Jump to content

mans123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mans123

  1. Παιδια και εγω εχω κανει το update της 5.1.1 αλλα και παλι συνεχιζει να χρησιμοποιει το 90% της ram και συνεχιζει να εχει lag καποιες φορες.
  2. προκειται να αγορασω ενα galaxy s6 ντουμπαι και θα ηθελα να ξερω αν θα πρεπει να το ενεργοποιησω με ελληνικη σιμ καθως και αν σε περιπτωση που κανω καποιο update στο λογισμικο θα λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα.
  3. Λογικα θα πρεπει να κανω το ιδιο με μια καρτα απο τα εμιρατα.
  4. προκειται να αγορασω ενα galaxy s6 ντουμπαι και θα ηθελα να ξερω αν θα πρεπει να το ενεργοποιησω με ελληνικη σιμ καθως και αν σε περιπτωση που κανω καποιο update στο λογισμικο θα λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα.
  5. Παιδια ποια ειναι η διαφορα ενος branded και ενος unbranded s6?
  6. παιδια εχω ενα galaxy s6 αγορασμενο απο dubai και εχει imei null και δεν επιδιορθωνεται.Αν το στειλω στο dubai θα πληρωσω φορο στο τελωνειο?
  7. Τους ειχα στειλει mail την προηγουμενη βδομαδα και δεν μπορουν να το επιδιορθωσουν επειδη ειναι αγορασμενο εκτος Ε.Ε.
  8. Πηρα σημερα στο make it work και μου ειπαν οτι για να το φτιαξουν θελουν κανα 100σταρι...μηπως ξερετε κανενα αλλο μαγαζι;;
  9. Το πηγα στην omnitech και μου ειπαν οτι το imei ειναι null αλλα δεν μπορουν να το επιδιορθωσουν...δεν εχει καποιο προβλημα η sim.
  10. το ξερω..αυτο που ρωτησα ηταν αν ξερετε καποιο μαγαζι στη Αθηνα που να μπορει να το επιδιορθωσει.
  11. Ειχα στειλει mail την προηγουμενη βδομαδα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το επιδιορθωσουν επειδη ειναι εκτος Ε.Ε
  12. Καλησπερα, Εκανα την προηγουμενη βδομαδα update το s6 στο lollipop 5.0.2 και οταν ανοιξε δεν μου εντοπιζε δικτυο.Το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο service της samsung και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το διορθωσουν επειδη το κινητο ειναι αγορασμενο εκτος Ε.Ε(δεν το εχω κανει root).Που αλλου μπορω να το παω?
×
×
  • Create New...