Jump to content

dimkalogiros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimkalogiros

  1. Καλησπερα σε ολη την παρεα. Μετα απο σχεδον 2 χρονια συμβιωσης με το εκπληκτικο (κατα εμενα) MX4 λεω να προχωρησω σε κατι αλλο. Μετα πο πολυ ψαξιμο κατεληξα εδω, στο Mi5. Μια ερωτηση θελω να κανω, επειδη διαβασα ορισμενα σε αυτο το θεμα. Λεω να το παρω απο την Ευρωπαικη αποθηκη της Honorbuy στην Ιταλια. http://www.honorbuy.com/687-xiaomi-mi5-prime-3gb-ram-64gb-rom-smartphone.html?source=webgains&siteid=160367 Λετε να εχω θεμα με τελωνεια κλπ, γιατι ειδα οτι στελνουν με DHL και διαβασα κατι τετοια εδω μεσα. Ευχαριστω εκ των προτερων..
  2. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Τελικα αφου εφαγα και εγω ολο το πρωινο μου (περασα και beta εκδοσεις αλλα δεν) γυρισα πισω στην 5.1.3.0 και ολα κομπλε! Τι να πω.. Μου αρεσει που ηταν stable κιολας :p . Anyway, ευχαριστω οπως και να χει!
  3. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Καλησπερα σε ολους! Μια ερωτηση ρε παιδια γιατι εχω τρελαθει.. Ημουν στην 5.1.3.0 (stable) και μου ηρθε Update μεσω ΟΤΑ για την 5.1.4.0 . Την περασα πριν λιγες ωρες, ολα κομπλε! Εχω θεμα με το Messenger του Facebook (και Snapchat αλλα δε με καιει τοσο). Δε μου ερχονται μνμ, ή για να μου ερθουν πρεπει να εχω παντα ανοιχτη την εφαρμογη. (Προφανως και τα εχω φτιαξει ολα σε Security, Auto Launch-Standby και το 'κλειδωματακι' μεσω Multitask). Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα; Να το γυρισω πισω στην 5.1.3.0? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Απλα ρωταω με βαση την ευκολια στο να περασεις την Α αντι για Ι που θελει λιγο ψαξιμο.. :P :)
  5. Αααα μαλιστα! Επομενως το κανω ετσι.. Μονο I η μπορω και οποιαδηποτε Α?
  6. Ολα αυτα κανονικα απο το Iντερνετ; Δλδ με λιγα λογια του κανω ρουτ εγω;
  7. Παιδια καλημερα/καλησπερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε κατι. Πηρα για τον αδερφο μου το συγκεκριμενο μοντελο (M2 Note) απο pantawill και εχω ενα θεματακι.. Δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το Play Store. Το εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα ακρη με τιποτα! Εντομεταξυ εγω εχω το MX4 και ξερω ακριβως τη διαδικασια: κινεζικο AppCenter/Google Installer/μπλα μπλα. Σε μενα ειναι ολα κομπλε! Στου αδερφου μου υπαρχει απο μονο του το Play Store αλλα δε μπορει να κατεβασει και δεν υπαρχει το αντιστοιχο AppCenter. Επισης δε μπορει να διαγραψει κατι προεγκατεστημενες εφαρμογες στυλ DU Speed Booster κλπ.. Τι μπορω να του κανω γιατι κοντευει να μου σπασει τα νευρα και γω να του σπασω το κινητο;; Εχει πανω την 4.5.3Α . Ευχαριστω εκ των προτερων..
  8. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Παιδιά εγω μετα απο πολλη σκεψη, ειπα να παω σε γλυφιτζουρακι 4.5.7Α (clean install) εκει ολα μου εγιναν χαλια. Η μπαταρια επεφτε νερο, η αυτοματη φωτεινοτητα δε δουλεψε ποτε, αντιμετωπισα και γω προβληματα με το Play Store και γενικως η συσκευη εκει που πεταγε ηταν ενα ματσο χαλια. Εεε δεν αντεξα και γυρισα πισω στην παλια και αγαπημενη 4.2.8.2 και τωρα το κινητο ειναι παλι αυτο που ηταν! Για μενα, ηκαλυτερη και πιο stable εκδοση για το MX4. Δεν ξερω τι να πω για τη Meizu, απο τη μια με εντυπωσιαζει και απο την αλλη με ξενερωνει απειρα.. :confused:
  9. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Ααα ωραιος! Δε το είχα κάνει αλλά γράφω αρκετά περισσότερους χαρακτήρες από ότι προηγουμενως. Όλα κομπλέ! Ευχαριστώ και πάλι!
  10. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Φιλε μου ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Κατεβασα και τα 3 αλλα δουλεψε μονο το Handcent. Κατι ειναι ακι αυτο, απο το τιποτα! Ευχαριστω οπως και να εχει! :)
  11. dimkalogiros

    Meizu MX4

    Καλημερα σε ολη την παρεα! Εχω ενα θεματακι με το MX4. Οταν στελνω μηνυμα με ελληνικους χαρακτηρες δε μπορω να γραψω πανω απο 66 χαρακτηρες σε ενα κειμενο, δηλαδη αν ειναι παραπανω μου το κανει 2 και 3 μηνυματα. Αν γραφω με Greeklish μπορω να γραψω 145 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι αθελα μου ξεχνιεμαι και με χρεωνει παραπανω απο ενα μηνυμα! Το εχω 5-6 μηνες αλλα δε το ειχα ψαξει πολυ γιατι συνηθως επικοινωνουσα μεσω Messenger, Viber κλπ. Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο; Μηπως πρεπει να μαθω να ζω με αυτο; Η εκδοση που εχω ειναι η 4.2.8.2Α Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...