Jump to content

stavrosmp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stavrosmp

  1. Διαβασα το ποστ που εχεις αναρτησει για τα ταχυδρομεια και απ οτι ειδα της Ολλανδιας εχει καποιες αλλαγες.. Στις παραθαιτω αν θελεις να ενημερωσεις το ποστ. Βασικα περιμενα ενα κινητο απο Ολλανδια και σημερα εκλεισε απο ΚΔ του Ελ.Βενιζελος.

     

    Date Status of Shipment Country of Destination

     

    22-05-2016 07:59 The item has been processed in the country of destination GREECE

    21-05-2016 09:59 The item has arrived in the country of destination

    18-05-2016 09:04 The item is on transport to the country of destination

    17-05-2016 09:41 The item is at the PostNL sorting center

    16-05-2016 03:56 The item is pre-advised

  2. Καλημέρα σε όλους... Μετά από 2 αποτυχίες στην σειρά που είχα από smartphone... ένα jiayu s3 advance και ένα Lenovo S860.. Αποφάσισα να αγοράσω ακόμα ένα κινητό από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Gearbest.. Σκέφτομαι να παραγγείλω το OUKITEL K6000 4G Phablet το οποίο είδα ότι έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του.. Όποιος έχει γνώμη για το παραπάνω κατάστημα και το κινητό θα ήθελα να την γράψει εδώ... Ευχαριστώ...
  3. Καλημέρα σε όλους... Κινητο πανω απο 700 € δεν αξιζει τα λεφτα του.. Ευχαριστώ...:D
  4. Απ οσα διαβασα εδω μεσα και απ οσα ειδα στο ιντερνετ... την πατησα που το πηρα το κινητακι... κ αλλη ηττα μεσα σε 2 μερες... Εχω την 4.4.2 και θελω να γινει 4.4.4.. καποιες εφαρμογες μου γραφουν οτι "Η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με την εφαρμογη" Φταιει η 4.4.2 η η συσκευη μου??Ειναι δυνατον για ενα παιχνιδι οπως το clash of clan να μην ειναι συμβατη?:wacko::wacko:
  5. Το Ελληνικό πήρα από αντιπροσωπεία της Lenovo..με τα 2gb ram. Εχει την 4.4.2 επανω του και δν ξερω τι πρεπει να κανω για να του περασω τουλαχιστον την 4.4.4. Αν μπορεις να βοηθησεις ... :(
  6. stavrosmp

    Jiayu S3

    To κατάστημα είναι το dikarto και βρίσκεται κέντρο Αθήνα και το site είναι το https://dikarto.gr/ Στα spam δεν έχει έρθει κάτι.. απλά δεν απαντάνε.. το θέμα μου είναι να ανοίξει το κινητό για να τραβήξω επαφές κτλ.. Πήρα σήμερα ένα lenovo αρκετά καλό μπορώ να πω...και σε καλή τιμή..
  7. Καλησπερα, χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους και ολες!!! Απο αυριο θα γινω και εγω ενας κατοχος ενος s360 και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις.. 1. Ραδιο εχει???:blink: 2. Σαν κινητο εχω ακουσει πολυ καλα λογια και γενικα οτι ειναι ΑΨΟΓΟ.. ειναι αληθεια???:O Ευχαριστω...
  8. stavrosmp

    Jiayu S3

    Σημερα και μετα απο 2 μηνες και με συνεχομενα προβληματα.. το κινητο μαλλον παρεδωσε πνευμα.. Στις 14:00 και μετα ''κλασικα'' απο 8 reboot ετσι για να περναει η ωρα.. εσβησε και δεν ξανα αναψε.. οι πρωτες ενδειξεις λενε για πλακετα.. απο το jiayu-store απ' οπου και αγορασα το κινητο..κρατους σιγη και σε 3 mail που εχω στειλει μεχρι σημερα.. ποτε δεν ελαβα την παραμικρη απαντηση.. Μεχρι την Παρασκευη θα το παω σ' ενα καταστημα στην Αθηνα που εμπορευεται ασιατικα κινητα και μονο και εχει και τεχνικους για να γινει η νεκροψια.. Λογω της φυσεως της δουλειας μου αναγκαζομαι να παρω σιγουρα ενα κατωτερο κινητο. "lenovo s360" αλλα απο Αθηνα αγορασμενο και με εγγυηση.. Ειμαι πιο ατυχος απ' ολους τους ατυχους του κοσμου γιατι εχω μιλησει με τρελα πολυ κοσμο που εχει το κινητο και δεν του εχει παθει το παραμικρο.. απλα ετυχε σ' εμενα. :cry:
  9. stavrosmp

    Jiayu S3

    Κατέβασε το Tuneln radio ... καμία σχέση με το e-radio...
  10. stavrosmp

    Jiayu S3

    Δεν επεσε ποτε κατω, ηταν και ειναι μεσα σε θηκη, δεν κατεβασα ποτε εφαρμογες εκτος gogle play για να πεις οτι μπορει να κολησε ιο , δεν επεσε ποτε σε υγρα. Απλα μια μερα αρχισε να κανει ολα τα παραπανω που ανεφερα. Επισης προσεξα οτι το κινητο δεν ειναι ισο αλλα πετσικαρει.. Δεν ξερω αν το ακουμπησα καπου που λογω θερμοτητας η κατι αλλο το στραβωσε αλλα αυτο δεν πιστευω να ειναι η αιτια του κακου. Σκεφτομαι οτι αυτο μπορει να ειναι αιτια να μου πουν οτι φταιω εγω και να το στειλω τσαμπα. Μολις εστειλα και mail στο καταστημα που το αγορασα για να μου πουν ακριβως τι μπορει να γινει...
  11. stavrosmp

    Jiayu S3

    Μετα λοιπον απο 6 μηνες που εχω το κινητο Jiayu s3 advance εχω να πω οτι αποδειχθηκε μακραν αλλη μια τρααγικη κινεζια.. Για 5 μηνες εκανε παπαδες και ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Εδω και 1 μηνα και ΧΩΡΙΣ απολυτος κανενα λογο κανει 8 reboot την μερα απο μονο του, τρεμοπαιζει σχεδον συνεχεια η οθονη, χανει εφαρμογες και πεταει κατι ηχους στο ασχετο, χτυπαει η δονηση ασταματητα ενω ειναι απενεργοποιημενη. Ιους και mallware δεν εχω. Μου εχει σπασει τα νευρα. Εκανα εργαστασιακες.. τιποτα... Εκανα αλλαγη ρομ στην 5,1 ... τιποτα.. Τελικα μαλλον εινα η πλακετα οποτε και δεν δεν αξιζει να το φτιαξω. Αν το στειλω στους κινεζους θα παρει 40+ μερες και στο τελος θα πουν οτι ειναι απο μενα το προβλημα.. Απλα το μοναδικο ελλατωματικο επεσε σε μενα με αγαπη... τωρα πρεπει να παρω αλλο κινητo και ο θεος βοηθος.:(
  12. stavrosmp

    Jiayu S3

    Επειδη δεν εβγαζα ακρη...του εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες κ το μονο προβλημα που εχει πλεον ειναι οτι 3 φορες την μερα κανει reboot...αυτο τωρα δεν ξερω που οφειλετε...
  13. stavrosmp

    Jiayu S3

    Καλησπερα.. Κατεβασα 2 αρχεια...το JiayuS3-5.1Extreme1.3SP και το JiayuS3-5.1Extreme1.3S3AS3B που οπως εχετε καταλαβει αφορουν την exrteme rom .. πριν απο λιγο διαβασα ομως σε προηγουμενα post οτι δεν ειναι και η καλυτερη ρομ αφου εχει προβληματα σε ηχο και καποιους browser..οποτε τωρα κατεβαζω την JiayuS3-5.1.1_jiayu.de_RC1, αυτη ειναι καλη? Πως την περναω γιατι δεν καταφερα να βγαλω ακρη με οδηγους.. βασικα καιγομαι να την βαλω γιατι το κινητο εχει σοβαρα προβληματα..οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει..Τελος αναλογα με ποια ρομ θα κατεβασω παιζει ρολο το μοντελο του κινητου και το kernel κτλ??
  14. stavrosmp

    Jiayu S3

    Μηπως να του εκανα μια εργοστασιακη επαναφορα αντι να του περναγα νεα rom... αυτο δεν θα ελυνε το οποιοδηποτε προβλημα μου παρουσιαζει?
  15. stavrosmp

    Jiayu S3

    Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις σύντομες απαντήσεις σας.. Επειδή κάνω 2 δουλειές και δεν έχω καθόλου χρόνο μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το post με τις rom και τις οδηγίες? Σας ευχαριστώ και πάλι.
  16. stavrosmp

    Jiayu S3

    Εχω περασει το kaspersky internet security και το εχω και πληρωμενο κιολας.. Δεν βρηκε ποτε τιποτα.. Αλλα και παλι για να πιασει ιο πρεπει να κανεις διαφορα..
  17. stavrosmp

    Jiayu S3

    Καλησπερα σε ολους! Τον Φεβρουαριο απεκτησα το jiayu s3 advance.. εκτοτε μεχρι και πριν απο κανα 3μηνο ημουν υπερ ευχαριστημενος καθως το κινητο οπως ολοι θα εχετε διαπιστωσει κανει παπαδες!!! Ομως εδω και 2 μηνες και συγκεκριμενα τωρα τις τελευταιες μερες εχει αρχισει και με κανει να θελω να το σπασω σε 1000 κομματια..Στην αρχη εκανε κανα 2 με 3 κολληματα σε κανενα game και εκανε reboot απο μονο του.. οκ .. το αντεχα.. Αργοτερα αρχισε να το κανει και σε αλλες εφαρμογες.. μετα αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη και να χανονται οι εφαρμογες.. Τωρα.. τρωει και 10 φορες κολλημα την μερα και κανει reboot και τρεμοπαιζει η οθονη.. Μου εβγαλε ενα σφαλμα οτι η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει.. και ξαφνικα οτι ειχα στις κεντρικες σελιδες εχει διαγραφει και εχει γυρισει στα default οπως το ειχα αγορασει..Δεν ξερω αν βοηθαει .. εχει πανω του την 4.4.4. Το κινητο δεν εχει πεσει ποτε κατω.. και γενικα το προσεχω σαν την ζωη μου.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ουτε ιους ουτε κακοβουλες εφαρμογες.. Οτι επαθε το παθαινε σταδιακα απο τον Αυγουστο και μετα.. Περιμενω την βοηθεια των απανταχου κατοχων jiayu mobiles ...:cry::cry::cry:
  18. stavrosmp

    Jiayu S3

    Εχω λιγες εφαρμογες και ολες μεχρι και πριν 5 μερες ηταν μια χαρα.. Σχεδον σε ολες με εχει πεταξει εξω και εχει κανει και επανεκκινησεις.. Εχω αρχισει και ξενερωνω γιατι απ οτι διαβασα το να βαλεις νεα ρομ ειναι πακετο αν δεν ξερεις!... και εγω δν εχω ιδεα...
  19. stavrosmp

    Jiayu S3

    Επανεκκινησεις μου κανει τις τελευταιες 4 μερες κ αρκετα συχνα...πριν δεν εκανε..πρεπει να του περασω αλλη rom οπωσδηποτε.Οσο για την μπαταρια μαλλον εχεις δικιο..καποια εφαρμογη του τρωει την μπαταρια.
  20. stavrosmp

    Jiayu S3

    Για την 2η ερωτηση σου μπορω να σου πω με 100% σιγουρια οτι πρεπει μονος σου να περασεις την νεα rom και αν δεν ξερεις καλυτερα να το κανεις με καποιον που ξερει.
  21. stavrosmp

    Jiayu S3

    Σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου.. εισαι πολυ σωστος σε ολα οσα ειπες.. Βασικα ημουν απο τους πρωτους που ειπα οτι το κινητο κανει παπαδες πριν μερικους μηνες :D .. τωρα αυτα που ειπα τα ειπα εν βρασμο γιατι μου παρουσιαστηκαν ξαφνικα ολα μαζι και φρικαρα... Σιγουρα θ αλλαξω rom και θα βαλω την lollipop και ελπιζω να πανε ολα καλα.. επισης οποιος με ρωταει για το κινητο του λεω τι παιζει και τον παροτρυνω να αγορασει και εκεινος !! Αρα κατι δεν παει καλα με εμενα... :blink: Περιεργο δεν το ειχα σκεφτει ετσι.... :shock:
  22. stavrosmp

    Jiayu S3

    Κανενα προβλημα με αυτο οκ.. Θα κοιταξω με παλιες εκδοσεις... αν και ο οτε δεν εχει παλαιοτερη απ οσο ξερω.. το θεμα ειναι οτι rom δεν ξερω να περναω και εκει ειναι που κολαω καπως...
  23. stavrosmp

    Jiayu S3

    Δεν κανω κανενα λαθος.... Στις περισσοτερες εφαρμογες με πεταει εξω η κανει reboot στο ασχετο η συσκευη.. μιλησα με καταστημα που επιδιωρθωνει αποκλειστικα κινεζικα κινητα και μου ειπε οτι ο λογος που ανοιξε τετοιου ειδους καταστημα ηταν αυτος.. οτι δλδ παρουσιαζουν ΤΡΕΛΑ προβληματα και οτι δεν μενει ποτε απο δουλεια.. Οσο δε για τα jiayu εχει στειλει στο εξωτερικο καμια 30αρια στο τελευταιο 3μηνο.. Απλα βιαστηκα να δωσω λεφτα σε κατι που γνωριζα οτι αν εχει προβλημα απλα τον ηπια!!!!
×
×
  • Create New...