Jump to content

KOSAVR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KOSAVR

  1. Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα τη γνώμη σας, ιδιαίτερα οι πιο παλιοί χρήστες, σχετικά με τον αν αξίζει η μελλοντική αγορά ή όχι της συσκευής. Είχα μια πρόσφατη κακή εμπειρία με LENOVO VIBE X2 (επιστροφή και refund) και διστάζω να ξαναδοκιμάσω πάλι με αυτό παρόλο που εμφανισιακά και σαν πρώτη επαφή στις ελάχιστες ώρες που το δούλεψα ήταν πολύ καλό. Σημεία ενδιαφέροντος: γίνονται αναβαθμίσεις και αν ναι διατηρούν το gapps, ελληνική γλώσσα και όλες τις αρχικές εφαρμογές; έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές; η κάμερα- από μερικές νυχτερινές φώτο που είδα είναι πολύ καλή- ισχύει; μπαταρία; περίεργα κολλήματα, ανεξήγητα reboot; ραδιόφωνο δεν έχει απ'ότι διάβασα, υπάρχει καμία εφαρμογή για FM και όχι internet radio; Περιμένω νέα σας.
  2. Έχω 3 ημέρες που τους έχω ζητήσει μεταξύ άλλων και επιστροφή των χρημάτων αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη. Εχθές έκανα claim το dispute στο paypal και τους ενημέρωσα επίσης ότι δέχομαι μόνο επιστροφή των χρημάτων και όχι επισκευή, αλλά και πάλι δεν απάντησαν τίποτα. Εσένα σου απαντούσαν άμεσα ή είχες την ίδια καθυστέρηση; Πόσο σου πήρε να σου επιστραφούν τα χρήματα από τη στιγμή που έστειλες το τηλέφωνο πίσω;
  3. Από προηγούμενη επιστροφή σε κινέζικο site για επιδιόρθωση κινητού, οι τύποι μου είχαν στείλει διευθύνσεις, έντυπα και οδηγίες συμπλήρωσής τους/επιστροφής του τηλεφώνου. Στην περίπτωση όσων έστειλαν πίσω στο geekbuying τηλέφωνο, δεν είχαν συνεννοηθεί πρώτα μαζί τους; Αν όχι πως το έστειλαν (διεύθυνση, όνομα, κλπ.); Επιπλέον το claim στο paypal το έκαναν πριν ή μετά την όποια συμφωνία / επικοινωνία επιστροφής του τηλεφώνου μαζί τους; Όποιος έχει κάνει τη διαδικασία ας μας διαφωτίσει λίγο για να το προχωρήσουμε και μεις.
  4. Αφού επιτέλους κατάφερα να εκτελέσω όλα τα βήματα του οδηγού, και έβγαλε το μεγάλο πράσινο √, το τηλέφωνο δεν ανοίγει καθόλου. Έβαλα την έκδοση 125 της EU ROM (δεν νομίζω όμως να φταίει αυτό). Υπάρχει περίπτωση να έμεινε από μπαταρία και να μην ανοίγει; Το δοκίμασα και με τον φορτιστή συνδεδεμένο στην πρίζα αλλά τίποτα. Προσπαθώντας να εγκαταστήσω την CU RAM (αυτή που είχε όταν ήρθε) αλλά και την RAM του baralajbi πέρασαν αρκετά λεπτά και το SP_Flash tool δεν ξεκίνησε και τις ακύρωσα. Καμία ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τον φορτιστή στην πρίζα και μετά από παρατεταμένο πάτημα του power, έδειξε να ανοίγει, ακούστηκε ο ήχος έναρξης (διαφορετικό και χωρίς κινέζο) αλλά η οθόνη μια από τα ίδια. Φαίνεται κλειστή ενώ από πίσω το τηλέφωνο δουλεύει.
  5. Έχω και γω παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο όμως μπορεί και να δημιουργήθηκε προσπαθώντας να του βάλω την παλιά του ROM. Τώρα όταν το φορτίζω υπερθερμαίνεται, όταν το ανοίγω ακούγεται ο κινέζος της έναρξης, αλλά όλα μαύρα. Σε παράπονό μου στο geekbuying και παράλληλα dispute στο paypal, μου έστειλαν ένα link για να βάλω μια άλλη ROM ( http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/22/lenovo-vibe-x2-232g-smartphone-latest-firmware-released-20150122/). Υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με επανεγκατάσταση της ROM και αν ναι μπορεί να γίνει με σβηστή οθόνη;
  6. Δοκιμάζοντας ένα navigator από Amazon apps, διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το gps. Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Είναι θέμα κινέζικης rom? Επίσης σε συνέχεια του προηγούμενου post, έκανα τα εξής: Αφού εγκαταστάθηκε και ρουταρίστηκε (ελπίζω) το τηλέφωνο, δοκίμασα το ξανά το system update. Φυσικά δεν είχε καμία νέα έκδοση αλλά δοκιμάζοντας το κάτω αριστερά πλήκτρο μου άνοιξε ένα μενού με τις εξής επιλογές: 1. The community interaction 2.Toolkit Δοκιμάζοντας το 1 με έβγαλε σε ένα κινέζικο φόρουμ με πολλές rom μάλλον. Με το 2 πήγα σε νέα οθόνη με τις εξής επιλογές: 1. Install the specified update pack 2. Reboot in recovery mode (το δοκίμασα αλλά δεν έγινε κάτι) 3. Download the latest full pack. Όπως είπα στο προηγούμενο post, έχω κατεβάσει την X2-EU_ROW_S125_141205 (από το ρώσικο site), την VIBEUI_V2.0_1511_5.22.1_ST_X2-CU_baralajbi_V4. Τις έχω κάνει extract στο PC. Τα αποσυμπιεσμένα directories τα έχω αντιγράψει και στο Υπολογιστής\VIBE X2\Phone storage. Αν ακολουθήσω την διαδικασία System update->Install the specified update pack->επιλογή μιας από τις 2 rom, τελείωσα; Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω επιλέγω το αποσυμπιεσμένο directory ή το zip αρχείο της rom. Συγγνώμη που κουράζω τη συζήτηση και ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
  7. Έκανα το παραπάνω και δούλεψε. Επίσης πιο πριν είχα κάνει τα εξής: Κατέβασα την Rom από το ρώσικο site και την έκανα extract. Επίσης κατέβασα την ROM του baralajbi από το needrom αλλά περιμένω να μου την ξεκλειδώσει Εγκατέστησα το flash_tool και μετά κόλλησα. Διάβασα τους οδηγούς του forum για φλασάρισμα, αλλά μάλλον το έπαθα ο ίδιος. Υπάρχουν πολλά κενά για έναν πρωτάρη και εξηγούμαι: 1. Το προσπάθησα αλλά μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο (δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τον driver με τον τρόπο που έλεγε ο οδηγός), δεν ήξερα πως να πάρω backup των drivers κλπ. 2. Scatter file : έψαξα στο δίσκο του τηλεφώνου μέσω του usb αλλά δεν έβρισκα τίποτα. Googlara για το πως μπορώ να το βρω αλλά έπεσα πάλι σε τοίχους.
  8. Καλησπέρα σε όλους Είμαι νέος στο forum και θέλω μια βοήθεια για το παρακάτω "πρόβλημα". Προχθές παρέλαβα το νέο μου VIBE X2 από το geekbuying, είχε multilanguage λειτουργικό με googleapps. Έκανα όμως τη χαζομάρα μαζί με τα υπόλοιπα updates να κάνω και system update και μου εγκαταστάθηκε η VIBEUI_V2.0_1511_5.22.1_ST_X2-CU. Αν θυμάμαι η υπάρχουσα ήταν η 5.5.1 και ήταν ΟΚ με τα προβλήματα όμως που θα αντιμετώπιζα αργότερα σύμφωνα με κάποια post που διάβασα. Ακολουθώντας το post #134 του Ipokratis άρχισα να κατεβάζω την Lenovo Vibe X2 прошивка EU_ROW_S125_14.12.05. Επειδή είμαι νέος στο ρουτάρισμα κινητών άλλα εξοικειωμένος με την τεχνολογία θα ήθελα τα βήματα που πρέπει να κάνω και αν έχετε να προτείνετε άλλες εκδόσεις (πιο νέες - πιο σωστές) για εγκατάσταση ευχαρίστως να τα ακολουθήσω. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός έτοιμος, είτε στο myphone ή στο youtube μπορείτε να τους προτείνετε. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Προσπαθώντας να αντιγράψω κάποια αρχεία στο "κινέζικο" κινητό δεν με άφηνε (ήθελε μάλλον εγκατάσταση ενός κινέζικου προγράμματος και δεν το ρίσκαρα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...