Jump to content

osrac1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About osrac1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

osrac1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. γνωμη για το htc one mini? μου εχει κολλησει λιγο στο μυαλο αυτο το κινητο. το s4 mini αν και πολυ καλο θα το εβαζα ως 2η-3η επιλογη πισω απο το sp και το one mini γιατι αυτο που εχω τωρα ειναι galaxy mini και θα ηθελα να αλλαξω λιγο στυλ. λογο τιμης 1ο ειναι το sp αλλα ακομα το ψαχνω αυτο γιατι ακουγεται οτι εχει πολλα bugs, οποτε αν δεν με πεισει καποιος συντομα οτι θα λυθουν τα προβληματα του φευγει απο τη λιστα. μετα λογο αποδοσης-design και επειδη μου εχει κανει καλυτερη πρωτη εντυπωση (γι' αυτο μου κολλησε κιωλλας) εχω το one mni.
  2. μου φαινεται λιγο μεγαλο... δεν αιμαι κανας τρελος και απαιτητικος χρηστης κινητων και γενικα τα σιχαινομαι τα μεγαλα κινητα. τα θεωρω ασχημα και καθολου βολικα. ουτε στην τσεπη δεν χωρανε... :P γιαυτο εχω σαν προυποθεση να βρω κινητο με μικρες (σχετικα με τα τωρα δεδομενα) διαστασεις.
  3. Ψαχνω κινητο που να τηρει τα εξεις χαρακτηρηστηκα: -1080x720p αναλυση οθονης -οθονη<4,6" η γενικα να ειναι μινι η κομπακτ σχεδιασμος. θελω κινητο και οχι τηλεοραση :p -4G-LTE σαν επιλογες εχω το htc one mini, sony xperia sp, samsung s4 mini και motorola moto g 4g (1st gen) και ισως και το nokia lumia 925 αλλα δεν ειμαι φαν των windows phone. επειδη δεν ψωνιζω απαραιτητα απο ελλαδα μπορειτε να μου προτεινετε και κινητα εως και 250ευρο τα οποια ισως βρω φθηνοτερα σε καποιο online κατστημα οπως το ebay. αλλα γενικα απο οσο εψαξα και μονος αυτα τα 4 ειναι οι καλυετερες επιλογες. ποιοι θα μου προτεινατε και γιατι? οσον αφορα τις τιμες:htc one mini: 157euro sony xperia sp: 117euro samsung galaxy s4 mini: 160euro motorola moto g 4g: 150euro nokia lumia 925: 180euro
  4. osrac1

    Sony Xperia SP

    με προβληματιζει ο "αδυναμος" επεξεργαστης στα 1.2gHz και η κακη του καμερα... επισης τα αλλα 2 κινητα (το μινι και το σπ) τα βρισκω στο internet πολυ φθηνοτερα απο οτι στην ελλαδα, δλδ ειναι κινητα των 200ευρο και τα βρισκω στα 120-150, οποτε συμφερει να παρω ενα απο αυτα. θα το τσεκαρω και αυτο το κινητο παντος σαν επιλογη ευχαριστω @konstantinoslp ναι σορυ ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια ενοτητα αλλιως θα πηγαινε εκει. παντος η κυρια ερωτηση, την οποια θα ηθελα να μου την απαντησει καποιος αν γνωριζει, δεν ειναι η συμβουλη ως προς νεο κινητο, αλλα το αν θα εχω οντος ολα αυτα τα προβληματα που ακουγεται οτι εχουν τα sp και αν θα μπορω να τα αντιμετωπισω με καποιο τροπο.
  5. osrac1

    Sony Xperia SP

    ψαχνω να αγορασω νεο κινητο με καποια συγκεκριμενα χαρακτηρηστηκα: -1280x720p αναλυση οθονης -οθονη < 4,5" -4G-LTE μια καλη και φθηνη λυση φαινεται να ειναι το sp. παρ' ολα αυτα διαβασα αρκετα reviews και το κινητο εχει αρκετα προβληματα οπως το wifi. μια λυση ειναι να αναβαθμησειις στη τελευταια εκδοση android γιαυτο το κινητο 4.3 JB αλλα μετα την αναβαθμηση προβλεπεται να εχεις πολλα προβληματα-bugs με το κινητο οπως το οτι κολλαει υπερβολικα πολυ. τελικως αξιζει τα λεφτα του? στα χαρτα αξιζει και με το παραπανω, το θεμα ειναι να μην μου μεινει στα χερια μετα απο 5-6 μηνες... σε αντιθεση με το htc one mini που ειναι η αλλη επιλογη μου πιο πιστευετε ειναι καλυτερο? και για να μιλισουμε και για τιμες το sp το βρισκω στα 120euro και το htc one mini στα 160euro. ευχαριστω
×
×
  • Create New...