Jump to content

konstantinos21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konstantinos21

  1. τελικα αγορασα το j5 και ειμαι υπερευχαριστημενος,απιστευτη μπαταρια πολυ καλη οθονη(το p8 lite ηθελα αλλα η οθονη του με χαλασε),η απουσια του notification led πως λυνεται;(αν λυνεται),ευχαριστω για την βοηθεια.
  2. νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλο το 5,5'',δεν θα με βολεψει,το p8 lite το βρισκω καπου 30 ευρω ακριβοτερα απο το j5,αξιζει τα 30 ευρω επιπλεον;
  3. μετα απο πολυ ψαξιμο ειμαι αναμεσα σε 2 συσκευες,samsung j5 και huawei p8 lite θα ανεβω λιγο σε χρηματα αναγκαστικα.
  4. αρα πολυ περιορισμενες οι επιλογες που εχω,απο ολα αυτα που διαβασα εδω και αλλου μαλλον κλεινω προς το samsung,θα περιμενω ομως λιγες μερες πριν προβω στην αγορα.
  5. γεια χαρα,αποφασισα να αντικαταστησω(καιρος ηταν)το ταπεινο πλην τιμιο neo v μου,ποιο προτεινετε μεχρι τα χρηματα που αναφερω;φυσικα αν υπαρχει καποιο πολυ καλυτερο στα 170-180 ευρω μπορω να ανεβω,θα θελα να εχει 5 ιντσες οθονη,επειδη ειμαι λιγος ασχετος εχω μπερδευτει με τις εκδοσεις android,δλδ εχω ακουσει πως η καλυτερη εκδοση ειναι η 4.4 kitkat και οχι η 5.0 lolipop,φυσικα μπορει να μην ισχυει θα θελα μια γνωμη σε αυτο, η χρηση που κανω ειναι internet,messenger,viber και κανενα απλο παιχνιδακι για να περνα η ωρα.
  6. ωραιο το lenovo φιλε αλλα παει λιγο ψηλα,το LG δειχνει μια χαρα.θα κοιταξω και τα windows phones.
  7. Γεια χαρα,ψαχνω κινητο μεχρι τα χρηματα που αναφερω,ετσι ωστε να βαλω στην βιτρινα με τα παλια μου κινητα το neo v,επειδη ειμαι και λιγο ασχετος τι θα πρεπει να προσεξω;το θελω κυριως για internet,facebook,messenger,επειδη το παλιο μου κολλαει πλεον αφανταστα θα θελα ενα πιο γρηγορο,ο αριθμος των πυρηνων υπερισχυει η ο μεγαλυτερος χρονισμος;δηλαδη ενα κινητο με 4 πυρηνες στα 1000mhz ειναι πιο δυνατο απο ενα με 2 πυρηνες στα 1500;απο αποψη μνημης δεν εχω μεγαλες απαιτησεις,το 4G ποσο πιο γρηγορο ειναι απο το 3G?ευχαριστω.
×
×
  • Create New...