Jump to content

Vaggy_lg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vaggy_lg

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Vaggy_lg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Καλησπέρα σας! Σήμερα το πρωι μου εβγαλε ειδοποίηση το κινητό οτι υπάρχει διάθεση ενημέρωση στο λογισμικό και μου λέει: βελτιωσεις;: περαιτέρω βελτίωση της λειτουργιας Χρηστικότητα και λειτουργικότητα τηλεφώνου. Το έχει βγάλει και σε κανέναν/καμια απο σας; Να το κάνω ενημέρωση η θα γίνει χειρότερα; Ηδη μετα την ενημέρωση του λολιποπ έχει πολλά κολλήματα,
  2. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!
  3. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Επειδή είμαι ολίγον τι άσχετη, τι είναι το root;
  4. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα, το έκανα επαναφορά αλλά δεν είδα διαφορά, το πήγα για σέρβις για κάτι άλλα κολλήματα που είχε και είπα και γι' αυτό και μου το έλυσαν το πρόβλημα.
  5. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Ανα γεια σου, αυτό εννοούσαν! Το πήγα σήμερα για σέρβις για να δω αν λυθεί το πρόβλημα κι ελπίζω να γίνει. Επιπλεόν, τι εννοείς ότι σου κρατάει 7 ώρες; 7 μέρες μήπως εννοείς; (Δεν έχω πολλές γνώσεις σχετικά με το θέμα γι' αυτό ρωτάω, ευχαριστώ για την κατανόηση).
  6. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Κι όμως αυτό μου είπαν... :blink: Ότι δε συμβαδίζει απόλυτα το λογισμικό και η συσκευη. Τι να σας πω, ότι μου λένε σας λέω! :p Όχι, δεν το είχα κάνει (επαναφορά) αμέσως και αυτό ήταν μοιραίο λάθος αλλά δεν το ήξερα δυστυχώς. Το έκανα προσφάτως. Τις δύο τελευταίες μέρες, παρατηρώ ότι δε μου κάνει τόσα κολλήματα, μετά από κανά δυο επανεκκινήσεις που το έκανα και με χαροποιεί αυτό, αλλά για παν ενδεχόμενο θα πάω να μου το κοιτάξουν. Και πρέπει οπωσδήποτε να μου αλλάξουν μπαταρία. είναι δυνατόν να τελειώνει η μπαταρία σε λιγότερο από 24ώρο; Δεν είμαι και όλη μέρα με το κινητό στο χέρι, μέχρι και τη φωτεινότητα στο 43% την έχω!! :mad::mad: (Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας)
  7. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Την έχω απενεργοποιήσει ήδη αυτή την εφαρμογή, τότε έκανα και μια επανεκκίνηση και είναι καλύτερα αλλά ακόμη έχει κολληματα. Πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεία της Lg και Μ είπαν ότι από τ μαγαζί που πήρα το κινητό φέρνει κινητά από το εξωτερικό και η αναβάθμιση που του έκανα δεν ταιριάζει απόλυτα με τη συσκευή. Εγώ πάντως θα το πάω για ένα σέρβις αφού έχω και την εγγύηση γιατί έχω θέμα και με την μπαταρία, το πολύ 1 μέρα να με κρατάει!! Δεν είναι λογικό αυτό.
  8. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Γεια σας, είχα γράψει και πιο πάνω. Το κινητό το έχω μόλις 3 μήνες και παρατήρησα κι εγώ τα ίδια προβλήματα μετά την ενημέρωση, όταν πατάω το κεντρικό κουμπί για να επανέλθω στην αρχική οθόνη, τα εικονίδια αργούν μερικά δευτερόλεπτα να εμφανιστούν. Αν το πάω για σερβις λέτε να γίνει τίποτα;
  9. Vaggy_lg

    LG L90 (D405N)

    Γεια σας και από εμένα. Διάβασα αρκετά από τα σχόλια σας σχετικά με κάποια κολλήματα που αντιμετωπίζετε με το κινητό μετά την ενημέρωση του λογισμικού. Το κινητό το έχω μόλις 3 μήνες και παρατήρησα κι εγώ τα ίδια προβλήματα μετά την ενημέρωση, όταν πατάω το κεντρικό κουμπί για να επανέλθω στην αρχική οθόνη, τα εικονίδια αργούν μερικά δευτερόλεπτα να εμφανιστούν. Το έκανα επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων πριν 3 μέρες και όντως δεν κολλάει τόσο αλλά σήμερα άρχισε πάλι να μου κάνει κάτι "κουλά". Απενεργοποίησα και την εφαρμογή που προτείνατε αλλά δε βλέπω διαφορά. :(:( Κι όσο αφορά την μπαταρία, μόνο μία μέρα μου κρατάει, τόσο πολύ το καίω και δεν πάει περισσότερο; Κάθε βοήθεια είναι δεκτή, ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...