Jump to content

christinajoanna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christinajoanna

  1. που με απασχολεί μήνες τώρα. Τα έχω με ένα παιδί 1 χρόνο και 3 μήνες αλλά γνωριζόμαστε 5 χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως πέρυσι το καλοκαίρι που γυρίσαμε Αθήνα, μετά από 1 μήνα άρχησε να πηγαίνει σε μία σχολή για μεταπτυχιακό, που ναι μεν είναι το αντικείμενο που του αρέσει αλλά εκτός από το ότι είναι μακριά, δεν του αρέσουν τα άτομα και γενικά τίποτα. Οι παρέες του ήταν στην άλλη σχολή που έφυγε από εκεί επειδή τελείωσε. Το θέμα είναι πως από τότε ξεκίνησαν τα πάντα. Με το που άρχησε την σχολή δεν είχε όρεξη να βγαίνει,ήθελε να κάθεται όλο μέσα στο σπίτι, δεν είχε πλέον την όρεξη να παίζει τα αγαπημένα του χόμπι που παίζει από μικρός, όλο ήταν στεναχωρημένος χωρίς να ξέρει την αιτία, πέρασε και για μία εβδομάδα μία φάση που δεν ήξερε αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου γιατί του είχα πει και γω κάποια πράγματα (βέβαια μετά είπε πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος που το νόμιζε αυτό πάνω στην κρίση του). Μετά από κάτι μήνες ήταν εντελώς καλά και πριν μλια εβδομάδα ξαναρχισε τα ίδια. Ανέφεραν οι γονείς του ένα άσχημο γεγονός στην ζωή του και από τότε είναι πάλι στην παραπάνω φάση. Δεν μπορεί να βρει τίποτα που να τον κάνει χαρούμενο. Ακόμα και αν τα πράγματα είναι σαφώς ορατά. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν ξέρω καν τι έχει και που οφείλεται αυτό. ελπίζω να μην σας κούρασα.
  2. Εγώ έχω κατεβάσει ένα που λέγετε TouchPal και είναι καλό αλλά δεν έχω παρατηρήσει πόσους χαρακτήρες έχει. Επίσης να ρωτήσω δεν μπορώ να βάλω στην οθόνη κλειδώματος αλλη φωτογραφία και για ταπετσαρία άλλη έτσι;
  3. Προς το παρόν ναι Απλα ήθελα να έχω μια πιο άνεση. Όχι ότι έχω πολλές εφαρμογές αλλά σε άλλα κινητά μπορούσα να περάσω τις εφαρμογές στην SD.
  4. τι είναι το root στο κινητό και πως μπορώ να το κάνω; για να μπορέσω να κάνω τα βήματα για αυτό να περνανε οι εφαρμογές στην SD?
  5. Να ρωτήσω, που μπορώ να στείλω, σε ποιο email της leagoo να πω για κατι που έχω παρατηρήσει; πως οι εφαρμογές δεν περνάνε στην κάρτα SD Και αυτό προσωπικά για μένα δεν είναι καλό. Όποιος έχει το email και μπορεί ας απαντήσει.
  6. Και εμενα μονο στην Vodafone το κανει. Να ρωτησω κατι και απαντηστε μου οσο πιο γρηγορα γινεται. Καταρχας εχω βαλει κανονικη καρτα την cosmote και micro την vodafone . τα δεδομενα στην Vodafone δεν παιζουν μονο στην cosmote. Επισης εχω βαλει μια καρτα 32 gb . παω στις εφαρμογες και δεν δειχνει να τις περασω στην καρτα μνημης. Τι γινεται;;; πως το κανω αυτο;
  7. Και αυτες οι μαύρες οι γραμμές είναι έτσι πάντα? Δεν γίνεται να αλλαχτουν? Γιατί σε κανένα βίντεο δεν τις έδειχνε.
  8. Γεια σας, ειμαι καινουργια εδω αλλα σκεφτομαι να παρω το κινητο κανενα μηνα τωρα. Και ηδη το παρειγγειλα απο το geekbuying απο την Τεταρτη και ετσι περιμενω τωρα να μου ερθει. Εχω καποιες ερωτησεις: 1) Το geekbuying ειναι κινεζικο site; γιατι εγω ειχα την εντυπωση πως ειναι αμερικανικο. 2) Καποιος πιο πριν ειπε για κατι μαυρες γραμμες. Τι εννοει; τα δικα σας εχουν μαυρες γραμμες στην οθονη; 3) Η μπροστινη η καμερα βγαζει καλες φωτογραφιες; 4) Το gps στο messenger ειναι καλο; που βαζουμε να δουμε την τοποθεσια. 5) Πως θα μαθω αν εχει ερθει για να το παραλαβω; γιατι εχω δωσει και το κινητο μου και σε μια μου παραγγελεια απο το εξωτερικο μου ηρθε μηνυμα. Αυτα προς το παρον. Ευχαριστω οποιον απαντησει :)
×
×
  • Create New...