Jump to content

akhsathens

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akhsathens

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

akhsathens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το Samsung galaxy s5 αυτές τις ημέρες έχει προκύψει(πιστεύω οφείλεται στο πρόγραμμα greenfy,το απεγκατεστησα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει)το wifi κάνει πολύ ώρα να συνδεθεί (ήθελε 3-4seconds)να κάνει σύνδεση μέχρι να γράψω Google.com είχε συνδεθεί! Αργεί πολύ λοιπόν στην σύνδεση και μπαινοβγαινει μόνο του. Disconnect reconnect.ξερουμε κάτι παιδιά? Που οφείλεται για ποιο λόγο και ποια η είναι η επίλυση του.?Τέλος κολλάει και το κινητό σιγά σιγά σαν να χρειάζεται να βγάλω εξοικονόμηση μπαταρίας! (Πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το κινητό )Το έχω από τον Αύγουστο και ειναι GG.ευχαριστω φιλικά Θοδωρής :)
  2. Τελικό μου είχανε πει στο συμβόλαιο τώρα συνέχεια γίνεται αυτό όταν ρώτησα γιατί μου είπαν οκ όλα έχετε δίκιο όσο συμφωνησαμε είναι τελικό ποσό αλλά δεν έχει αλλάξει ποτέ πάντα ανεβασμένο.οταβ τους ρωτάω γιατί τότε μου λένε είναι φπα. Με λίγα λόγια μια έτσι μια γιουβέτσι...τι να κάνω
  3. Τα έχω κάνει όλα αυτά κύριοι δεν είμαι ανευθυνός να ξεκινήσω κάτι τέτοιο.παντα είναι ανεβασμένο 1500 λεπτά 1500 ΣΜΣ 2gb Internet δεν υπάρχει τελειώνω ποτέ!
  4. Χαίρεται διαβάζω εδώ και μια ώρα τα post γενικά με θέμα Vodafone , φορητοτας κτλπ.Εχω ένα πρόβλημα από την Vodafone και εγώ. Υπέγραψα και για vodafone Red 1 από 65 ευρώ 25ευρω τελικό (μαζί φπα)Συνεχώς μου έρχεται ανεβασμένος ο λογαριασμός ενώ δεν κάνω κάτι. Όταν έκανα αποστολές μηνυμάτων εξωτερικό το δέχομαι το 80ευρω.αλλα σχεδόν κάθε μήνα ή μήνα πάρα μήνα? Ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν έχω στείλει πουθενά? Ούτε περνάω το όριο κλήσεων μηνυμάτων Internet.απο 25 μου έρχεται 32 35.Δεν έχω την δυνατότητα πλέον να πληρώνω το οικογενειακό πάγιο ούτε του πατερα μου ούτε το δικό μου με αποτέλεσμα να έχω απλήρωτους 2 μήνες καθυστέρηση πάντα μήνες λόγω μεγάλων λογαριασμών! Τι να κάνω? Έχω πάρει επιδότηση το συμβόλαιο λήγει του χρόνου. Θέλω να φύγω δεν σηκώνω άλλο την κλεψιά τους. Θα κάνω αίτηση φορητοτας μπορώ να παζαρεψω το ίδιο πρόγραμμα ίδια τιμή σε άλλες εταιρίες? Θα επωφεληθώ με επιδότηση ή έκπτωση παγίου? Θα με αφήσουν από την Vodafone να φύγω? Με έχουν ριμαξει.θα μπορέσω να φύγω? Αν δεν καταφέρω να κάνω φορητοτα και αφήνω τους λογαριασμούς να τρέχουν.μπορουν να με κυνηγήσουν νομικά? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...