Jump to content

Pharmex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by Pharmex

  1. 2 ώρες πριν, Athkatla said:

    Πρέπει να πας web banking, ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις ασφαλείας θα διαγράψεις το παλιό κινητό και θα δηλώσεις το s24.

     

    Γιατί να διαγράψεις το παλιό, όταν σε αφήνει να έχεις ενεργές μέχρι 10 συσκευές; Εγώ χρειάστηκε να διαγράψω συσκευή, μόνο όταν ξεπέρασα τις 10.

  2. Μήπως τα έχετε κάνει λίγο σαλάτα; Άλλο το Pro, που ξεκίνησε να πωλείται στην Ελλάδα και άλλο το Ultra που δεν ξέρουμε αν θα έρθει καν. Στο άρθρο κάνετε μίξη των 2, τονίζοντας κυρίως τα χαρακτηριστικά του Ultra και στο τέλος αναφέρετε που πωλείται το Pro. Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

  3. 57 minutes ago, dpanop said:

    Επι του προκειμένου και μιας και σε δευτερευουσα καρτα δεν παιζουν τα SMS, γνωριζει κανεις αν ειναι ευκολο/ εφικτο να δεχτει η cosmote να αλλαξει το ποια καρτα οριζεται ως πρωτευουσα ωστε να εχει μηνυματα; εχω multisim με μια sim (κυρια καρτα) και μια esim ως δευτερευουσα. Λαμβανω sms μονο στην sim, θα τους πεισω να γινει τουμπα ωστε να λαμβανω στην esim ??? το χει δοκιμασει καποιος;

    Η e-sim δε μπορεί να οριστεί ως κυρία κάρτα.

  4. 2 ώρες πριν, NikosPtks said:

    Μίλησα με την Cosmote μέσω Χ και μου είπαν αυτό: 

    «Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος, αν η δευτερεύουσα κάρτα MultiSIM εισαχθεί σε εξοπλισμό που δεν υποστηρίζει φωνή (π.χ. iPAD, pocket WiFI κλπ.), ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στις κλήσεις της  κύριας σύνδεσης.» 
     Και όταν τους ρώτησαν αν είναι προσωρινό το πρόβλημα μου είπαν ότι αυτή την ενημέρωση έχουν.

    Είναι προσωρινό εδώ και 3 χρόνια. Μην ανησυχείς, θα το διορθώσουν σύντομα!

    • Like 1
  5. 2 ώρες πριν, NikosPtks said:

    Καλημερα. Πηρα την κατι μερες την multi sim καρτα μου για να την βαλω σε μοντεμ (Σε μας δεν λενε να περάσουν οπτικες ινες ουτε για αστειο). Περα απο το οτι δεν μπορω να ενεργοποιήσω το 5G (που απο εδω μεσα καταλαβα οτι δεν γινεται, στο καταστημα δεν μου ειπαν τιποτα) αλλα δεν με νοιαζει γιατι πιανει καλες ταχυτητες στο 4G.Το προβλημα ειναι αλλο. Οταν χρησιμοποιω το modem και με παιρνουν τηλέφωνο, τους βγαζει οτι μιλαω και δεν μπορω να λαβω κλησεις στην κυρια κάρτα και μετα μου ερχεται μηνυμα οτι με πηραν τηλεφωνο αλλα μιλουσα. Γνωριζει κανεις καμία λύση σε αυτο το κομματι; 

    Καλά, εμένα όταν με καλούν στη βασική sim, μετά από 2 ή 3 χτυπήματα τους βγάζει το μύνημα ῾πληκτρολογήστε κωδικό (!)῾ και μετά πέφτει η γραμμή. Αν προλάβω και απαντήσω πριν από αυτό, ΟΚ. Αν όχι, πάει η κλήση. Δεν κατάφερα ποτέ να λύσω το θέμα με την εξυπηρέτηση πελατών (και μάλιστα VIP), αλλά δε μέ ένοιαζε και πολύ, αφού για άλλο λόγο είχα το πακέτο MULTISIM.

  6. 44 minutes ago, paanos said:

    Γιατί δίνουν εδώ μέχρι 5;;; 4 ήταν το όριο και μάλιστα τις έκοψαν τελείως για τα νέα συμβόλαια. 
     

    Αλήθεια τις έκοψαν; 

    Sorry, έγραψα 5, γιατί έχω στη βασική ΚΑΙ Twinsim, οπότε εμένα είναι 5 οι κάρτες.

  7. 1 hour ago, eleco said:

    Το κακό δυστυχώς είναι ότι η COSMOTE δεν δίνει την υπηρεσία e-sim σε Apple watch. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν όσοι έχουν Apple watch με δυνατότητα cellular να έχουν και την υπηρεσία multisim, κρίμα...

    Υ.Γ. και εδώ πάλι πρωτοπορούμε αρνητικά διότι είμαστε από τις πολυ λίγες χώρες που δεν υπάρχει e-sim για Apple watch 

    Άραγε πότε θα λυθεί αυτό το θέμα; 

    Πέραν τούτου, οι άλλοι πάροχοι ούτε Multisim, ούτε και Extrasim (όχι Twinsim) δίνουν...

  8. 15 minutes ago, eleco said:

    Η βασική φιλοσοφία στην προκειμένη υπηρεσία είναι να μπορείς να συνδέσεις, βασικά με το ίδιο νούμερο, συσκευές όπως smart watch, tablet κ.λ.π. περισσότερο και όχι δεύτερο ή τρίτο κινητό. 

    Εγώ έχω τη βασική στο κινητό και τις άλλες σε αυτοκίνητα (για streaming TV, Video, Audio σε Android οθόνες).

  9. 38 minutes ago, Geokat2829 said:

    Καλησπέρα. Το 5G στις Multisim δεν παίζει? Ξέρει κανείς? Εχω την βασική μου σύνδεση σε 15 pro max με ενεργοποιημένο 5G και WI-FI CALLING. Ενεργοποίησα 1 multisim σήμερα σε ένα 12 pro και το 5G δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Έστειλα SMS και πάλι τίποτα. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου λένε ότι δεν παίζει στις MULTISIM. Ισχύει κάτι τέτοιο για να μην διαβάζω όλες τις προηγούμενες σελίδες? Έχει ενεργοποιήσει κάποιος αντίστοιχο πακέτο με 2 iPhone  ή 2 Android με 5G?

    Σε ένα πακέτο Multisim υπάρχει μία SIM που θεωρείται βασική και τις υπόλοιπες (έως 4) που δεν είναι. Η βασική έχει 5G και επίσης δέχεται και αποστέλλει SMS. Οι υπόλοιπες παίζουν κανονικά φωνή ταυτόχρονα, αλλά δεν έχουν 5G (μόνο 4G) και δε δέχονται  SMS.

    • Like 2
  10. 1 ώρα πριν, montoya_42 said:

    Δεν υπάρχει τίποτα. Το έψαξα όσο δεν πάει. Μόνο αν αλλάξω οθόνη και βάλω άλλη Android. Αυτό όμως σημαίνει ξήλωμα όλου του ταμπλό οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία. 

    Έχει πρόβλημα το  CarPlay από το 17.2.1 και έπειτα, με πολλά head units αυτοκινήτων. Αναμένεται διόρθωση (αν και έχουν μεσολαβήσει κάποια updates έκτοτε, που όμως δε διόρθωσαν το πρόβλημα. Αν βρεις iphone με παλαιότερη έκδοση λογισμικού, δοκίμασέ το.

  11. 40 minutes ago, gp30169 said:

    Εισαι σιγουρος οτι η βασικη ειναι 5G; Σε επικοινωνια με cosmote μου ειπαν οτι ειναι ολες 4G. Ισως επεσα σε υπαλληλο που δε γνωριζε...

    Μονο με τη βασικη στελνεις κ δεχεσαι μηνυματα;

    Γενικα ειχες ποτε προβληματα να χανεις κλησεις, μηνυματα κτλ?

    Ναι, είμαι σίγουρος αφού χρησιμοποιώ το πακέτο εδώ και 2 χρόνια. Προβλήματα είχα και έχω, αλλά δε με απασχολούν για τη χρήση που κάνω. Το μεγαλύτερο θέμα (που είναι ανεξηγητο και για τη Cosmote) ειναι ότι όταν με καλούν, μετά το δεύτερο χτύπημα βγαίνει φωνητικό μήνυμα στον καλούνται, που του λέει να πληκτρολογησει κωδικό! Και μετά πέφτει η γραμμή! Δεν κατάφερα ποτέ να λύσω αυτό το θέμα. Επίσης, ενώ μπορείς να επιλέξεις μια κάρτα από όλες να είναι esim, θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Ούτε αυτό μου δούλεψε σωστά το 2ο έτος. Το 1ο δούλευε.

  12. 1 ώρα πριν, gp30169 said:

    Γνωριζει καποιος αν οι ΜultiSim είναι 5G?

    Εγώ που έχω 4 Multisim, μόνο η μία (η λεγόμενη βασική) είναι 5G. Επίσης, είναι η μόνη που δέχεται και στέλνει SMS. Οι υπόλοιπες δέχονται (και κάνουν) ταυτόχρονες κλήσεις και φυσικά δίνουν data στις συσκευές τους.

  13. Εγώ τα τελευταία χρόνια φοράω μόνο Torras ή ESR. Ποιοτικότατα (με ή χωρίς μαύρο περίγραμμα), καλή σχετικά τιμή, ενώ δίνουν και το πλαίσιο τοποθέτησης, που είναι πολύ πρακτικό.

  14. 24 minutes ago, Tasos19s said:

    Καλά το σκέφτεσαι αλλά είναι ξεπερασμένες τεχνικές αυτές 

    Για την ευκολία σου υπάρχει το iCloud όπως ανέφερες 

    Επισης μπορείς απλά με ένα κουμπί να κανείς αντίγραφο στον υπολογιστή σου όποτε θέλεις 

    Αυριο μεθαύριο άμα κανείς επαναφορά ή αλλάξεις συσκευή θα μας θυμηθείς και θα λες είχατε δίκιο έτσι έπρεπε να κάνω 

    Επίσης να είσαι έτοιμος να πληρώσεις για αυτή την υπηρεσία της Apple (iCloud), γιατί τα 5GB που δίνει δωρεάν δε φτάνουν για videos, φωτογραφίες κλπ. Εγώ πληρώνω €9.99/μήνα για 2ΤΒ (με 565GB σε χρήση αυτή τη στιγμή).

×
×
  • Create New...