Jump to content

LadaR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LadaR

  1. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Αλλά σε μένα λίιιιιγο περισσότερη!!!:lol::lol::lol::p
  2. Φοβερό κινητό παιδιά!!!:up::up: Καλή τύχη σε όλους!!!:luck::luck::luck:
  3. Η πρώτη θηκούλα σιλικόνης είναι γεγονός! :rolleyes: http://www.geekbuying.com/item/Original-Silicon-Protective-Cover-Back-Case-for-Ulefone-Be-X-Smartphone-345075.html
  4. Δοκίμασε κανείς την μοναδική ROM που υπάρχει;
  5. Ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα που δοκίμασα -απλά για δοκιμή και μετά το απεγκατέστησα, δεν θυμάμαι τίτλο - πήγαινε μια χαρά αλλά ψιλοζεστάθηκε. Από μουσική μην περιμένεις παπάδες, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για κινητό κάτω από 80 ευρώ! Στο antutu μου έβγαλε πάνω από 28000
  6. Η μπαταρία κρατά 2 μέρες με κανονική χρήση και με wi-fi και data κλειστά. Με wi-fi ανοιχτό για συνολικά 4+ ώρες που το δοκίμασα κράτησε σχεδόν μια μέρα. Γενικότερα η όλη εικόνα του κινητού είναι άριστη, τόσο από ποιότητα κατασκευής όσο και από δυνατότητες. Αξίζει μέχρι τελευταίας δραχμής τα χρήματά του.
  7. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414260 ούτε sleeve δεν βρίσκω που να ταιριάζει, για tpu ούτε μπήκα στον κόπο να το σκεφτώ, απλά μερικά μηνύματα πριν κάποια άλλα μέλη βρήκαν κάποιες folded και είπα μήπως αξίζει ο κόπος αν και δεν τις πάω καθόλου.
  8. Βρήκε κανείς καμιά θηκούλα που να βολεύει; Από αυτές των προηγούμενων μηνυμάτων δοκίμασε κανείς κάποια;
  9. Με nlpost το έστειλαν σε μένα, 26/3 πήρα track no. και χθες έφτασε στα χέρια μου. Επέλεξα όμως να μου το στείλουν με απλό free ταχυδρομείο, γιατί είχε και επιλογή για courier αλλά την απέφυγα καθώς είναι γνωστό το θέμα με τις εταιρείες courier. Εννοείται πρέπει να κάνεις account και να κάνεις και like ώστε να πάρεις και τους EB πόντους και το κουπόνι.
  10. Κάπου στα 75 ευρώ βγαίνει τελικά, στο everbuying με το κουπόνι του -12% κ με τους ΕΒ που σου δίνει.
×
×
  • Create New...