Jump to content

Revekka075

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Revekka075

  1. Και πως το ρυθμιζω αυτό??Απλά επιλέγω στο ονοματα σημειου προσβασης η χρειαζεται και κατι αλλο?
  2. Να σας ρωτησω, μπορειτε να ενεργοποιησετε τα δεδομενα και στη micro sim? εμενα δυστυχως δε γινεται, μονο στην 1η sim μπορω. Πιστευετε ειναι θεμα υποδοχης sim?
  3. Γεια σας,και εμενα το κινητο μου το οποιο εχω μονο μια εβδομαδα και δουλευε μια χαρα, εντελως ξαφνικα δεν μπορει να συνδεθει σε δικτυο. Δε μπορω να κανω κλησεις ουτε να δεχτω. Ξερετε που να απευθυνθω? Ειμαι στην Πατρα, να παω σε καποιο κεντρικο καταστημα εδω η να το στειλω στην Αθηνα?
  4. Ήρθε και σ εμενα το κινητο εδω και μια εβδομαδα, το λειτουργω με kitkat, γενικα πολυ καλες εντυπωσεις,πολυ γρηγορο και κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Στην καμερα με επιλογη λαμπα πυρακτωσεως δεν εχω καμια κιτρινιλα.Το μονο οτι η μπαταρια οταν ανοιγω δεδομενα με το ζορι κραταει μια μερα.
  5. Γεια σας και απο μένα, Επειδή θα παραγγείλω πρώτη φορά με αυτο τον τρόπο, έχω δει ένα κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω από vickmall ή gearbest, αν μπορείτε θέλω να μου πείτε ποιο από τα δύο να προτιμήσω, και δεύτερον πως ζητάω να μου εγκαταστήσουν ελληνικά εφόσον θα έχω ήδη κάνει την παραγγελία?μου δίνουν κάποιον αριθμό με τον οποίο καταχωρείται η παραγγελία μου όταν την ολοκληρώσω?
  6. Γεια σας παιδια,επειδη εγω πρωτη φορα θ αγορασω κινεζικο κ με αυτο τον τροπο γενικα,θα πρεπει να το κανω ροοτ?κ να βαλω τις αλλες ρομ?γτ δεν εχω ιδεα απο αυτα..
×
×
  • Create New...