Jump to content

dupont

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dupont

  1. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/153425-lenovo-g50-80 πόσα lenovo g50-80 υπάρχουν; Αυτό έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, λέει τίποτα; Πώς σας φαίνεται;
  2. To Lenovo έχει shared μνήμη στην κάρτα γραφικών.Αλήθεια αυτό στην πράξη που θα "εμποδίσει";Δεν θα παίζει βαριά παιχνίδια ή θα είναι πιο αργό..κάπου αλλού;; :worry:
  3. Raptor1 μιας και το δικό σου λινκ δεν ανοίγει αυτο πήρες; Για πες αρνητικά /θετικά προς το παρόν!
  4. Είχα Dell, έχουν όντως καλό after sales support αλλά για αυτή την οθόνη διαβάζω τα χειρότερα :( Το Toshiba το χει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Μπέρδεμα. ..
  5. Είδα ότι το προτείνετε αρκετά αυτό το Toshiba ,ωραίο δεν μπορω να πω.. Το μονο που δεν μ αρέσει είναι που δεν έχει φυσικά πλήκτρα μαζί με το touchpad.. :confused:
  6. Καλησπέρα!Είμαι κι εγω σε φάση αναζήτησης νέου λαπτοπ, απλής-γενικής χρήσης. Θα χρησιμοποιηθει κυρίως για πλοήγηση ,multitasking, office, θεαση σειρών-ταινιών και ίσως κανένα παιχνίδι (δεν είμαι σε καμία περίπτωση gamer , εννοώ παιχνίδια τύπου age of empires ή sims καμία φορά και αν). Το προηγούμενο που είχα ηταν Dell αλλά κοιτάζω και σε HP ή Toshiba μήπως βρω κάτι δελεαστικό.Αυτό πως σας φαίνεται; Καμιά άλλη ιδέα; (500€ max)
×
×
  • Create New...