Jump to content

lefteris_1953

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lefteris_1953

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

lefteris_1953's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχω αναφερθει προηγουμενως στο προβλημα δυσλιτουργειας των εφαρμογων
  2. Εχουν γινει δυο αναβαθμισεις του λειτουργικου και ενοω την αρχικη. Οσο αφορα την καμερα εχω δοκιμασει ολες τις ανριστοιχες εφαρμογες.Το μονο που βοηθαει λιγο την κατασταση ειναι ηρυθμηση του οτοφοκους στο αποιρο
  3. ΓΕΙΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΙΝΩ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΡΙΜΠΟΥΤ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΙΝΤ.ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΘΜΗΣΗ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΙΡΟ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ .ΠΕΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΙΡΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΝΑΤΗ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΓΚ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΙΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΙΜΠΟΥΤ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΤΓΗΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ .ΒΑΙΜΠΕΡ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΜΙΛΩ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΛΙΝΕΙ. ΥΓ.ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ HOMIFIX ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
×
×
  • Create New...