Jump to content

Lila_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lila_k

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη και το γκούγκλαρα και μου βγάλε αποτελέσματα τύπου Automated Manifesting System και ειλικρινά δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό. Ξέρουμε αν συνήθως αργούν από Άμστερνταμ;
  2. Καλησπέρα σε όλους. Περιμένω πακέτο από Κίνα και στο 17 track μου γράφει εδώ και 4 μέρες "AMS, shipment arrived in AMS", τι θα πει αυτό, γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Lila_k

    Jiayu S3

    Α υπάρχει περίπτωση και για το ακουστικό να είναι θέμα της Ρομ?? Μακάρι!!! Αν προλάβω θα περάσω την RC5 το βράδυ, αλλιώς μέσα στο σκ και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα! Ευχαριστώ!!!
  4. Lila_k

    Jiayu S3

    Οκ θα το προσπαθήσω.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω για να επιστρέψω στην RC5? Ακολουθώ απλά τον οδηγό της 1ης σελίδας? (Εν τω μεταξύ, μόνο εγώ έχω θέμα με το wifi??)Ευχαριστώ και πάλι!
  5. Lila_k

    Jiayu S3

    Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η 7.1.2 και την έχω συνηθίσει. Πιστεύεις, εάν την ξαναπεράσω, υπάρχει πιθανότητα να λυθούν τα θέματα; (Ή δε στέκει αυτό που λέω?) Όσον αφορά το wifi τουλάχιστον, καθώς αφού μου λες ότι έχεις κ εσύ θέμα με τη φωτογραφική, αυτό μάλλον δεν θα διορθωθεί. Και αν δω και συνεχίζουν τα προβλήματα να ξαναπεράσω RC5?
  6. Lila_k

    Jiayu S3

    Καλησπέρα σε όλους. Έχω περάσει και εγώ την 7.1.2 (με τη βοήθειά σας εννοείται και ευχαριστώ και πάλι)αλλά έχω κάποια προβληματάκια. Για παράδειγμα, η κάμερα σταματάει να δουλεύει χωρίς λόγο και πολλές φορές δεν δουλεύει το φλας(είτε δεν ανάβει καθόλου είτε ενώ ανάβει, οι φωτογραφίες βγαίνουν σκοτεινές). Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δυσκολεύεται πολύ με το wifi είτε να συνδεθεί, είτε να παραμείνει συνδεδεμένο (ενώ με την 4.4.2 το wifi ήταν ασύγκριτο) και συχνά πυκνά, όταν το τηλ είναι κλειδωμένο αποσυνδέεται από το wifi και μόνο αφού το ξεκλειδώσω ξανασυνδέεται. Επιπλέον, τελείως ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί πέσιμο ή κάτι άλλο, το ακουστικό του τηλεφώνου ακούγεται τελείως χάλια. Πρέπει να έχω κολλημένο το κινητό στο αυτί μου για να καταφέρω να ακούσω το συνομιλητή μου. Για το τελευταίο δεν φαντάζομαι να φταίει η Ρομ. Για τα υπόλοιπα πάντως τι πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω; Να επιστρέψω στην RC5? Να περάσω στην 8.1.0 ή να ξαναπεράσω την 7.1.2, μπας και? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Lila_k

    Jiayu S3

    Ξαναπερασα την 7.1.2. Προς το παρον φαίνονται ολα καλα.. Δεν μου έχει ξαναβγαλει το μηνυμα για το android webview. Βέβαια κ την πρωτη φορα που την περασα, ολα ηταν καλα για τις πρωτες δυο εβδομάδες. Θα το παρακολουθήσω κ θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω κ πάλι!
  8. Lila_k

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ για την απαντηση! Εκανα ακριβως ο, τι ελεγε ο οδηγός! Δε μπορουσα να ρισκάρω να παραλείψω το παραμικρό, γιατι ειμαι άσχετη κ δε με έπαιρνε να κανω πειράματα μονη μου.. Να ξανακάνω δλδ τα βηματα που λεει στην πρωτη σελιδα, σα να περνάω την 7.1.2 για πρωτη φορα?
  9. Lila_k

    Jiayu S3

    Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα και εγώ την 7.1.2. Είστε φοβεροί με τους οδηγούς! Για να τα καταφέρνω εγώ, μπορεί να τα καταφέρει ο καθένας! Ευχαριστώ για όλα! Όλα πήγαιναν τέλεια με την καινούρια ρομ και μ αρεσε παρα πολυ η νουγκατ μεχρι που μερα με τη μερα παρατηρω οτι το κινητο κολλαει ολο και συχνοτερα. Ανοιγω δλδ εφαρμογες και μου πεταει μήνυμα " η λειτουργια της εφαρμογης Android System Webview διακοπηκε." Πρεπει να κανω επανεκκινηση μπας και ξεκολλησει η εκαστοτε εφαρμογη αλλα κ αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι θα πιασει. Ξερεις κανεις τι φταιει? ή τι μπορω να κανω? Ευχαριστώ πολύ!
  10. Lila_k

    Jiayu S3

    Θα το προσπαθήσω! Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Ελπιζω η 7.1.2 να δουλευει καλυτερα κ να λυθεί το προβλημα. Θα σας πω μολις βρω χρονο να το κανω!
  11. Lila_k

    Jiayu S3

    Καλησπέρα κ από μένα. Έχω το Jiayu s3 advanced και έχω περάσει την rc5. Έχω ένα θέμα με το handsfree. Ενώ το συνέδεα στο κινητό κ όλα ήταν καλά, τις τελευταίες μέρες, το κινητό δεν το αναγνωρίζει. Θεώρησα ότι χάλασε το handsfree. Το δοκίμασα σε άλλη συσκευή όμως και δουλεύει κανονικά. Θεώρησα ότι χάλασε η υποδοχή του κινητού. Δοκίμασα όμως άλλο handsfree (δανεικό) και το αναγνωρίζει κανονικά. Τελικά πού λέτε ότι είναι το πρόβλημα? Απ τη μια στιγμή στην άλλη.. Να είναι software? Αν ξαναπεράσω την rc5 ή ό,τι μου πείτε, υπάρχει περίπτωση να φτιάξει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Lila_k

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Όσον αφορά το ίδιο χρώμα στα εικονίδια του σήματος ή το εάν έχω όντως 4g ή όχι, ξέρει κάποιος να μου πει κάτι? Ευχαριστώ.
  13. Lila_k

    Jiayu S3

    Η αληθεια ειναι οτι ο φορτιστής δεν είναι καλής ποιότητας κ θα πρεπει να αγοράσω καινουριο. Εχετε να προτεινετε καποιον? Να ειναι 1000mA ή 2000? Μήπως το δευτερο χαλάσει τη μπαταρία πιο γρηγορα? Οσο για τις σιμ, στο πρωτο slot εχω την Q και στο δευτερο Cosmote. Αρα γιατί δεν μου δείχνει αν ειναι 4g? Ειχα ξετσεκαρει καποιες bands που είδα σε παλιότερο post αλλα δεν αλλαξε κατι.. Κ με τα χρώματα τι παιζει? Ευχαριστώ πολυ!!
  14. Lila_k

    Jiayu S3

    Καλησπέρα!Έχω το S3 advanced και πρόσφατα πέρασα με τη βοήθειά σας την RC5! Αποφάσισα το Σάββατο που μας πέρασε να αλλάξω την παλιά μου σιμ της Q με καινούρια που υποστηρίζει 4g. Έκτοτε παρατήρησα ότι στο πάνω μέρος της οθόνης τα εικονίδια που δείχνουν το σήμα έχουν και τα δύο το ίδιο χρώμα (ενώ έχω επιλέξει διαφορετικό στο καθένα) και επίσης δεν μου εμφανίζει πουθενά ότι έχω όντως 4g. Δείχνει μόνιμα ένα R. Τελικά εγώ 4g έχω? και γιατί έχουν το ίδιο χρώμα και τα δύο εικονίδια? Επίσης (αυτό το είχα και πριν αλλάξω σιμ) έχω παρατηρήσει πως όταν το φορτίζω κολλάει και δεν υπακούει εύκολα. Ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω scroll προς τα πάνω ή προς τα κάτω.. σα να μη δουλεύει το touch. Mόλις όμως βγάλω το φορτιστή είναι πάλι όλα καλά. Διορθώνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Lila_k

    Jiayu S3

    Όχι και όμως! Διάβασα σε προηγούμενο post που έλεγε να μπούμε aliexpress και να πατήσουμε konpson jiayu s3! Ε αυτό έκανα και μου έβγαλε δυο αποτελέσματα που και στα δυο είχε μεταφορικά ένα κάρο λεφτά! :P
  16. Lila_k

    Jiayu S3

    Χαχα Γκαβή είμαι?? Ευχαριστώ πολύ!!!!!! :) :) :)
  17. Lila_k

    Jiayu S3

    Καλησπέρα! Ερώτηση! Πατάω στο aliexpress konpson jiayu s3 και μου ζητάει 50 ευρώ μεταφορικά! Κάνω κάτι λάθος? Να ψάξω σε άλλο site? Ευχαριστώ!
  18. Lila_k

    Jiayu S3

    Οκ θα τα δοκιμάσω και τα δύο και βλέπουμε!! Είμαι πολύ χαρούμενη να ξέρετε!!! :D:D:D
  19. Lila_k

    Jiayu S3

    Γεια σας παιδιά! Σήμερα βρήκα χρόνο και την πέρασα! Τα κατάφερα! Ήταν όντως γελοίο!! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την ηθική υποστήριξη και το sokolataki για τον οδηγο στη σελίδα 436! Πιο αναλυτικά δε γίνονταν!!!! Κρίμα που δεν το αποφάσιζα τόσο καιρό! Ολα καλά με την rc5! Το μονο που με προβλημάτισε είναι ότι έσβησα το εικονίδιο του facebook στην αρχική μου σελίδα (νομίζοντας ότι υπάρχει μέσα στο μενού) και δεν το βρίσκω πουθενά..Η εφαρμογή υπάρχει εγκατεστημένη (αν και αυτο δεν φαίνεται από τις ρυθμίσεις-> εφαρμογές. Εγώ είδα ότι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη επειδή μπήκα στο playstore). Την έσβησα λοιπόν και την ξανακατέβασα και εμφανίστηκε και το εικονίδιο αλλά μετά από μερικές ώρες εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Τι κάνω σ αυτή την περίπτωση? Μήπως να ξαναπεράσω τη ρομ τώρα που πήρα το κολάι και να προσέξω μην ξανασβήσω ποτέ κανένα εικονίδιο ή υπάρχει άλλη λύση που μου διαφεύγει? Όπως και να χει Ευχαριστώ για όλα!!!!!!!! :):D:happy::D
  20. Lila_k

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ!!!! :D:D:D
  21. Lila_k

    Jiayu S3

    Χαχαχαχα!!! Καθομαι και διαβαζω ό,τι έχετε γράψει πολλές σελίδες πριν για να μαι σίγουρη! :lol: όντως είδα το βιντεάκι και διάβασα τον οδηγό που είχες ανεβάσει και φαίνεται εύκολο! Τωρα μένει μόνο να αδειάσω το κινητό και το κάνω! :happy:
  22. Lila_k

    Jiayu S3

    ευχαριστώ πολύ! θα σας ενημερώσω! :D
  23. Lila_k

    Jiayu S3

    Η αληθεια ειναι οτι αφου μου ειπατε οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο ψήνομαι να το προσπαθήσω μόνη μου.. Δε θελω κιολας να ταλαιπώρησω το sokolataki που φανταζομαι θα το χει κανει ηδη πολλες φορες! Λοιπόν θα δω τον οδηγό στην πρωτη σελιδα, θα μελετήσω , θα δω και κανα βιντεακι κ θα σας πω! Χιλια ευχαριστω ομως με εχετε κατασκλαβωσει!! Κ απο αυτα που διαβαζω ειστε ολοι experts! Ευχαριστω και παλι! :):):)
  24. Lila_k

    Jiayu S3

    Χαχαχα! Δεν εχω καταλαβει τι λέτε αλλα ελπιζω να τα βρω οταν εμφανιστούν μπροστα μου! :p
  25. Lila_k

    Jiayu S3

    Με πείσατε! Θα το προσπαθήσω μονη μου κ ελπιζω να πανε ολα καλα! Ο, τι χρειαστει ρωτάω! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Ο Θεός βοηθός! :) :)
×
×
  • Create New...