Jump to content

ZAMPON7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    256
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ZAMPON7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ZAMPON7's Achievements

  1. Φίλος μου χει αναθέσει να του βρω κινητό να αλλάξει το p20 pro μετά από τόσα χρόνια χρήσης του. Πάρα πολύ ικανοποιημένος από το Huwaei ειδικά από την κάμερα του. Θέλει κινητό με καλή κάμερα, να μην έχει θέματα στις κλήσεις, καλή μπαταρία και καλό επεξεργαστή, μάλλον όχι Xiaomi. Νομίζω έχω καταλήξει σε αυτά τα 2. Τα βρίσκω μεταχειρισμένα κάπου στο ίδιο εύρος τιμών, σίγουρα η Samsung θα είναι ένα σκαλί πάνω(εγώ κάτοχος του 21+) αλλά διαβάζω καλά λόγια και για το vivo. Με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής του γιατί είναι mediatek. Το samsung παρόλο που το έθαβαν θυμάμαι όταν βγήκε μπήκα λίγο στο νήμα του εδώ και μάλλον βελτιώθηκε με τα updates. Κάμερα πρέπει να είναι top και τα 2 από ότι καταλαβαίνω, μπαταρία δεν ξέρω ποιο υπερτερεί και σε βάθος χρόνου. Γιατί θα το κρατήσει το κινητό τουλάχιστον 4-5 χρόνια πάλι.
  2. Αξίζει η μετάβαση από Huwaei p20 pro? Kυρίως η κάμερα με ενδιαφέρει. Να κοιτάξω αυτό στα 560 από Άμαζον ή μεταχειρισμένο 7 pro στα ίδια λεφτά περίπου?
  3. Καλημέρα & καλή χρονιά! Πρώτες εντυπώσεις από το μηχάνημα? Θέλω να το πάρω για δώρο στον πατέρα μου, το βρίσκω κάπου στα 190 από Γερμανία και κάπου στα 180 το tab 13(ελπίζω να έχουν στις εγκατεστημένες γλώσσες τα ελληνικά). Η διαφορά που έχουν από ότι βλέπω είναι τα 8gb RAM έναντι 6GB του tab 13 αλλά το 2ο είναι μοντέλο του 2022 και έχει android 12, άρα θα πάρει και περισσότερες ενημερώσεις φαντάζομαι.
  4. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι χειρότερο να είσαι fanboy μιας εταιρείας ή hater. Μάλλον το ίδιο είναι
  5. Και εγώ ψιλοαπογοητευμένος με το θέμα μπαταρίας του κινητού προερχόμενος από Oneplus. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο 2 μηνών και το φορτίζω κάθε μέρα μέχρι το 85% περίπου για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας μακροπρόθεσμα(έτσι με έχουν συμβουλεύσει). Με χρήση κυρίως wi-fi και δεδομένα. Browsing, whatsapp και το φορτίζω περίπου κάθε 20 ώρες από το 30-35% μέχρι το 85%. Μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα ως σχεδόν καινούργιο κινητό να κρατάει 1.5 μέρα στην αρχή τουλάχιστον. Αυτό σε 1 χρόνο μπορεί να θέλει 2 φορές φόρτιση. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του exynos όπως λέτε, και μια φίλη που πήρε το s20fe 5g με Snapdragon δεν είναι ευχαριστημένη από τη μπαταρία του.
  6. Δυστυχώς η έκδοση 5G με 8gb RAM δεν δείχνει να πέφτει με τίποτα. Θα κρατήσει άραγε το κινητό για 3-4 χρόνια με μόνο 6GB?
  7. Δεν το έχω δοκιμάσει σε τέτοιες συνθήκες ακόμα(δεν δηλώνω και σχετικός με την φωτογραφία γενικά), κυρίως τοπία έχω βγάλει σε ταξίδια μου και δεν έχω κανένα παράπονο. Γενικά το κινητό όσον αφορά την κάμερα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Oneplus 5T που είχα. Δεν πιστεύω πάντως ότι θα έχει κανένα θέμα και σε τέτοιου είδους φωτογραφίες. Καλό φαίνεται αυτό, είναι καλύτερο λες από το s20 fe 5G? Για την κάμερα αλλά και overall. Καλά εννοείται θα της πω να πάει σε ένα κατάστημα να τα δει στο χέρι της πως είναι και να δοκιμάσει την κάμερα
  8. Συγγνώμη αλλά δεν το είχα δει το συγκεκριμένο thread για να έγραφα και εγώ εκεί αν είναι, μιλάμε πάντως για διαφορετική περίπτωση 100%(αν και η ίδια εργάζεται και αυτή στον τομέα της αισθητικής). Τρομερό!😄 Είμαι κάτοχος του s21+ το οποίο το είχα πάρει μεταχειρισμένο στα 600, καινούργιο παίζει πολύ ψηλά. Άρα δεν υπάρχει κάτι άλλο, ε? Να της προτείνω κανά Sony ή δεν θα της αρέσει στα υπόλοιπα? Ένα galaxy Note 4 νομίζω έχει τώρα, δεν είμαι και σίγουρος. Εντάξει όχι το Ultra φυσικά, θέλει απλά να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες κυρίως εσωτερικού χώρου(κομμωτήριο).
  9. Καλημέρα, φίλη μου ψάχνει για κινητό με έμφαση στην καλή κάμερα για τη δουλειά της. Της έχω προτείνει το s20fe 8/256(θα το κρατήσει πάνω από 2-3 χρόνια οπότε πρέπει >6GB RAM) το οποίο όμως βρίσκεται πολύ ψηλά αυτή την περίοδο το 5G στα 720 ευρώ! Θα το πάρει με τιμολόγιο οπότε υπολογίζει να δώσει γύρω στα 500-550 ευρώ καθαρά. Δεν ξέρω αν τελικά αξίζει περσινή συσκευή τόσα χρήματα. Tης έχω προτείνει και το Xiaomi pro 11 που είναι σε προσφορά στα 650 με δώρο την σκούπα αλλά δεν τρελαίνεται για Xiaomi και δεν ξέρω αν θα την καλύψει στο φωτογραφικό κομμάτι. Υπάρχει καμία άλλη πρόταση? Φυσικά αποκλείονται τα Huwaei λόγω έλλειψης Google Services.
  10. Φαντάζομαι δεν θα επηρεαστούν τα κανάλια novasports στην wind και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Άσχετο αλλά διάβασα πρόσφατα ότι η Nova είναι σε συζητήσεις για να πάρει το Open tv
  11. Ναι συγγνώμη έχεις δίκιο, με exynos είναι. Παρουσιάζει και αυτός θέματα υπερθέρμανσης;
  12. Καλημέρα, έχω το s21+ και αγόρασα τις Spigen Rugged Armor Case & Ringke Onyx TPU Back Cover Case. Tοποθέτησα τη spigen τελικά και τώρα σκέφτομαι αν πρέπει να αγοράσω τζαμάκι ή όχι. Είναι με την εργοστασιακή ζελατίνα κ ο πρώην ιδιοκτήτης της συσκευής μου πρότεινε να το αφήσω με αυτή. Λέτε χρειάζεται τζαμάκι? Έχετε κάποιο να προτείνετε που να εφαρμόζει καλά?
  13. Κάτοχος και εγώ πλέον του συγκεκριμένου κινητού. Δεν είχα δουλέψει με Samsung, φαίνεται πολύ ποιοτική κατασκευή. Χθες που το φόρτισα για 1η φορά(μεταχειρισμένο 2 μηνών) μου φάνηκε ανέβασε θερμοκρασία. Ελπίζω να μην έχω θέμα σε παραλία κλπ γιατί γενικά από ότι διαβάζω έχει θέματα ο 888 αλλά είναι κ ανάλογα την εταιρεία. Το δαχτυλικό στην οθόνη δεν πιάνει και πολύ γρήγορα, με το 1+5Τ μου στην πλάτη έπιανε κατευθείαν. Τεσπα, θα το βρω, ίσως πρέπει να το ξαναπεράσω από την αρχή(αν γίνεται) γιατί δεν έχω διαβάσει παράπονα. Προστασία στις κάμερες βάζουμε ή το καλύπτει η θήκη? Περιμένω μια spigen
  14. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το δίλημμα μου ήταν αυτό ή s21+ αλλά όπως είπε και ο akalos από τη στιγμή που σκοπεύω να κρατήσω για καιρό τη συσκευή (για αυτό και θα κάνω μια υπέρβαση για μένα γτ πρώτη επιλογή ήταν το 8T στα 400 μεταχ/νο) οπότε δεν με βολεύει καθόλου να έχω κακή μπαταρία από την αρχή, όπως είπα και πριν είμαι εδώ και καιρό με ένα φορτιστή στο χέρι στο 1+5Τ. Τεσπα, το κινητό είναι σίγουρα εξαιρετικό κ μάλλον καλύτερο στα υπόλοιπα από το s21+ αλλά η μπαταρία είναι deal breaker για μένα. Ευχαριστώ και πάλι
  15. Άρα κοιτάω μόνο το s21+ και ίσως το 1+8 pro. Πίκρα γιατί είχα ψηθεί πολύ
×
×
  • Create New...