Jump to content

photioss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by photioss

  1. Aptaliko, από τις ρυθμίσεις, στο δεύτερο "TAB" (εκεί που ρυθμίζεις την αποθήκευση, την προεπισκόπηση κλπ), απενεργοποίησε τις "Οδηγίες" και θα είσαι οκ.
  2. Φίλε μου τα video σώζονται σε μορφή mp4 και αν θέλεις τα μετατρέπεις εσύ. Παντως στην οθόνη του pc φαίνονται σχεδόν full screen χωρίς παραμόρφωση.

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Καλές λήψεις :-) !

  3. Καλημέρα σε όλο τον κόσμο,

    aeropore βοήθησες αρκετά και ευχαριστούμε. Μία τελευαταία ερώτηση σχετικά με το βίντεο: σε τι φορμάτ σώζονται αυτά που τραβάς με το τηλ? mp4 ή divx?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  4. καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από βίντεο πως τα πάει? Θεωρητικά μπορεί να τραβήξει το καλύτερο, σε μεγαλύτερη ανάλυση από όλα τα άλλα τηλέφωνα. Ισχύει στην πράξη? Εντυπώσεις?
  5. Λοιόν, κατ'αρχάς γεια σε όλους...

     

    Τώρα, συγχωρέστε με που προφανώς αυτά που θα αναφέρω έχουν ξαναειπωθεί, αλλά το πισι σπίτι έχει προβλ και τρέχω σε ιντερνετ καφέ... Και ήδη έχω φάει κάτι μέρες ψάχνοντας στο thread..

     

    Το κινητό το θεωρώ καλό. Έχω αγανακτήσει αλλά συνεχίζω να το θεωρώ καλό...

     

    Σήμερα πήρα κάρτα μνήμης. Και συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω φακέλους μέσα στην κάρτα από το κινητό και να αποθηκεύσω φωτό.. Όταν κάνω φάκελο και βάζω μέσα του μια φωτό που έχει αποθηκευτεί στην κάρτα, η εικόνα πηγαίνει στη μνήμη του κινητού. Υπάρχει λύση; Να πω εδώ ότι αναγκάστηκα να ζητήσω αντικατάσταση από την LG διότι το κινητό μου είχε πρόβλημα, και έτσι αυτό που έχω τώρα έχει firmware 10a.

     

    Ακόμη είδα ότι το κινητό δεν παίζει αρχεία midi. Ισχύει;

     

    Τέλος, υπάρχει δυνατότητα να κάνω firmware upgrade μόνος; Αν όχι, είναι δωρεάν;

     

    Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μου απαντούσε διότι πηγαινοέρχομαι συνέχει στα νετ καφέ και ψάχνω βοήθεια για το κινητό.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

     

    Καλησπέρα, φακέλους μπορείς να δημιουργήσεις στην κάρτα. Αυτό που λες ότι η φωτό πηγαίνει μόνη της στη μνήμη του τηλεφώνου, μήπως εννοείς ότι εμφανίζεται μαζί με άλλες που έχεις αποθηκευμένες στο τηλέφωνο στο φάκελο "Οι εικόνες μου"? Σε αυτό το φάκελο εμφανίζονται όλες οι εικόνες άσχετα που είναι αποθηκευμένες. Αν είναι στην κάρτα μνήμης βγάζει μία ένδειξη κάτω, μια μικρογραφία κάρτα μνήμης, αν δεν έχει τέτοια ένδειξη τότε είναι αποθηκευμένη στο κινητό.

    Για τα αρχεία midi δεν μπορώ να σου πω, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να παίξω, όπως και με την αναβάθμιση, την οποία αν μπορείς να κάνεις μόνο σου λογικά θα είναι δωρεάν.

     

    Προσθήκη:

    Aυτά αναφέρει στη 1 σελίδα του thread

     

    "Multimedia"

    FM Radio.

    Java.

    Streaming Multimedia.

    Audio player: AAC, eAAC, MP3, WMA

    Video player: 3GP, MPEG4.

    Ring Tones: MP3, AAC, WMA files and AMR voice, 72- chord/voice polyphonic MIDI ringing tones.

    Games: J2ME / Mascot Capsule 3D.

  6. 30fps τραβαει σε αναλυση vga δηλαδη 640*480 τωρα για την 720*480 υπαρχει μια συγχηση απ οτι βλεπω, ενω στο κουτι λεει οτι τραβαει εχει διαπιστωθει οτι τραβαει μονο 15fps τωρα αν αυτο διορθωθει με καποια αναβαθμιση αυτο δεν το ξερω...

     

    Ευχαριστώ Spideergr. Απ'ότι φαίνεται δεν πάω για άμεση αλλαγή κινητού:). Πάντως είναι μια καλή αρχή για να δούμε κάποτε βίντεο καλής ποιότητας και από το κινητό μας.

  7. Καλησπέρα σε όλους, επειδή με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες που έχει το κινητό στο βίντεο, τελικά στην ανάλυση 720χ480 "τραβάει" με 30 fps ή 15; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Χμμμ, με τόσα σχεδόν, με μία σύνδεση άνευ παγίου, παίρνω καινούριο το Ν82 ή Ν95, αν δεν κάνω λάθος (με τέτοια σύνδεση είχα πάρει και το προηγούμενό μου τηλ.). Δεν ξέρω, τι να πω.
  9. Μια αναζήτηση που έκανα στο skroutz.gr μου έβγαλε τιμές από 289 - όχι άσχημα - έως 493 (!) ευρω - καλά αυτοί ξημερώθηκαν μακριά... -. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω site που να δίνουν μεταχειρισμένα για να τσεκάρω τιμές. Προσανατολίζομαι στα 200 ευρώ κατ' αρχήν.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να έχω ποστάρει σωστά (...). Ήθελα τα φώτα σας, για την αγορά ενός μεταχειρισμένου viewty. Συγκεκριμένα, μετά την κλοπή του Ν95 που είχα (κλαψ...), βρέθηκε ένα φιλαράκι που θέλει να δώσει το Viewty που έχει. Το τηλ. το έχω στα χέρια μου από την Κυριακή και θα το κρατήσω, έχει καλή κάμερα, μου αρέσει η touch screen οθόνη. Επιπρόσθετα, δε με παίρνει να πάω εκ νέου σε αγορά Νοκια, από οικονομική άποψη αλλά και επειδή αναμένονται πλέον το Ν96 αλλά και άλλα αξιόλογα μοντέλα από άλλους (Ομνια κλπ). Η ερώτηση είναι πόσο πάει ένα μεταχειρισμένο vIEWTY? Ο φίλος δε μου ζήτησε συγκεκριμένο ποσό κι εγώ βέβαια δεν θέλω να τον κλέψω. Τι λέτε? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...