Jump to content

Jokaps

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jokaps

  1. Παίδες μόλις έγινε κλείσιμο απο Κ.Δ. Αττικής (15:22). Αέραααααααα. Άντε να παραλάβουμε...... Φαντάζομαι θα πάρετε και οι υπόλοιποι σειρά. Εμένα είχε φτάσει Ελλάδα 17/10 με SG.
  2. Μακάρι σήμερα να πάρουν μπροστά, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Όποιου το status αλλάξει ας ενημερώσει να αισιοδοξούμε οι υπόλοιποι......
  3. Κοίτα, κάπου διάβασα ότι λόγω της απαγόρευσης από την πλευρά της China Post, λόγω ενός αεροπορικού δυστυχήματος, προιόντων περιέχοντα στη συσκευασία μπαταρίες (όπως κινητά, λάπτοπ κτλ.), τα περισσότερα αντίστοιχα προιόντα τους τα προωθούν πλέον σε άλλες Χώρες μεσω της SP. Εξαιτίας αυτού η τελευταία έχει προβεί σε μαζικές προσλήψεις και ίσως έτσι να εξηγείται η ταχεία αποστολή. Προσωπικά κι εγώ περιμένω ένα κινητό απο Κίνα μέσω SG, το οποίο έγινε σε δύο μέρες Despatched την 15/10/'15 και πρωινές ώρες της 17/10/'15 (σύμφωνα με το status της SG) έφτασε Ελλάδα. Βέβαια έως αυτή τη στιγμή, στα ΕΛΤΑ εμφανίζεται όπως στους περισσότερους "προιόντα σε συσκευασία στη Σιγκαπούρη". Όλα αυτά τα μεταφέρω με επιφύλαξη καθώς τα αναπαράγω απο όσα έχω κατα διαστήματα διαβάσει σο διαδίκτυο. Προσωπικά πιστεύω ότι εφόσον τα προιόντα που έρχονται χωρίς κόστος αποστολής, με απλό ταχυδρομείο δηλαδή, δίνει τη δυνατότητα στα ΕΛΤΑ να σκανάρουν τα δέματα με το πάσο τους κι έτσι φυσικά αργεί να ενημερωθεί και η ανίχνευση από την υπηρεσία ηλεκτρονικού εντοπισμού. Γι' αυτό άλλωστε παρατηρείται και το μεγάλο εύρος άφιξης από πλευράς Κινέζων ιδίως εμπόρων.
×
×
  • Create New...