Jump to content

thanasis_veto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasis_veto

  1. επανέρχομαι με το θέμα μου: 1) Έβαλα σιμ της wind στο κινητό μου και πάλι ακούγονται τα παράσιτα. Περισσότερο ακούγονται με τα hands free όπως και με τη δική μου κάρτα της cosmote. 2)Δοκίμασα μία συσκευή άλλη Α5 ενός φίλου και διαπίστωσα ότι τα ακούω και στη δική του πάλι με κάρτα wind. Πάλι με hands free ακουγονται περισσότερα απ ότι χωρίς αυτά αλλά σε γενικές γραμμές ακούγονται λίγο λιγότερα από το δικό μου. 3) Η σιμ η δική μου της cosmote δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί στο παλιό μ κινητό (S3 mini) που τη δοκίμασα δεν ακούγεται τπτ ενοχλητικό. Από αυτά συμπεραίνω πως το θέμα είναι με τη samsung αλλά η μεγάλη μου απορία είναι: Πως γίνεται να μην το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Ή τέλωσπάντων μόνο εγώ έχω ευαίσθητη ακοή; Ή μήπως μόνο εγώ είμαι ο τρελός; Δεν μπορω να καταλάβω τι παίζει.. Υ.Γ. αυτός ο θόρυβος με τα παράσιτα (χου) που ακούω μπορώ να τον διακρίνω μόνο σε συνθήκες σπιτιού που έχει ησυχία γύρω μου. Σε συνθήκες εξωτερικού χώρου ή έστω δουλειάς δεν μπορω να διακρίνω παράσιτα και όλα είναι κομπλέ.:cry:
  2. Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου αλλά έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που αγόρασα διαθέτει όλα τα παραπάνω που προϋποθέτεις. Ενημέρωσα την cosmote και περιμένω τηλέφωνο από τους τεχνικούς της να μου πουν αν έχει θέμα το σήμα μου αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
  3. Καλησπέρα παίδες, Αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο το Α5. Η συσκευή αν και δεν πρόλαβα να την κοιτάξω καλά μου φαίνεται αρκετά καλή. Έχω όμως μεγάλο θέμα με τις κλήσεις.. Όταν πάω να κάνω κάποια κλήση και συνδέεται στο δίκτυο ακούγεται ένας εκνευριστικός θόρυβος στο background σαν παράσιτα συνεχόμενα. Βέβαια η συνομιλία μου γίνεται κανονικά. Αυτός με ακούει κρύσταλλο εγώ όμως 'πίσω' από τις φωνές μας ακούω ένα μόνιμο 'χου'. Το έστειλα λοιπόν το κινητό πίσω και μ το αντικατέστησαν με καινούριο λέγοντας μ πως η samsung παρήγγειλε ανταλλακτικό ακουστικό για το πρώτο. Δυστυχώς όμως και το καινούριο (αν και προερχόταν από άλλη χώρα) έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μήπως τελικά φταίει η Cosmote μου; Και αν ναι τι μπορώ να κάνω;Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πρόβλημα του κινητού γιατί δεν έχω διαβάσει σε κανένα ελληνικό ή ξένο φόρουμ κάτι αντίστοιχο και μάλιστα να μου συνέβει 2 φορές μέσα σε 10 μέρες..
×
×
  • Create New...