Jump to content

Ketzie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ketzie

  1. Καλησπέρα σας και καλό σουκου σε όλους μας. Σήμερα αγόρασα το S9 plus και θα ήθελα να μάθω αν παρά το γεγονός ότι έχει Gorilla Glass πρέπει να πάρω και Tempered Glass για το τηλέφωνο. Γενικά δεν μου πέφτει το κινητό αλλά έχω και ένα τρίχρονο ζουζούνι το οποίο έχει σπάσει 2 τηλέφωνα αυτό το 6μηνο. Αν όντως πρέπει μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιό τζαμάκι να πάρω παρακαλώ πολύ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
  2. Καλησπέρα σας και καλή χρόνια με υγεία σε όλους και όλες! Όπως λέω και στον τίτλο του νήματος χρειάζομαι τη βοήθεια σας για να επιλέξω τη νέα μου συσκευή. Είμαι κυριολεκτικά άσχετος από κινητά και κάθε εποικοδομητικό σχόλιο θα είναι ευπρόσδεκτο. Έχω στο παρελθόν αγοράσει και Κινέζικα τηλέφωνα, άλλα δουλέψανε πολύ καλά, άλλα όχι. Το Qubot x6 για παράδειγμα που πολλοί εδώ στο Forum το αποκαλείτε Qubotότρυπα δούλεψε υπέροχα :) Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο να παραγγείλω πάλι Κινέζικο εφόσον είναι εντός του πεδίου τιμής που έχω {150 - 250 ευρώ} και εφόσον πραγματικά θα πάρω κάτι πολύ καλύτερο σε σχέση με τα 3 Samsung που έχω στο νου μου {J5 2016 - J7 2016 - A5 2016}. Από φλασαρίσματα και άλλα τέτοια δεν καταλαβαίνω τίποτα οπότε δεν με ενδιαφέρει κάποιο Κινέζικο που μπορείς να του κάνεις "αυτό και εκείνο" γιατί πολύ απλά δεν θα του τα κάνω αυτά. Ενδιαφέρομαι μόνο για Android!!! Οι ανάγκες και τα θέλω μου είναι πολύ συγκεκριμένα και θα σας τα παραθέσω όλα αναλυτικά για να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ εσάς όσον αφορά τις προτάσεις σας. 1) Κάμερα Η κάμερα είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα διότι έχω ένα παιδάκι 13 μηνών και θέλω οι φωτό που τραβάω να είναι όσο πιο ποιοτικές γίνεται για τα χρήματα φυσικά που θα κοστίσει το τηλέφωνο. 2) Αν γίνεται θα ήθελα να έχει και Ραδιόφωνο 3) Θα σας φανεί χαζό το 3 αλλά...Έχω στα χέρια μου ένα Huawei P9 Lite και αν του βάλεις θήκη με πορτάκι (τέτοια θα βάλω και στο νέο μου τηλέφωνο) τότε ούτε κλειδώνει όταν κλείνει το πορτάκι αλλά ούτε προσαρμόζεται η οθόνη στο παραθυράκι από το πορτάκι ώστε ακόμα και με κλειστό το πορτάκι να μπορείς να δεις την ώρα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, το να προσαρμόζεται δηλαδή η οθόνη στο παραθυράκι από το πορτάκι ή ακόμα και το να κλειδώνει το τηλέφωνο αυτόματα όταν κλείνεις το πορτάκι. 4) Μπαταρία Η μπαταρία προφανώς και θα ήθελα να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο. Το αν θα βγαίνει ή όχι είναι κάτι σχετικό για εμένα. Αν μιλάμε για Κινέζικο τηλέφωνο τότε μάλλον θέλω να βγαίνει ώστε να μπορώ να την αντικαταστήσω εύκολα αν χαλάσει. Αν μιλάμε για τηλέφωνο που μπορώ να πάρω από την Ελλάδα τότε ίσως να είμαι ανοικτός και στο σενάριο να είναι ενσωματωμένη και να πρέπει να πάω το τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία για να μου αλλάξουν τη μπαταρία. 5) Οθόνη Ακόμα και σχετικά μικρή οθόνη (4 ίντσες) δεν με ενοχλεί. Προφανώς και δεν θέλω να είναι πάνω από 5,5 ίντσες αλλά οτιδήποτε μεταξύ 4 και 5,5 είναι μια χαρά για μένα. Αν είναι και glossy όπως αυτές των Samsung ακόμα καλύτερα. Δεν με καίει ιδιαίτερα να είναι Full HD, αν είναι καλώς, αν δεν είναι τότε κανένα πρόβλημα. Αν η οθόνη είναι και Gorilla glass ακόμα καλύτερα!!! 6) Εφαρμογές Εδώ θα είμαι πολύ συγκεκριμένος, ΔΕΝ θα παίξω ΠΟΤΕ παιχνίδια στο τηλέφωνο. Θέλω καθαρά χρήση τηλεφώνου, GPS αν γίνεται, κάμερας, Viber, What's Up και Messenger. Αυτή είναι η χρήση και μόνο αυτή. Ελπίζω σε απαντήσεις σας, σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τα λέμε ξανά σε λίγο :)
  3. Είστε όλοι αστέρια, ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και ακόμα περισσότερο για τις ευχές σας τόσο στο thread όσο και σε προσωπικά μηνύματα. Εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου! Όσον αφορά το τηλέφωνο νομίζω θα ζαλίσω τον demakhs με λίγα προσωπικά μηνύματα και θα κάνω τη προσπάθεια για ένα Xiaomi. Πήρα ήδη σήμερα ένα J5 για την γυναίκα μου ώστε να μη χάσουμε αυτές τις πρώτες μέρες και θα περιμένω τον κινεζούλη για τα υπόλοιπα. Όσον αφορά την dslr έχεις δίκιο φίλε μου για την ποιότητα των φωτό και σαν Μοντέρ που είμαι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά όπως είπαν και τα άλλα παιδια είναι λίγο δύσκολο να την έχω πάντα μαζί μου. Γενικά θέλω πάλι να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας και την καλοπροαίρετη στάση σας, είστε ειλικρινά καταπληκτικοί!!!
  4. Ketzie

    Cubot X6

    Καλησπερα σας, Πρόσφατα το τηλέφωνο της γυναίκας μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το οποίο θα σας παραθέσω όπως μου το περιέγραψε. Δυστυχώς δεν ήμουν παρών όταν έγινε το κακό οπότε πρέπει να σας τα περιγράψω με τα λόγια της συζύγου μου. Κανα δυο βδομάδες πριν λοιπόν το Cubot X6 της συζύγου μου έκλεισε από μπαταρία, όταν το άνοιξε την άλλη μέρα το μενού ήταν διαφορετικό και σε επόμενα restart που έκανε η σύζυγος μου της εμφανιζόταν μήνυμα ότι το Android αναβαθμίστηκε. Δεν έχω ιδέα τι αναβάθμιση ήταν αυτή, δεν είδα ποτέ το μήνυμα οπότε υποθέτω ότι ήταν κάποια αναβάθμιση του λογισμικού. Αφού έκανε την αναβάθμιση άρχισαν τα προβλήματα, άρχισαν να ανοίγουν άπειρες εφαρμογές ταυτόχρονα, άρχισαν να κατεβαίνουν (downloading) εφαρμογές από μόνες τους, εμφανίστηκαν εικονίδια με γυμνές ασιάτισες στην επιφάνεια αργασίας (αυτό δεν ήταν και τόσο άσχημο :P) και γενικά δεν μπορούσαμε ούτε να κλείσουμε καποια εφαρμογή αλλά ούτε και να χρησιμοποιήσουμε κάποια εφαρμογή που θέλαμε. Γενικά το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται καθόλου και σε μια Vodafone που το πήγε η σύζυγος μου της είπαν ότι αν το rootάρουν μπορεί και να σκάσει (δεν έχω ιδέα τι εννοούσαν όταν είπαν θα σκάσει). Με χίλια ζόρια καταφέρανε στη Vodafon και βγάλανε τις φωτό μας από το τηλέφωνο αλλά τώρα μας έχει μείνει η συσκευή η οποία δεν ξέρουμε αν μπορεί κάπως να χρησιμοποιηθεί ή όχι. Ελπίζω κάποιος από εσάς να γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
  5. Στο Vickmall ποια version πρέπει να διαλέξω; Δεν έχω πρόβλημα αν τα μενου είναι στα Αγγλικά, απλά ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο θέλω για μηνύματα το οποίο απ ότι κατάλαβα το κατεβάζω.
  6. Το έχεις και εσύ φίλε μου αυτό το τηλέφωνο; Θα είναι αξιοπρεπείς οι φωτό του;
  7. Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις από που να πάρω το Xiaomi σε περίπτωση που καταλήξω σε αυτό; Επίσης θα πρέπει να το rootaρω η φλασάρω ή δεν ξέρω και γω τι ή θα δουλεύει μόλις το βγάλω από το κουτί;
  8. Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά και για τις απαντήσεις σας :) Αφού είδα κάποια review του J5 {2016} παρατήρησα ότι σχεδόν όλοι οι reviewers συμφωνούσαν στο ότι για αυτά τα χρήματα είναι καλό τηλέφωνο αλλά υπάρχουν και καλύτερα, χωρίς όμως να λένε ποιά είναι αυτά τα καλύτερα. Βλέποντας κάποια post του φίλου demakhs πιθανολογώ πως το Xiaomi note 3 ίσως να είναι ένα από αυτα τα καλύτερα αλλά μετά από μια περιπέτεια που είχε η γυναίκα μου πρόσφατα με ένα Qubot X6 την οποία περιπέτεια δεν ξέρω αν πρέπει να αναλύσω σε αυτό το thread γιατί μπορεί να το βγάλω εκτός τροχιάς, έχω δισταγμό για να κοιτάξω κινέζικο τηλέφωνο. Ώστε εσείς πιστεύετε ότι το J5 είναι ενδεδειγμένη λύση για αυτά που ψάχνω; Αν ναι τόττε ποιά version; Το 2015 ή το 2016? *όσον αφορά windows phone θα προτιμούσα να το αποφύγω μιας και θα ήθελα να μείνω στη παρέα των android ακόμα και αν δεν είμαι hardcore χρήστης γιατί νιώθω πιο άνετα με το συγκεκριμένο λογισμικό.
  9. Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες! Όπως λέω και στον τίτλο πρόσφατα έγινα πατέρας και χρειάζομαι ένα τηλέφωνο για να τραβάω φωτογραφίες τον μικρούλι μου, φωτογραφίες που θέλω να βλέπω μαζί με την γυναίκα μου για το υπόλοιπο της ζωής μας. Φαντάζομαι πολλοί από εσάς έχετε κουραστεί να απαντάτε σε αυτή την ερώτηση αλλά ελπίζω σε κάποια βοήθεια γιατί ειλικρινά δεν κατέχω καθόλου τα της κινητής τηλεφωνίας. Για να μη σας κουράσω θα σας γράψω τι είναι αυτά που ψάχνω. Χρειάζομαι το τηλέφωνο να έχει καταπληκτική κάμερα! Πέρα από την απλή χρήση σαν τηλέφωνο θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ προγράμματα όπως το Viber, WhatsUp, Facebook και λίγη πλοήγηση χωρίς να σέρνεται το τηλέφωνο. Τα Video Games ΔΕΝ με ενδιαφέρουν πολύ. Ίσως να είναι και δίκαρτο για να έχω πάντα Internet όπου είμαι; Θα προτιμούσα αν η μπαταρία είναι τέρας και κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι Amoled οθόνες των Samsung αν αυτο βοηθάει καθόλου. Είχα εστιάσει την προσοχή μου στο J5{2016} της Samsung αλλά αφού παρακολούθησα κάποια review στο youtube δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα έπρεπε να είναι το νέο μου τηλέφωνο. Νομίζω οτί η τιμή του J5 είναι το budget γύρω από το οποίο θα ήθελα να κινηθώ, δηλαδή μέχρι 180 ευρώ και μάξιμουμ 200 για κάτι εξαιρετικό. Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε γιατί κάθε μέρα που περνάει χωρίς να έχω τηλέφωνο νιώθω ότι χάνω την ευκαιρία να έχω φωτογραφίες απο τον μπέμπη μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!
  10. Κανείς; Δεν μπορεί, τόσοι γνώστες του αντικειμένου εδώ, κάποιος πρέπει να ξέρει.
  11. Καλησπέρα σας καλλιτέχνες, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι δυνατόν να βάλω κάποια μεγαλύτερη μπαταρία στο S3 Mini και αν όντως γίνεται σας παρακαλώ να μου υποδείξετε ποια είναι αυτή η μπαταρία και που μπορώ να την βρω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! Edit post Ευχαριστώ τους Mod που μεταφέρανε το Topic μου εδώ στο official Topic του S3 Mini του οποίου Topic την ύπαρξη δεν γνώριζα!
  12. Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής, αν πήγαινα σε 4.3 ιντσες τι είναι προτιμότερο, το Z1 compact που λες και εσύ ή το S4 mini ? Για την ώρα καταλήγω στο S3 mini μιας και είναι στις 4 ίντσες.
  13. Ψάχνω για ένα αξιόπιστο Android 3.5 ή 4 ιντσών τηλέφωνο. Δεν κάνω κάποια ιδιαίτερη χρήση. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, απλή χρήση τηλεφώνου και λίγο Websurfing, αντε και κανα Skype ή Viber. Έχετε κάποια καλή πρόταση παρακαλώ;
  14. Ketzie

    Cubot X6

    Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει που μπορώ να βρω το Cubot X6; Το γνωρίζω ότι είναι πιο παλιό μοντέλο αλλά επειδή το έχω δει σε πράξη και είναι αρκετά καλό για τη χρήση που το θέλω ελπίζω να μπορώ να το βρω σε κάποιο κατάστημα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
  15. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου! Την απαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις την βρήκα χάρη σε σενα και εκεί έιδα και κάτι που το το έλεγε backup και το έκανα. Αυτός είναι ο τρόπος να κρατήσω τις επαφές μου; Αν είναι όντως αυτός ο τρόπος τότε πως μπορώ να πάρω και να κρατήσω αυτό το αρχείο Backup παρακαλώ πολύ;
  16. Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει που μπορώ να βρω το Cubot X6; Το γνωρίζω ότι είναι πιο παλιό μοντέλο αλλά επειδή το έχω δει σε πράξη και είναι αρκετά καλό για τη χρήση που το θέλω ελπίζω να μπορώ να το βρω σε κάποιο κατάστημα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Cubot X6 που γνωρίζει κάποιος από εσάς; Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο. To GPS με ενδιαφέρει λίγο, τα παιχνίδια καθόλου και εκτός από τη χρήση του ως τηλέφωνο θα χαζεύω που και που καμιά σελίδα τις δύσκολες ώρες στη δουλειά. Αν έχει ραδιόφωνο είανι πολύ θετικό επίσης.
  17. Καλησπέρα σας φίλοι, θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ πολύ να μου πει πως μπορώ να κρατήσω τις επαφές μου απο το Meizu M1 Note μου για να τις περάσω σε ένα άλλο τηλέφωνο μου αλλά και επίσης πως μπορώ να το γυρίσω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις ξανά; Έχω προσπαθήσει να το βρω στο Internet αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά δυστυχώς. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τη βοήθεια σας!
  18. Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέος χρήστης στο Forum εδώ καθώς και νέος ιδιοκτήτης κινητού Android και συγκεκριμένα του Meizou M1 Note. Διαβάζοντας αυτό το Topic όταν ήταν ακόμη στις 120 σελίδες αποφάσισα να πάρω αυτό το τηλέφωνο το οποίο έφτασε στα χέρια μου μόλις χτες. Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι παντελώς άσχετος με τα περισσότερα θέματα τα οποία πραγματεύεστε εδώ μέσα και έχω κάποια μικρά προβληματάκια με το τηλέφωνο. Το να διαβάσω άλλη μια φορά όλες τις σελίδες από την αρχή δεν θα με βοηθήσει γι αυτό θέλω να παρακαλέσω όποιος απο εσάς έχει 15 λεπτά να σκοτώσει να μου στείλει το τηλέφωνο του σε prive μήμυμα (ή να δώσω εγώ το δικό μου αν το προτιμά) για να τον καλέσω και να μου εξηγήσει 2-3 πραγματάκια παρακαλώ πολύ. Όσον αφορά το τηλέφωνο για να μην είμαι εντελώς Offtopic είναι πάρα πολύ κομψό, στιβαρό και η μπαταρία του δείχνει για την ώρα να είναι πολύ αξιόπιστη από τη πρώτη κιόλας φόρτιση. Επίσης το Flyme είναι πολύ εύκολο στην περιήγηση και ακόμα ένας σαν εμένα που δεν έχει ξαναπιάσει Android τηλέφωνο στα χέρια του στο παρελθόν μπορεί εύκολα να βρει αυτό που ψάχνει. Ελπίζω σε ανταπόκριση στο κάλεσμα μου για βοήθεια ώστε να μπορέσω να απολαύσω και εγώ τη συσκευή μου και να μπορέσω να επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ στο Topic. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...