Jump to content

Natasazis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Natasazis

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το κινητό δεν έχει ελληνικό λεξικό, οπότε δεν μπορεί να δουλέψει το Τ9. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα, Μόλις έφτασε στα χέρια μου το κινητό. Το pc suite είναι στα κινέζικα. Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να κατεβάζω το πρόγραμμα σε "νορμάλ" γλώσσα; Όσα τσέκαρα στο ίντερνετ, έχουν ένα σωρό άσχετα downloads να κατεβάσεις, εκτός από το συγκεκριμένο. Ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω... :(
  3. Καλησπέρα, Αποφάσισα να προβώ σε αγορά κινητού και είμαι ανάμεσα σε Lenovo k3 Note, A7000, P70, Lenovo VIBE Z2(K920mini) και S90. Σκέφτομαι να κάνω τη αγορά από το minideal. Η διαφορά του LENOVO K3 NOTE από το Lenovo K3 NOTE Teana Angelic Voice έχει να κάνει με την ποιότητα του ηχείου; Δεν έχω γνώσεις στα κινητά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή ποιότητα κάμερας, η διάρκεια της μπαταρίας και ο δυνατός επεξεργαστής. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα οικονομικό (να πληρώσω έξτρα) με εκτελωνισμό λόγω ποσού ή μέγεθος πακέτου; Όσον αφορά κινέζικα θέματα, κάπου διάβασα ότι μπορώ να ζητήσω τα παρακάτω από το κατάστημα αγοράς και να είμαι καλυμμένη. Please do the following: 1. Install Greek language and greek keyboard. 2. Root the phone (latest firmware). 3. Remove all Chinese applications. 4. Instal Google Play Store and google apps. 5. Send me the tracking number. 6. Make sure that the item is well packed. 7. Send me a European charger. 8. Check if it works properly. 9. Mark it as a low price GIFT. 10. Send the gifts. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...