Jump to content

Thopekon13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thopekon13

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 28

Thopekon13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σας. Εχω ενα LG L5 Optimus 2(LG E-460). Τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί ένα σημαντικό πρόβλημα. Όταν ενεργοποιώ το κινητό δεν εμφανίζεται ο κωδικός της κάρτας sim-pin. Ετσι δεν μπορω να καλέσω κάποιον, ούτε να με καλέσουν φυσικά. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το αντιμετωπίσω. Υ.Γ. Το κινητό το έχω εδώ και 1.5 χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. ok ετοιμο ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ετοιμο σε ευχαριστω πολυ
  3. Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολες οι υπολοιπες συσκευες δουλευουν κανονικα ( κινητα, υπολογιστης και ενα ταμπλετ ) μονο στο δικο μου κινητο γινεται!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  4. Καλησπέρα σας! Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση. Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Περιμένω άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Y.Γ. Συγνωμη που το γραφω σε αυτην την ενοτητα!
  5. Καλησπέρα σας! Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση. Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Περιμένω άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...