Jump to content

katalitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

katalitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δοκίμασε να γράψεις στον dialer τον κωδικό *#87976633#. Υποτίθεται ότι είναι factory reset code, αλλά όταν το δοκίμασα ΔΕΝ έκανε reset. Απλά διόρθωσε τα 2 και 3 που αναφέρεις (για το 1 δεν ξέρω, μπορεί να το λύνει κι αυτό απλά εγώ δεν το είχα παρατηρήσει).
  2. Η συσκευή χρησιμοποιείται από ηλικιωμένο άτομο που δε βλέπει χωρίς γυαλιά, και είναι δύσκολο να κάνει επιτυχημένο drag... Και αν κάποιος ρωτήσει τι το θέλει το Android το ηλικιωμένο άτομο, απλά είναι ένα πολύ καλό σύστημα παρακολούθησης για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη... :)
  3. Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα πρόσφατα το Joy, και θέλω να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή για να απαντάω μια κλήση με απλό πάτημα κουμπιού και όχι σέρνοντας το πράσινο εικονίδιο. Δοκίμασα τα "Easy Answer Button Free", "Advanced Telephone" και "Tedd's Droid Tools", αλλά δεν κατάφερα τίποτα... Συγκεκριμένα, πατώντας το πλήκτρο για να απαντήσω μια κλήση, απλά επανέρχομαι στην οθόνη που περιμένει να σύρω το original πράσινο κουμπί, χωρίς να απαντάει την κλήση. Σε άλλο κινητό (HTC Desire) το "Easy Answer Button Free" δούλεψε κανονικά. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα με επιτυχία; Ή ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα για να κάνω αυτό που θέλω (απάντηση με ένα μεγάλο πράσινο κουμπί!) ;
  4. Μιλάμε για ελληνική γραμματοσειρά (όχι greeklish) ετσι; :confused:
  5. Ευχαριστώ για όσα μου απάντησες Draken! :) Κανένας για το θέμα DivX, Xvid με ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους; :confused: :) :)
  6. Καλησπέρα! Είμαι εντελώς νέος στο χώρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια! Θέλω να πάρω το Xbox και να του βάλω τσιπάκι. Ποιό προτείνεται; Κάνουν όλα τη δουλειά τους; Βασικά εκτός των γραμμένων παιχνιδιών θέλω να παίζω και ταινίες DivX με εξωτερικούς υπότιτλους. Ξέρεται αν αυτό γίνεται; Μπορείτε να προτείνετε και κανένα site για αγορά της κονσόλας;
×
×
  • Create New...