Jump to content

tetiboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tetiboy

  1. tetiboy

    Jiayu S3

    Παιδια καλημερα σας....ρωτησα εχθες εαν ξερει κανεις τι δεικτη sar εχει το κινητο.....και δεν μου απαντησε κανεις.... Δηλαδη να το εκλαβω οτι δεν ξερει κανεις σωστα?????
  2. tetiboy

    Jiayu S3

    Καλησπέρα φίλοι μου....εχω ψηθει πολυ άγρια για να το πάρω αλλα δεν μπορω να βρω πουθενά τι δεικτη sar έχει. ....μπορει να μου πει κανείς?
  3. tetiboy

    Jiayu S3

    ok μην μας παρεις και το κεφαλι....νεο μελος ειμαι!!! δεν τα ηξερα αυτα που μου λες....το greeklish ηξερα οτι απαγορευεται μονο...
  4. tetiboy

    Jiayu S3

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ACTIVE πΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 4.4.2 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΟΠΩς ΗΤΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ....Π.Χ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΣΑΡΕΙ..ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ WIFI ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ EXOYN ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ.....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ....ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  6. tetiboy

    Jiayu S3

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM....ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ,ΟΧΙ <<ΕΠΩΝΥΜΟ>> ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΤΑΜΕΜΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2....ΣΤΟ JIAYU S3 KAI TO KINGZONE Z1.... ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 10 ΕΙΜΑΙ 6 ΠΡΟΣ 5 ΥΠΕΡ ΤΟ JIAYU.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!:worry::D
×
×
  • Create New...