Jump to content

stefoska

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stefoska

  1. Παιδιά αυτό το mi4 δουλεύει κανονικά στο ελληνικό δίκτυο έτσι? Γιατι είναι αγορασμένο από κίνα κατευθείαν.

     

    http://prntscr.com/6rfn0e

     

    Μόνο από Κίνα μπορείς να το αγοράσεις, ούτως ή άλλως. Το συγκεκριμένο υποστηρίζει τα δίκτυα της Ευρώπης οπότε είσαι ΟΚ. Απλά για χρήση 4G πρέπει να είσαι σε περιοχή που υπάρχει, και βέβαια να το ενεργοποιήσεις στο προφίλ σου.

  2. Καλος πηρα μια ιδέα... θα πάρω το ρίσκο απο aliexpres με 340 απο top rated seller για να μην περιμενω απο vickmall 1 μηνα.. είχε αφήσει feedback ενας Έλληνας με FEDEEX χωρις τελωνια του ήρθε σφαίρα ...317+25euro.... Τώρα αφτό π ρωτούσα για το ροοτ δε πολικατάλαβα sto link... εγω το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω γτ δε ξέρω και σας ρωταω για το multilanguage που του περνάνε στα ελληνικα... θα είναι άθλια μεταφραση στα Ελλήνικα που θα με αναγκάσει να το γυρίσω στα αγγλικα...ή θα φαίνεται κανονικο Ελληνικό μενου? ... Τ9 θα έχει στα μυνήματα? μπώρω να το φτιάξω καπως?? Δν εχω τρελες απαιτήσεις απο το κηνητο photo και κανα παιχνιδι... δε του φορτωνω εξτρα προγράμματα.. το μενου με απασχολεί μόνο... Διαβασα και τα προηγουμενα ποστ...

    https://xiaomi-miui.gr/com...p/Thread/4929/ μπορω να εγκαταστησω αυτο η κατι τετοιο.... κανονικοτατα η μενω μονο με οτι μ δινουνε?

    Θα πάρεις το ρίσκο για 10 μέρες παραπάνω? Εγώ πήρα από minideal, 325 ευρώ και μου ήρθε σε 20 μέρες.

    Μόλις το πάρεις με το καλό, περνάς μια από τις ελληνικές ROM και θα τα έχεις όλα αυτά που θέλεις. Τα παιδιά εδώ φροντίζουν για σένα! ;)

  3. 5.3.27 developer ή 4.1.0 stable;;;

     

    Και εμένα εχθές μου ήρθε το Μi4 και είχα το ίδιο δίλημμα με σένα. Τελικά πέρασα την stable 4.1.0.

    Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Πολύ ευχαριστημένος.

    Εσύ τελικά τι πέρασες? Ξέρουμε ποιες είναι οι διαφορές από την 5.3.27 (εκτός από κάποια ενημερωμένα apks και κάτι μεταφράσεις)?

×
×
  • Create New...