Jump to content

muffinman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by muffinman

  1. σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ενδιαφερομαι για αγορα απο κινα λογω χρονου παραδοσης και μπλεξιματος με τελωνεια και λοιπα.
  2. χαιρεται, ψαχνω για τον πατερα μου ενα tablet για να σερφαρει κυριως κυρια χαρακτηριστικα μεγαλη οθονη (10'), καλη μπαταρια καλο wifi και να μην κολλαει. ειχε δει την προσφορα της media markt για το Toshiba AT300SE - 101 αλλα το θεωρω υπερβολη (250ευρω)για τις αναγκες του. κοιταγα κατι τετοιο ΜΜ διαβαζω ομως για αναβαθμισεις και ελληνικο πληκτρολογιο και εχω μπερδευτει,ειμαι και ασχετος με τα android.μην παρει κατι και δεν του κανει. τι προτεινεται μεχρι180-200ευρω το πολυ?
  3. κανεις δε ξερει ρε παιδια πως μπαινει κωδικος στη καρτα μνημης?
  4. καλησπερα εχω και εγω το 6300 και προσπαθω να βαλω κωδικο στην καρτα μνημης αλλα δεν τα εχω καταφερει,και το manual δε λεει κατι. μηπως το εχει κανει καποιος απο σας?ξερετε αν γινεται?
  5. μα δε θελω voip,αν ειχα νετ σπιτι δεν θα χρειαζομουνα σταθερο τηλεφωνο.
  6. μενω στο κεντρο της αθηνας οποτε μαλλον και αλλοι παροχοι θα υπαρχουν.
  7. καλη σας μερα, εψαξα το φορουμ λιγο αλλα δε βρηκα αυτο που ψαχνω.. θελω να βαλω σταθερο τηλεφωνο αλλα μονο για να με παιρνουν τηλεφωνο,δε με ενδιαφερει να καλω εγω. γιαυτο ρωταω αν υπαρχει καποια εταιρια που να μην χρεωνει παγιο ή εναλλακτικα ποια εχει το μικροτερο παγιο και ποιο ειναι αυτο.
  8. εγω να κανω μια ερωτηση?πως μπορω να στειλω sms απο το my cosmos ? εψαξα λιγο την σελιδα αλλα πουθενα δεν αναφερει για sms... πιο παλια χρησιμοποιουσα το site της otetnet αλλα τωρα παπαλα.κριμα. ειχα βρει ενα αλλο site το οποιο σου παρεχει στην αρχη 8 μην αλλα μετα σε χρεωνει.βασικα απατη ειναι και μαλιστα μεγαλη!!γιαυτο προσοχη οταν κανετε register καπου μην δινετε τον αριθμο σας η τουλαχιστον να δινετε ενα αριθμο στον οποιο αποκλειεται να βαλετε χρηματα.
×
×
  • Create New...