Jump to content

showman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About showman

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

showman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. showman

    Lenovo K3 Note

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΡΟΜ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΡΟΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!!ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ PLAYSTORE (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΛΑ ΕΔΙΧΝΕ ΜΟΝΟ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ PLAYSTORE ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ UNFORTUNATELLY THE GOOGLE SERVICES HAS STOPED ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΜ) ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΟΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΛΤΕ Μ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!ΕΧΩ ΤΟ LENOVO K3 NOTE K50-T5 TO ΚΙΝΕΖΙΚΟ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  2. showman

    Lenovo K3 Note

    εχω ενα lenovo k3 note το οποιο στην αρχη υποστιριζε play store και δουλευε μια χαρα και μετα απο μια αναβαθμιση αρχιζε να τα παιζει δεν δουλευε το playstore και του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα δεν ειχε μενου μου ειχε μια αρχικη οθονη η οποια μου εδειχνε την ωρα και τιποτα αλλο και το πηγα σε εναν και μου περασε ενα λογισμικο να το πω δεν ξερω και μου περασε κατι κινεζικες εφαρμογες και το playstore δεν επεζαι και δεν δουλευε σωστα το κινητο και το εχω αφησει ετσι ψαχνωμαι αλλα τιποτα σας παρακαλω οποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω ας μου το πει γιατι τσαμπα τα 160 ευρο!!!!
  3. Δηλαδη μου προτινεις το asus γιατι εχω παρει ενα lenovo κ3 note μου βγηκε καλο αλλα δεν παιζει το playstore και ειναι σχεδον ολλα στα κινεζικα τελος παντων ευχαριστω πολυ!!!και για την κοπελα μ το meizu m2 note το θελει για κανενα παιχνιδακι της πλακας και απλη χρηση και φωτογραφιες για αυτα ειναι καλο ή μου προτινεις κατι καλήτερο???α να σε ρωτησω και κατι αλλο υποστιριζουν βιντεο κλιση το meizu και το asus σας εχω πριξει αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα!!!Και επισης υποστιριζουν playstore??
  4. δηλαδη αυτα που αναφερα δεν ειναι καλα?? α ξεχασα να αναφερω το θελω και για φωτογραφιες!!!και βλεπω οτι εχει 2g ραμ κ αυτo δεν παιζei ρολο??και αυτο εχει ελληνικη γλωσσα???και απο πιο site να το αγορασω??
  5. Γεια σας θα ηθελα σας παρακαλω λιγη βοηθεια επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παραγγειλω κινεζικο κινητο θα σας πω δυο κινητα που ειδα και θα ηθελα να με καθοδηγήσετε για να κανω σωστη επιλογη θα το εκτιμουσα πολυ!!!το πρωτο ειναι το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4G Phablet με τα 4g ram και το αλλο ειναι το MEIZU M2 Note 4G LTE Phablet πειτε μου αν ειναι καλα ή σε αυτα τα λεφτα μπορουσα να παρω κατι καλύτερο!!!το θελω για παιχνιδια και να το φορτωνω με καμια σειρα για να περναω τον χρονο μ!!!!Επεισης αυτα υποστιριζουν play store???και θα υπαρξει προβλημα σε οποιαδηποτε αναβαθμιση????Και ξεχασα να πω τα βρηκα στο gearbest θελω να μαθω αν ειναι αξιοπιστο!!!!!Το asus εχει $219.99 και το meizu εχει 159,60$!!!Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!
  6. Γεια σας θα ηθελα σας παρακαλω λιγη βοηθεια επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παραγγειλω κινεζικο κινητο θα σας πω δυο κινητα που ειδα και θα ηθελα να με καθοδηγήσετε για να κανω σωστη επιλογη θα το εκτιμουσα πολυ!!!το πρωτο ειναι το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4G Phablet και το αλλο ειναι το MEIZU M2 Note 4G LTE Phablet πειτε μου αν ειναι καλα ή σε αυτα τα λεφτα μπορουσα να παρω κατι καλύτερο!!!το θελω για παιχνιδια και να το φορτωνω με καμια σειρα για να περναω τον χρονο μ!!!!Επεισης αυτα υποστιριζουν play store???και θα υπαρξει προβλημα σε οποιαδηποτε αναβαθμιση???? Τα βρηκα στο gearbest θελω να μαθω αν ειναι αξιοπιστο!!!!!Το asus εχει $219.99 και το meizu εχει 159,60$!!!Συγνωμη αν σας κουρασα!!!! και λεω το asus με τα 4g ραμ
  7. γεια σας θα ηθελα σας παρακαλω λιγη βοηθεια επειδη ειναι η πρωτη μου φορα που θα παραγγειλω κινεζικο κινητο θα σας πω δυο κινητα που ειδα και θα ηθελα να με καθοδηγήσετε για να κανω σωστη επιλογη θα το εκτιμουσα πολυ!!!το πρωτο ειναι το ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 4G Phablet και το αλλο ειναι το MEIZU M2 Note 4G LTE Phablet πειτε μου αν ειναι καλα ή σε αυτα τα λεφτα μπορουσα να παρω κατι καλύτερο!!!το θελω για παιχνιδια και να το φορτωνω με καμια σειρα για να περναω τον χρονο μ!!!!Επεισης αυτα υποστιριζουν play store???και θα υπαρξει προβλημα σε οποιαδηποτε αναβαθμιση???? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ξεχασα να πω τα βρηκα στο gearbest θελω να μαθω αν ειναι αξιοπιστο!!!!!Το asus εχει $219.99 και το meizu εχει 159,60$!!!Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!
×
×
  • Create New...