Jump to content

alderman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alderman

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

alderman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλώς ή κακώς το fb για κάποιους είναι εργαλείο επικοινωνίας όπως επίσης και δουλειάς. Προσωπικά εμένα δεν με πολυαπασχολεί. Αλλά επιδή στο γραφείο ε'ίμαστε 3 με passport οφείλω να ομολογήσω πως οι άλλοι 2 ψάχνουν να το ποθυλήσουν λόγω αυτού του θέματος.
  2. καλησπέρα φίλε, Πλήρως συνειδητοποιημένα, σου λέω πως αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρει το fb τα bb είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις. Ειδικά στο multitasking και στο mailing.
  3. Καλημέρα σε όλους, Μην κάνετε Update στην εφαρμογή του Facebook. Ουσιαστικά με το που την ανοίγεις σε κάνει redirect στο m.facebook και σου ανοίγει τον Browser. Δεν έχει κανένα integration με το HUB και σου σβήνει ό,τι είχες από messages και notifications. Το κράξιμο που τρώει η Blackberry αυτή τη στιγμή είναι άνευ προηγουμένου.
  4. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα με τη WIND, από τη στιγμή που το κινητό δεν το έχεις πάρει από εκεί, δε κάνει τα απαραίτητα updates με τη Blackberry προκειμένου να ανοίξει το 4G στο passport. Από ότι μου είπαν στο τηλ το κάνει μόνο για όποιες σειρές από τα Passport έχουν αγοραστεί από αυτήν.
  5. Έχω ακριβώς το ίδιο ζήτημα...
  6. Καλησπέρα φίλοι, Με το update τoυ 10.3.2.2474 υπαρχει πρόβλημα με την paid εφαρμογή gps που χρησιμοποιώ το mireo don't panic, η οποία δεν ανοίγει καν. Δοκίμασα και την έκανα unistall και εκ νέου download αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάποια ιδέα?
  7. Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει υπάρξει ήδη παρόμοιο θέμα, απλά είναι ιδιάζουσα η κατάσταση και δεν μπορώ να το βρω. Επιγραμματικά να αναφέρω πως βρίσκομαι σήμερα στην Ιρλανδία, και ενω μπορώ να λάβω κλήσεις ταυτόχρονα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω και το μήνυμα που μου βγάζει είναι το " contract your service provider to make sure that your phone has been authorized for use on the network" ? btw τα data λειτουργούν κανονικά. Μίλησα με τη wind και λένε ότι η περιαγωγή είναι οκ και η γραμμή ανοιχτή. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. Δες εδώ . Είναι αρκετά κατατοπιστικό!
  9. μέχρι και τα turbox δουλεύουν...
  10. welcome to bb's world! για gps είμαι πολύ ευχαριστμένος από το mireo don't panic. Στην αρχή έχει 1 free trial period και αν σε καλύπτει μπορείς να αγοράσεις χάερτες (πχ της Ελλάδος στοίχισαν κοντά στα 13 euro αν θυμάμαι καλά).
  11. Καλημέρα, τα τζιμάνια της wind με πληροφόρησαν πριν κάνα μήνα, ότι για έχουμε 4G, πρέπει η Wind να συνεννοηθεί με τη Blackberry για βγάλουν Update στα OS10... Και φυσικά εκτίμηση χρόνου δεν μπορούν να δώσουν...
  12. ευχαριστώ, έφτιαξε μόνο του.
  13. Καλησπέρα συνφορουμίτες, Τις 2 τελευταίες ημέρες, παρατήρησα ότι όταν το κινητό είναι με wifi, όλες οι λειτουργίες εκτός από το Messenger λειτουργούν κανονικά, το messenger καθόλου καθώς επίσης εξαφανίζεται το βατόμουρο από την οθόνη. Ανοίγοντας τα data λειτουργούνε κανονικά. Κάποια ιδέα?
  14. Yeap, μπαίνεις στο twitter, πας στα settings, μετά στο Accounts και πατάς στο secondary account.
×
×
  • Create New...