Jump to content

dpdimo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dpdimo

  1. γεια σας!! ειμαι κατοχος αυτου του κινητου και ενω στην αρχη δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα και ημουν ευχαρηστημενος απο αυτο , τωρα εχει 3 μερες που μου εβγαλε τα εξης προβληματα και δεν ξερω τι να κανω γ να τα διορθωσω 1ον) δεν αναγνωριζει τα ακουστικα ως κεραια Πχ στο ραδιοφωνο οταν τα βαζω δεν παιζει γτ λεει συνδεστε κεραια επισης οταν παιζει μουσικη mp3 ενω εχω τα ακουστικα ακουγεται και απο το εξωτερικο ηχειο ταυτοχρονα η μουσικη που ακουω απο τα ακουστικα 2ον) ενω εχω ενεργοποιησει την ρυθμηση auto rotate δεν μπορει να κανει περιστροφη της οθονης 3ον) οταν βαζω να φορτισει και μπορει εκεινη την ωρα να ακουω μουσικη καποιες φορες μου σταματαει αυτοματα την μουσικη ενω παιζει καποιο κοματι λες και εχω κανει εγω το pause 4ον) ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΦΤΑΙΞΑ ΕΓΩ Ή ΟΧΙ ξαφνηκα σταματησε να λειτουργει η αφη σε συγκεκριμενα σημεια του κινητου πχ δεν λειτουργει το back, οταν πληκτρολογο εμφανιζει το ιδιο προβλημα και στα σημεια που η αφη ειναι στο γραμμα ι,κ,μ συγκεκριμενα οταν παταω το ι αναγνωριζει οτι παταω ή το ο ή το θ και αντιστοιχα και για τα αλλα δυο οταν παταω το κ αναγνωριζει οτι παταω ή το ξ ή το λ . και οταν παταω το μ αναγνωριζει οτι κανω backspace. το προβλημα αυτο δεν εμφανιζεται μονο στο πληκτρολογιο αλλα γενικα στην αφη που βρισκονται τα συγκεκριμενα σημεια. Αν γνωριζετε κατι σχετικα με αυτο σας παρακαλω ενημερωστε με
  2. Γεια σας και πάλι. Γεια σου και σε σενα φιλε manollia. Σχετικα με την διακοπη αξιολογησης απο το antutu για το παραπανω κινητο. Τι μπορει να συμβαινει και διακοπτεται η αξιολογηση με αποτελεσμα το χαμηλο σκορ? Ετρεξα το antutu αρκετες φορες και βγαζει το ιδιο χαμηλο αποτελεσμα. Ξαναεπανεφερα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και πάλι το ιδια. Πως πιστευετε οτι θα μπορουσα να ξεπεράσω το προβλημα χωρις να διακοπτεται η αξιολογηση????
  3. γεια σας παιδια. Ειμαι νεος σε τετοιου ειδους κινητά.Μολις το παρελαβα . Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αλλα......Τρεχω το antutu στο νεο kingzone n3 plus και βγαζει χαμηλο σκορ περιπου 21600. Απογοητευση. Εμφανιζει προβλημα στο antutu video κai antutu officer. Οταν ζητω λεπτομερειες στο τεστ μου βγαζει τις επισυναπτομενες εικονες. Σε εσας τι γινεται? Μπορειτε να βοηθησετε? Τι προτεινετε? Ειναι σοβαρό? Μηπως πρεπει να το επιστρεψω???????
×
×
  • Create New...