Jump to content

cicilio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cicilio

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

cicilio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. cicilio

    Jiayu G4S

    δεν ξέρω αν φταίει η v8, αλλά τώρα που άλλαξα τον πάροχο δεδομένων σε vodafone δεν κατεβάζει τίποτα! μέχρι χτες με cosmote μια χαρά, σήμερα πρωί αλλαγή και μπλοκάρισμα εντελώς! μπήκα βγήκα ρυθμίσεις έτσι και αλλιώς αλλά γιοκ! :dash: any ideas? λόγω χρόνου απογφεύγω να σετάρω τώρα μια νέα ρομ αλλά όλο και πιο κοντά είμαι αν φταίει η παλιά.
  2. cicilio

    Jiayu G4S

    ποικιλία :D με δεδομένο πως το πρόβλημά μου είναι ο συγχρονισμός του stock gmail app, πρέπει να εγκαταστήσω αυτήν που θεωρητικά δεν κομπλάρει σε αυτό. και πάλι από την αρχή μετά... batsilo αν χρειαστεί, σε ενημερώνω. ευχαριστώ!
  3. cicilio

    Jiayu G4S

    αντε πάλι απ' την αρχή δηλαδή! batsilo η miui είναι δικιά σου κατασκευή?
  4. cicilio

    Jiayu G4S

    αναβάθμιση και gmail sync δεν πάνε μαζί! μετά την v.8 το gmail sync κοιμάται του καλού καιρού. δεν συγχρονίζει παρόλο που όλες οι ρυθμίσεις είναι ανοιχτές για συνεχή συγχρονισμό και τα data επίσης. έκανα και διαγραφή/εγγραφή λογαριασμού μπας και αλλά τίποτα. και το inbox beta επίσης τον ίδιο χαβά. μόνο με χεράτο refresh κατεβάζει. καμιά ιδέα? :dizzy::dizzy:
  5. cicilio

    Jiayu G4S

    έκανα ακριβώς ότι γράφεις αλλά ούτε καν ανοίγει πλέον. αν έκανες wipe all data κ format/emmc δεν απομένει και κάτι άλλο για να μπορέσει να επιλεγεί΄η v8.zip έχω κρατήσει όλη την προηγούμενη rom αυτούσια στην εξωτερική κάρτα. Με την jiayu.es εφαρμογή δεν μπορώ να κάνω recovery για να την επαναφέρω. πολύ τρέξιμο προβλέπεται...
  6. cicilio

    Jiayu G4S

    χαιρετίζω το φόρουμ! είναι κουφό, αλλά σήμερα ενώ όλες οι ταχείες κλήσεις είναι σωστά δηλωμένες με τα τηλέφωνά τους, το πλήκτρο 3 με πετάει στην αρχική οθόνη και δεν βγάζει την επιλογή μεταξύ των 2 καρτών για να καλέσω :wacko:. όλες οι άλλες κανονικά :lol: έχει κανείς καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...