Jump to content

paionid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paionid

  1. Σ ευχαριστώ vagos. Αυτό ήταν. Είχα κάνει λάθος ρύθμιση. Ευτυχώς που υπάρχει το forum. Είναι ο παράδεισος του άσχετου! :)
  2. Είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη περιστροφή. Μερικές φορές όταν γυρίζω το τηλέφωνο στο πλάι, γυρίζει και η οθόνη αλλά ποτέ δεν επανέρχεται όταν το γυρίζω πάλι όρθιο. Και αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Συνήθως δεν γυρίζει καθόλου.:(
  3. Η τελευταία ΟΤΑ που βγάζει στο wifi ειναι 3/3/2015. Εγώ θέλω να περάσω αυτή που είναι του Μαίου. Γίνεται η πρέπει να τις περάσω όλες απ την αρχή?
  4. Σ ευχαριστώ gazonas αλλά ενδιαφέρομαι για αυτήν την ενημέρωση:http://http://forum.kingzone.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=288&extra=page%3D1 η οποία είναι στο site της kingzone, και όχι για την τελευταία που δίνει μέσω wifi.
  5. Mannolia πως θα κατεβασω αυτή την ενημέρωση και θα την εγκαταστήσω? Δε μπορώ να βρω άκρη καθότι άσχετος... Λίγη βοήθεια plz...
  6. Εμένα πάλι δε μου κάνει αυτόματη περιστροφή η οθόνη. (Χωρίς να έχω κάνει καμία αναβάθμιση) Το έχει κανένας άλλος αυτό?
  7. Παιδιά πήρα το συγκεκριμένο κινητό πριν 10 μέρες. Είναι πολύ καλό με πολύ γρήγορη απόκριση, και πολύ γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών. Η οθόνη του είναι τέλεια, με πολύ καλά χρώματα. Κάμερα έχει πολύ καλή και η μπαταρία του κρατάει δύο ημέρες με κανονική χρήση. (Χωρίς ανοιχτό wifi εννοείται) Ένα μειονέκτημα που βρήκα είναι το fingerprint scanner. Δεν έχει καλή απόκριση - η δεν το χρησιμοποιώ σωστά εγώ? Δεν ξέρω ακόμα.... Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.
×
×
  • Create New...