Jump to content

nem0nxt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nem0nxt

  1. Να σου πώ την αλήθεια δεν το πρόσεξα. Αλλά τα notifications οι εφαρμογές που δεν μένουν στο background και πολλά ακόμη άλλα δουλευουν όλα.
  2. Λοιπόν πέρασα AOSP δλδ την stock και ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η συσκευή ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ! ΜΑ ΟΛΑ ομως όπως θα έπρεπε.! Αν έχετε προβλήματα με την συσκευή σας σας το συνίστήνω ανεπιφύλακτα, ΑΛΛΑ πρώτα διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες.
  3. Η AOSP σε Dual sim δουλευει κανικά? Την εχεις δοκιμάσει?
  4. Η lenovo είναι τραγικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σε αυτό, και πιστεψε δεν με ενδιαφέρει το led με ενδιαφέρουν κάποιες εφαρμογές (βλέπε jabber skype) να τρέχουν στο background. Ειναι σπαστικό ξαφνικά να χάνονται τα notifications.
  5. Ωπα! Και που την βρίσκεις? Μήπως μπορείς να δώσεις links??? Thank you!! Thank you!! Thank you!! ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορείς και για root γιατί έχω βρεί κανα δυό posts αλλα δεν δούλεψε κανένα.
  6. Πές τα χρυσόστομε!!! Είχα προβλήαματα και με το bluetooth όταν μπάινει σε deep sleep το χάνω και πρέπει να το κάνω disable και μετά enable. Αλλά το πιο σπαστικό είναι με τις background εφαρμογές.
×
×
  • Create New...