Jump to content

tsam4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tsam4

  1. Καλημέρα σε όλους.

    Είμαι προ των πυλών να αγοράσω AirPods κι εγώ και θα ήθελα απόψεις σχετικά με τα skroutzομάγαζα (βλ. kaizershop.gr κλπ). Υπάρχει περίπτωση να παίζει θέμα με την γνησιότητα του προϊόντος;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  2. Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους.

    Προτάσεις για θήκες που, προφανώς, δεν θέλουμε να προκαλέσουν φθορά στη συσκευή έχουμε;

  3. Καλημέρα. Ψάχνω να βρω την συσκευή μου με βάση το ΙΜΕΙ στο διαδίκτυο αλλά παντού μου εμφανίζει ότι το ΙΜΕΙ δεν βρέθηκε. Παίζει, λόγω του ότι το κινητό κατασκευάστηκε 12/03/2016, να μην το εμφανίζει επειδή είναι πρόσφατα κατασκευασμένο;
  4. Η καινούρια αναβάθμιση βελτίωσε εμφανώς την χρήση της RAM (απο 1,4 GB ελεύθερα περίπου στα 1,8 GB μέσο όρο). Αυτή είναι η πρώτη διαφορά που είδα λόγω του ότι την πέρασα πριν λίγο. Για περισσότερα βλέπουμε.

     

    Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Μετά την αναβάθμιση στην 6άρα δεν μου κάνει συγχρονισμό τις επαφές από τα email μου. Αν και επιλέγω να συγχρονιστούν οι επαφές και δείχνει ότι έγινε συγχρονισμός, στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει τίποτα. Γνωρίζουμε τίποτα ή συνέβη και σε κάποιον άλλο;
  6. Κατέβασμα Rom :

    Κατεβάζετε το πρόγραμμα samfirmware το ξεζιπάρετε και τρέχετε το SamFirm.exe στον υπολογιστή σας:

    https://www.sendspace.com/file/c1xdw1

    Στο παράθυρο του samfirmware βάζετε :

    - Στο πεδίο Model : SM-G920F

    - Στο πεδίο Region : XEF ( τη BTU δεν τη βρήκε που έκανα ένα check )

    - Ξετσεκάρετε το manual και τσεκάρετε το Auto

    - Κάνετε κλικ στο κουμπί Check update

    - To πρόγραμμα βρίσκει το αρχείο της rom στο δεξί παράθυρο και τσεκάρετε την επιλογή Decrypt automatically.Μην το ξεχάσετε αυτό.

    - Kάνετε κλικ στο κουμπί Download και κατεβάζετε τη rom με μεγάλη ταχύτητα στον υπολογιστή σας.

     

    Aν το προγραμματάκι δεν βρει τη rom που θέλετε τότε αναγκαστικά την κατεβάζετε με αργή ταχύτητα από sammobile πατώντας το κουμπί regular download. Προτιμήστε αργά το βράδυ μπας και πιάσετε 250kb/sec αντί για 15kb/sec. Πχ το link για τη BTU :

    http://www.sammobile.com/firmwares/download/66426/G920FXXU3DPBG_G920FBTU3DPB1_BTU/

     

     

    Eγκατάσταση rom :

    1. Κατεβάζετε το Odin 3.10.7 , το ξεζιπάρετε και τρέχετε στον υπολογιστή σας το αρχείο Odin3 v3.10.7.exe :

    https://www.androidfilehost.com/?fid=23622183712465432

     

    2. Απενεργοποιείτε το κινητό και στη συνέχεια πατάτε ταυτόχρονα το home button, το power button και το πλήκτρο μείωσης ήχου για να μπείτε σε download mode.

     

    3. Έχοντας μπει στην οθόνη του download mode ( μαύρη με πράσινο ρομπότ) επιλέγετε continue με το πάνω πλήκτρο της έντασης

     

    4. Συνδέετε τo S6 με τον υπολογιστή σας μέσω του usb καλωδίου του. Προσοχή η θύρα usb του υπολογιστή σας να μην είναι προβληματική.

     

    5. Στο παράθυρο του odin που είχατε ανοίξει στο βήμα 2 , πρέπει να δείτε το πεδίο ID:COM πάνω αριστερά να γίνεται θαλασσί. Αυτό σημαίνει ότι το odin είδε το κινητό σας.

     

    6. Πατάτε το κουμπί ΑP και φορτώνετε το αρχείο της rom που κατεβάσατε. Το αρχείο έχει κατάληξη .md5. Aν το κατεβάσατε με το samfirm θα έχει αποθηκευτεί στο φάκελο του samfirm. Aν το κατεβάσατε μέσω sammobile θα έχει αποθηκευτεί εκεί που ο browser σας αποθηκεύει τα downloads σας. Η φόρτωση της rom αργεί λίγο , μην νομίσετε ότι κόλλησε ο odin. Θα ξεπαγώσει, κάντε λίγη υπομονή.

     

    7. Στην καρτέλα Οptions αριστερά σιγουρεύεστε ότι είναι τσεκαρισμένα τα Αuto Reboot και F.Reset time και αντίθετα ότι δεν είναι τσεκαρισμένο το Re-Partition. Προσοχή μην το τσεκάρετε.

     

    8. Πατάτε το κουμπί Start και περιμένετε μέχρι η πράσινα μπάρα γεμίσει και το κουτί πάνω αριστερά γίνει πράσινο και γράψει PASS. Στο κινητό σας θα γίνει αυτόματη επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

     

     

    Να σαι καλά φίλε. Όσον αφορά τον knox, θα γράψει μετά από αυτή τη διαδικασία;

  7. Τσακάλια κάποιος να δώσει λινκ με τις οδηγίες για την διαδικασία με την αλλαγή σε BTU ή XEF γιατί έχει γίνει ένας χαμός στο συγκεκριμένο thread και είναι δύσκολο να το βρεις...
×
×
  • Create New...