Jump to content

K3Lenovo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About K3Lenovo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

K3Lenovo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για όλα!! Επιτέλους το χρησιμοποιώ άφοβα και αργότερα θα σκεφτώ και την rom που μου συνέστησες, μέχρι τότε το αφήνω ως έχει και ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα γιατί ειμαι αρκετά ευχαριστημένη. Ευχαριστώ και πάλι :)
  2. το έχω κάνει ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, είμαι πλέον κανονικά root και έχω διαγράψει τις δύο πληροφορίες που έπρεπε, θα παραμείνω ως έχει στη rom απλά τώρα που είμαι root τι αλλάζει γενικά πρέπει να κάνω κάτι άλλο παραπέρα?
  3. Λοιπόν το έκανα και δεν έχω ίδεααα πώς, έτρεξα την εφαρογή που ελέγχει αν έχεις πρόσβαση ρουτ και μου λέει όλα οκ. έσβησα το FunWeather και τώρα τι κάνω δεν ξέρω, το supersu το σβήνω? μπορώ να καταργήσω το root? Γενικά σε αυτή την κατασταση που είμαι τώρα και έχω πρόσβαση τι συμβαίνει που πρέπει να ξέρω?
  4. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πληροφορίες, αλλά δυστυχώς απο οτι εχω καταλάβει το κινητό ειναι prerooted αν το λέω σωστά, το εχουν μάλλον ήδη κάνει αλλά εγώ δεν εχω πρόσβαση για να κάνω τροποποιησεις, το μόνο που θέλω ουσιαστικά είναι να βγάλω τις κινεζικες εφαρμογές χωρίς απαραίτητα να βάλω άλλη rom τουλάχιστον όχι προς το παρόν γιατί και είμαι άσχετη και φεύγω σε λίγες μέρες εξωτερικό και θέλω οπωσδήποτε να λειτουργεί. Απλά έχω μπερδευτεί γιατί όλοι όσοι κάνουν το ρουτ εγκαθιστούν και νέα rom.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση letom, το έχουν ρουτάρει ναι γιατί βάλανε τα ελληνικά, οποτε αυτό τι σημαίνει? εγώ θέλω ουσιαστικά να παραμείνει κατα τα αλλα ετσι όπως είναι με ελληνική γλώσσα και τα υπολοιπα ως έχουν, έκδοση γράφει VIBEUI 1515 αν βοηθάει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση letom, το έχουν ρουτάρει ναι γιατί βάλανε τα ελληνικά,αλλά εγώ δεν έχω πρόσβαση εννοείται, οποτε αυτό τι σημαίνει? εγώ θέλω ουσιαστικά να παραμείνει κατα τα αλλα ετσι όπως είναι με ελληνική γλώσσα και τα υπολοιπα ως έχουν. έκδοση γράφει VIBEUI 1515 αν βοηθάει
  6. Καλημέρα σε όλους. Όποιος μπορεί παρακαλώ ας με βοηθήσει γιατι παγματικά έχω πελαγώσει με το κινητό. Οι κινέζικες εφαρμογές Μεγάλο πρόβλημα και μαλιστα υπάρχουν δύο FunWeather και ShareIt οι οποιες νομίζω κλέβουν χρήματα από την κάρτα το παρατήρησα χθες και περιμένω αναλυτικό λογαριασμό αλλά δεν ξερω αν εκεί φαίνεται κάτι.. :mad:Επειδή όμως κατα τα άλλα η rom ειναι λειτουργική θέλω να παραμείνει ως έχει και απλά να σβήσω τις κινεζιές. Μπορώ απλώς να κάνω root χωρίς να πειραχτεί η υπάρχουσα rom μου??και επειδή έιμαι άσχετη και συγνώμη βρε παιδιά αλλά τι ειναι τελικά το cwm?? Ευχαριστώ εκ των προτερων και αναμένω βοήθεια!
  7. Καλησπέρα και απο εμένα, εχω πρόσφατα λάβει το Lenovo K3Note ως δώρο και έχω απογοητευθεί με όλα αυτά τα επιπλέον κινέζικα προγράμματα που δεν μπορώ καν να τροποποιήσω. Ήρθε με ελληνικά μεν αλλά με πολλά προβλήματα ίδια με όσα έχουν πολλοί προαναφερει. Εχω παρακολουθήσει και διαβάσει σχεδον όλες τις συζητήσεις,αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με όλες τις έννοιες και χρειαστηκε να διαβάσω τα διευκρινιστικά περί root καθώς πρώτη φορά τα άκουγα, επομένως πολλά απο τα υπολοιπα μου φαίνονται κινεζικα.... Θα ήθελα λοιπον μετά απο όλες τις πληροφορίες που έχετε δώσει να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου μετά το root μπορώ να παραμείνω ως έχει αφού απλά καθαρίσω τα κινέζικα η πρέπει να μπω στη διαδιακασία να εγκαταστήσω νέα rom?το root επηρεάζει την υπάρχουσα κατάσταση του κινητού εννοώντας ηδη εγκατεστημενες και επιθυμητές εφαρμογές επαφές κτλ? και εν τελει απο την εμπειρια των περισσοτερων ποια ειναι η συνιστούσα έκδοση χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...