Jump to content

mppanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mppanos

  1. mppanos

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα. Προσπαθούσα να εγκαταστήσω την VIBEUI_V3.0_1604_7.209.1_ST_K50-T5 με TWRP αλλά μου έβγαζε σφάλμα This package is for "Lenovo K50-t5" devices, this is a Lenovo K50-T5.. Αυτό που έκανα είναι να ανοίξω από το zip file της ROM, το META-INF/com/google/android/updater-script και να αλλάξω από unmount("/data"); getprop("ro.product.model") == "Lenovo K50-t5" σε unmount("/data"); getprop("ro.product.model") == "Lenovo K50-T5" δηλαδή απο μικρό t το έκανα κεφαλαίο και τσούπ!! Επαιξε μια χαρά!! Επίσης δεν ξερω αν το κανει και σε κανεναν αλλο, αλλα οταν βαζω στην παραπανω εκδοση, μοτιβο ή κωδικο ή PIN ,σταματαει να παιζει το playstore!! Τι κουφο ειναι αυτο?? Επισης δοκιμασα την android 6 ( την κατεβασα απο εδω https://drive.google.com/uc?id=0B5oTMOqjH0_TOUtORDZLNUxSM2s&export=download ) αλλα οταν εγκαθιστω gapps, το κινητο δειχνει το σημα της Lenovo κ δεν ανοιγει, οση ωρα κ αν περιμενω.
  2. mppanos

    Lenovo K3 Note

    Φόρτωσα και εγώ την official RAW 205 , τα προβλήματα υπερθέρμανσης και γρήγορου αδειάσματος μπαταρίας παραμένουν. Όχι σε τέτοιο βαθμό όπως η 121 άλλα δεν αγγίζει σε καμία περίπτωση τις official αγγλοκινέζικες ... Από αρνητικά έχω να πω ότι 1. δεν επιτρέπει την ρύθμιση της φωτεινότητας όταν είναι στο αυτόματο 2. δεν επιτρέπει την ταξινόμηση των εικονιδίων του πίνακα ειδοποιήσεων 3. δεν υπάρχει η εφαρμογή SecuirityIt οπότε δεν μπορώ να ελέγξω την συνδεσιμότητα των εφαρμογών στο internet μέσω wifi και Data 4 όταν ενεργοποιώ Data, πρώτα ανοίγει και μετά με αφήνει να επιλέξω ανάμεσα στις 2 sim ..... Γενικά είναι πολύ χωρίς να χρειαστεί την παραμικρή ρύθμιση , αλλά αυτό με την υπερθέρμανση και την μπαταρία με κάνει να την απορρίψω την ίδια κιόλας μέρα που την έβαλα.
  3. mppanos

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα ! Έχοντας διαβάσει πραγματικά όλες τις σελίδες 410+ για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω λάθος, αποφάσισα να παίξω και εγώ με το κινητό μου. Είναι η πρώτη φορά που φλασάρω κινητό!! Λοιπόν, ήμουν με την 1512, έβαλα την Official αγγλοκινεζικη 1535 Stable . Δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα πάνε ρολόι, έχει πλέον δυνατό ήχο, η μπαταρία του κρατάει περίπου 30% παραπάνω με την ίδια χρήση, δεν αργεί καθόλου όπως πριν, ούτε ζεσταίνεται πλέον, ούτε διαφημίσεις, ούτε ανεπιθύμητες εφαρμογές!! Το ρουταρα με βάση τον οδηγό της πρώτης σελίδας, πέρασα τα Gapps για android 5.1 64bit από opengapps.org (προτίμησα την "pico" έκδοση καθώς το μόνο που ήθελα είναι το PlayStore , ούτε Gmail, ούτε Youtube, ούτε Maps και λοιπά ), εγκατέστησα το morelocal2 και πλέον όλες οι εφαρμογές που εγκατέστησα εγώ είναι στα ελληνικά και αρκετές από τις προεγκατεστημένες !!! Την ρομ την πέρασα και με το Stock Lenovo Recovery και μια δεύτερη φορά, με το CWM Recovery. Την δεύτερη εγκατάσταση ROM την έκανα γιατί έβαλα τα Gapps που υπάρχουν στον οδηγό άλλα ξέχασα ότι είναι για 5.0 android και όχι για 5.1 και τα έκανα όλα μαντάρα!! Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το wifi στα 5 Ghz βάση του προγράμματος στο σχόλιο 4612 αλλά καμία επιτυχία. Δεν με καίει κιόλας αλλά όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε, θα το εκτιμούσα. Όποιες απορίες έχετε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω.
×
×
  • Create New...