Jump to content

elenizin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elenizin

  1. 7 μερες ειναι...αν και στη σελιδα τους που κοιτάζω...το ασπρο χρώμα που το ειχα παρει δεν ειανι πλεον διαθεσιμο!!!
  2. 24/4 το πηρα...δεν γνωριζω αν μπορω να το παω και να ζητησω αλλο...στο μαγαζι που πηρα τηλεφωνο τους είπα ποτε το αγορασα και μου ειπαν να το παω στη sony.
  3. χαχαχαχαχαχ!!!!! για αρχή μου παίρνει ψιχουλα επειδή το αφήνω στο τραπεζι...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα δω τι θα κάνω...τουλάχιστον δεν ειμαι η μονη μ αυτό το πρόβλημα...οπως νομιζα..κατι ειναι κι αυτό..:rolleyes:
  4. σε ευχαριστω και παλι!!!:D:D
  5. εννοείς αλλάζουν το μαυρο λαστιχάκι που κρεμεται το καπακι??? σε ευχαριστώ πολύ παντως για τις απαντήσεις... αν και σκεφτομουν να βαλω μια θηκη και να μην μπλεξω με service...αλλα μου τι δίνει που εσκασα ενα κάρο λεφτά και ανοιγει η βλακεια...
  6. Μου είπαν για πιο γρήγορα να το πάω μονη μου...τι να σου πω....:worry:
  7. χμ.......βασικα μ αυτά που εχω διαβασει για την arvato....το ψιλοφοβάμαι.....:(:(:(:(:(
  8. και ποσες μερες χρειάζεται να το αφήσω? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ποσες μερες χρειάζεται να το αφήσω?
  9. εχει τύχει σε κάποιον που εχει αγοράσει το sony xperia Z3 compact να του ανοίγει (από μονο του) το καπακι που βρίσκεται η nano sim? Όταν το αγόρασα πριν καμια βδομάδα, έβαλα τη sim και το εκλεισα, μετά από καμια ωρα και αφου το είχα πανω στο τραπέζι, παρατήρησα οτι το "πορτάκι" άνοιξε μονο του!!!!! πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν ότι δεν εχουν ακουσει παρόμοιο πρόβλημα...και να το πάω στη sony...
×
×
  • Create New...