Jump to content

negain

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by negain

  1. Καλησπέρα, στο alpha που έχς δεν μπορω να σβησω το ιστορικό στον browser που ειχε εγκατεστημενο απο την αρχη (όχι στον chrome). πατάω διαγραφή και καμια φορά κολαεί και δεν την ολοκληρώνει.... μετάα παταώ το g και εμφανίζεται site που ειχα επισκευθει. καμιά ιδέα?
  2. Καλησπέρα, έμενα η lolipop γιατι δεν μου ήρθε ακόμα. Το τηλ όταν το πήρα ήταν T-mobile branded και επειδη δεν το ήθελα το εστείλε και μου έβαλε την ελληνικη έκδοση. Παιζει κανένα ρόλο αυτό? CSC Cooyntry:GR Country of Origin:Vietnam TNX
  3. Τοσο καίρο μια χαρά δεχομουν κλήσεις και και μηνυματα με λειτουργια LTE/WCDMA/GSM... Τωρα μονο με GSM ή WCDMA/GSM. δηλαδη κάθε φορα που θελω να μπω στο internet με δεδομένα θα πρεπει να αλλαζω την επιλόγη και το τηλ μου θα φαινεται απενεργοποιημενο?
  4. ναι οταν ειναι στο gsm μονο έχει σήμα, μολις επιλέγω και 3g/4g χάνεται. Να το στείλω για service?
  5. και εκει που όλα δουλευαν ρολοί, το τηλ χάνει το σήμα πέφτει στη μια γράμμη και δεν μπορω να δεχτω μηνυμα η κληση (φαινεται η συσκευη απενεργοποιημένη). ξερει κανεις απο αυτο το προβλημα? ειναι απο σκρουτζομαγαζο πρεπει να το στειλω εκει η στη SAMSUNG? ειμαι απο Θεσσαλονικη εδω μπορω να το παω κάπου?
  6. Η αλήθεια είναι οτι γίνονται διαφορα στα σκρουτζομαγαζα (φυσικα οχι σε όλα και πάντα). Εγω πήρα το ALPHA απο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο. Πριν το παραγγειλω επικοινωνησα και ρώτησα αν το τηλ ειναι branded, μου ειπαν 100% ΟΧΙ. Μολις το τηλ έφτασε και το ανοιξα να το σημα της T-Moblile σε όλη την οθόνη. Παιρνω τηλ και μου λενε ''πως εγινε'' κτλ... και ζητανε να το στειλω πίσω για να το στειλουν στην SAMSUNG να το βγλαλει. Όντως το έστειλα και τάχυστα μου το έπεστρεψαν ''καθαρό''. Απο τα όσα έχω διαβασει έδω αμφιβάλω αν το τηλ πήγε ποτε στη Samsung.... Βέβαια το τηλ δουλεύει άψογα (αν και lolipop ακόμα δεν είδα)
  7. Καληπέρα καμια καλή δάφανη και όσο το δυνατον λεπτότερη θήκη σιλικόνης έχει κανεις να προτείνει γιατί πήρα μια απο το π.....ο και είναι τραγική ποιότητα
  8. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ->ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ->ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ πρεπει να επιλεξω το LTE/WCDMA/GSM (αυτοματη συνδεση) σωστα? Για 4G :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  9. Εχω επιλεγμενο LTE/WCDMA/GSM οι άλλες επιλογες ειναι WCDMA/GSM Μονο WCDMA Moνο GSM
  10. Εχω το alpha 3 μηνες τωρα και δεν εχω κανένα προβλημα εκτος οτι δεν εχω συνδεθει ακομα με 4G .....max με Η+. Εχει κάποιο θεμα η συσκευη?
  11. Καλησπέρα υπάρχει κάποιος εύκολος τροπος να τσεκαρουμε αν το κινητο ειναι root αν φοράει την original rom και αν εχει προβλημα ο knox άρα η εγγύηση? Για να προβώ σε αγορά Txn
×
×
  • Create New...