Jump to content

cathy123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cathy123

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

cathy123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλά που μου έφτιαξες το βράδυ:lol::dance:
  2. Για την ακρίβεια όπως είχα πει παραπάνω 2 χρόνια καλής παρέας και 1 χρόνος μέχρι τώρα σεξ μαζί με παρέα. Ισως κάτι σαν ελεύθερη σχέση,αλλά μάλλον "φίλοι με προνόμια" Αλλά όταν σκέφτομαι να του μιλήσω ..φοβάμαι οτι θα τα κάνω θάλασσα! δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! :scared:Βλέπω άλλους και μου φαίνονται πως τα το ω..ασήμαντοι,"άσχημοι",αδιάφοροι! Η σύγκριση καταλαβαίνεις ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου με προβλημάτισες σε πιo κομμάτι έχει σημασία; Συνομήλικους που είχα γνωρίσει δε μου βγήκε σε καλό και χαίρομαι που κρατήθηκα τόσο καιρό σε κάποιον που εμπιστεύομαι,είναι ειλικρινής και αισθάνομαι άνετα! Όπως και να χει μάλλον θα του μιλήσω στις επόμενες μέρες γιατί αν δε το κάνω θα εκραγώ!:dash:
  3. 22 εγώ 30 εκείνος αλλά τι σχέση έχει αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 22 κοντεύει 23 δε το λες μπεμπέκα ούτε και έφηβη:rolleyes:
  4. Το ξέρω γιαυτό το έβαλα στα άσχετα θέματα,με ενδιαφέρει να παίρνω γενικά απόψεις μαζί με των φίλων/οικογένεια κτλ! (γιαυτό ειναι τα forum εξάλλου!) Μακάρι να βρω κουράγιο! ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά μαζί τη βγάζουμε! Αλλά θέλω και κάτι ..παραπάνω! ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπαθώ αλλά..:X δεν θέλω να τον χάσω! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να είμαι πιο ακριβής δεν είχε σχέση 3 χρόνια,βέβαια είχε αρκετές στο παρελθόν αλλα anyway,μαζί γνωριζόμαστε 3 χρόνια αλλα κάνουμε οτι κάνουμε εδώ και ένα χρόνο μέχρι σήμερα.. Βασικά γνωριζόμαστε 3 χρόνια αλλά είμαστε με αυτό τον τρόπο εδώ και 1 χρόνο.σχέση δεν είχε αν και του άρεσε κάποια κοπέλα τον 1 χρόνο που τον γνώρισα.Σχέσεις είχε επίσης αρκετές στο παρελθόν όπως κάθε άνθρωπος,εγώ δεν είχα.8 χρόνια έχουμε διαφορά για την ακρίβεια
  5. Εννοείτε αυτό! ποτέ δε θα έκανα κάτι πάνω στο σώμα μου αν είναι να αρρωστήσω! Πιστοποιητικό μαγαζιού και σωστή καθαριότητα πρέπει να κοιτάξουν.
  6. henna αν είναι κρατάει 2 περίπου βδομάδες!
  7. Καλησπέρα! Με λένε Κατερίνα και πριν 3 χρόνια γνώρισα ένα παιδί με το οποίο σαν παρέα δέσαμε πάρα πολύ.Αλλά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό.Από την πρώτη ματιά τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και αποφάσισα να τον προσεγγίσω όπως ήταν φυσικό! Μετά από μερικούς μήνες είχαμε γίνει σχεδόν κολλητοί.Δεν έπεσα έξω.Μορφωμένος,καλλιεργημένος χωρίς να ναι ξενέρωτος,γελάμε,με καταλαβαίνει,είμαι ο εαυτός μου μαζί του.Με λίγα λόγια ο άντρας των ονείρων μου! Δεν γνώριζε τίποτα για αυτά που ένιωθα και του έδινα και συμβουλές τότε για μια κοπέλα που ήταν ερωτευμένος από τη δουλειά του. Σκέφτηκα από το να μην τον έχω καθόλου στη ζωή μου και να τον χάσω,καλύτερα ένας πολύτιμος φίλος.Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι που μια μέρα με κάλεσε σπίτι του για ταινία.Αφού τελείωσε η ταινία κάποια στιγμή που μιλάγαμε μου λέει "Είσαι απ'τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει.χαίρομαι που με έχεις αποδεχτεί για αυτό που είμαι.Θα..πήγαινες ποτέ ....μαζί μου;" Ένιωσα σαν να είχα κερδίσει τον πρώτο λαχνό! Του απαντώ έκπληκτη "εννοείς... σου αρέσω;!!" "Ναι,μου αρέσεις και με φτιάχνεις.Αλλά δεν αισθάνομαι ερωτευμένος μαζί σου.Θέλω να εξακολουθώ όμως να είμαι κοντά σου.είσαι φίλη μου".Ένιωσα ανάμεικτα.Χάρηκα που τον έλκυα αλλά δεν θα ήταν ολοκληρωτικά δικός μου σαν αγόρι μου."Θέλω, αλλά δε θέλω να χαλάσει η φιλία μας" "στο υπόσχομαι" Όπως καταλάβατε έγινε οτι έγινε! Δέχτηκα γιατί τον ήθελα σαν κολασμένη,είχα ανάψει ολόκληρη. Ήταν μια ευκαιρία να γίνει δικός μου έστω κι έτσι και δεν την άφησα να πάει χαμένη (Με την ευκαιρία ήταν και ο πρώτος μου.Είχα ευκαιρίες στο παρελθόν και πάρα πολλές μάλιστα.Δεν είμαι όμως περήφανη για αυτό.Κανένας δεν με ενθουσίασε έτσι ποτέ με αποτέλεσμα να μην πάω με κανέναν μέχρι σήμερα).Και κάπως έτσι γίναμε κάτι σαν friends with benefits να το πω?!! H αλήθεια είναι πως συνεχίζεται μέχρι σήμερα! Δεν άλλαξε κάτι στην παρέα μας,είμαστε το ίδιο και καλύτερα μη σας πω.Αλλά νομίζει πως "απλά περνάω καλά" Δεν γνωρίζει τα αληθινά μου αισθήματα! Ματώνω μέσα μου κάθε φορά που με αγγίζει,κι ας νιώθω το πιο τυχερό πλάσμα στη γη.Ξέρω οτι δε θα είναι για πάντα.Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: Τι θα κάνω αν ερωτευτεί μια κοπέλα; Αν την ερωτευτεί θα μείνει στον πλευρό μου σαν φίλος μου όπως είχαμε υποσχεθεί; Να του πω μήπως την αλήθεια μια και καλή ή θα τα γκρεμίσω όλα;! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...