Jump to content

panagos78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panagos78

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

panagos78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αναζήτησα το navigon στο amazon app store και δεν το έβγαλε στις επιλογές. δεν έκανα κάτι σωστά;
  2. Tο google play πως το κατεβάζω;
  3. ευχαριστώ φίλε μου! θα τα εγκαταστήσω και θα μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου..
  4. Τον έχεις χρησιμοποιήσει ; λειτουργεί καλά;
  5. Καλημέρα σε όλους Θέλω στο z30 μου να εγκαταστήσω το skype και έναν οδηγό πλοήγησης. Γνωρίζει κανείς αν το skype παίζει κανονικά; (χωρίς κάποια προβλήματα δηλαδή) . Για οδηγό πλοήγησης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον που λειτουργεί επίσης καλά στη συγκεκριμένη συσκευή; Ευχαριστώ
  6. Ευχαριστώ Λάμπρο!

    Είμαι ευχαριστημένος με την αγορά μου!! Ελπίζω μόνο, επειδή θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον για 3 χρόνια, να μη με κρεμάσει μετά τη διετία.. Θα δείξει..Δεν μετανιώνω πάντως!

    Σ'ευχαριστώ και πάλι!

  7. Καλησπέρα σε όλους Μετά την αγορά του z30(το αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμα) και αφού κατέβασα και το update, ένας φίλος που έχει την ίδια συσκευή μου είπε το εξής: " μόλις κάνεις update να κάνεις αμέσως ένα format γιατί έτσι εγκαθίσταται το update καλύτερα και δεν πρόκειται να παρατηρήσεις τίποτα στις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. το αντίθετο ίσως παρατηρήσεις αν δεν κάνεις το format). Και ρωτάω τώρα εγώ: 1. έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο; 2. παράλογο δεν μου φαίνεται εμένα, εσάς; 3. αν θέλω να κάνω format στη συσκευή πως το κάνω; ( ρωτάω και για τη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και γενικότερα) Ευχαριστώ
  8. Φιλε μου το Ζ30 δεχεται Micro-SIM λογικα θα πρεπει να τη κοψεις (θα βρεις σχετικους οδηγους στο ιντερνετ) η θα πας σε καταστημα VODAFONE να στην αλλαξουν με 5 ευρω αν θυμαμαι καλα.

     

    Καλοριζικο,ειναι κινηταρα αν μη τι αλλο !

  9. Καλησπέρα Λάμπρο!

     

    Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:

    Μετά την αγορά του πρώτου μου Blackberry (z30) και αφού έκανα την πρώτη του φόρτιση έβγαλα τη κάρτα sim από το προηγούμενο κινητό μου και πάω να την τοποθετήσω στο z30. Ανοίγω το καπάκι του και παρατηρώ ότι δεν χωράει σε πλάτος. Είναι ποτέ δυνατόν αυτό; τι κάνω λάθος; (η κάρτα sim είναι της vodafone).

     

    Συγνώμη για την ενόχληση

  10. Σ' ευχαριστώ φίλε kek! Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόοσο απλά και από την άγνοιά μας τα κάνουμε δύσκολα!
  11. Μου έκανε λίγο εντύπωση, αλλά επειδή μου το είπανε από το μαγαζί είπα μήπως.. Βέβαια οι μπαταρίες πλέον, απ' ότι ξέρω, δεν είναι όπως παλιά που χρειαζόντουσαν από 8-12 ώρες φόρτιση. Μάλλον έτσι, όμως, βλέπω να κάνω και εγώ.. Ευχαριστώ!
  12. Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα αγόρασα επιτέλους το Z30. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με τη Blackberry. Από αυτά που μου είπαν στο μαγαζί (δεν αναφέρω το όνομά του γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται) το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι: χωρίς να βάλω μέσα την κάρτα sim, να το συνδέσω ασύρματα με το ιντερνετ του σπιτιού μου και να ενημερώσω το λογισμικό του γιατί αν κάνω την ενημέρωση με την κάρτα sim μέσα θα χρεωθώ. Πράγματι, αυτή τη στιγμή που σας γράφω κατεβάζει την έκδοση 10.3.1.1784 με μέγεθος 1,1GB. Σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: από το μαγαζί μου είπαν ότι πριν γίνει η πρώτη φόρτιση του κινητού πρέπει πρώτα να το αφήσω να αποφορτιστεί μέχρι περίπου το 4% και στη συνέχεια να του κάνω μια 2ωρη φόρτιση. Αναρωτιέμαι: φτάνουν 2 ώρες για την πρώτη φόρτιση; Μου τα είπαν καλά; (χωρίς να υπονοώ ότι έγινε κάτι εσκεμμένα) ή η πρώτη φόρτιση πρέπει να είναι παραπάνω ώρες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. Άρα το sta 100-2 κλπ είναι καθαρά έκδοση του συγκεκριμένου κινητού. Και από έκδοση σε έκδοση υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές, όπως το sta 100-2 που έχει 4G. Ευχαριστώ dalton114!
  14. Τι σημαίνει παιδιά sta 100-1 , sta 100-2, sta 100-3 κλπ ; εγώ θέλω να αγοράσω το z30. Θα πάω στο μαγαζί και θα πω ότι επιθυμώ την αγορά του Blackberry z30. Πρέπει να αναφέρω και κάτι άλλο εκτός από αυτό; μην πάω και παραγγείλω λάθος στο τέλος...
  15. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! οι απαντήσεις σας είναι ξεκάθαρες και με έχετε κατατοπίσει αρκετά. Ήθελα σ'αυτό το σημείο να κάνω και μια άλλη ερώτηση: Είδα στο expansys ότι πλέον δεν υπάρχει το z30 αλλά θα φέρουν μέσα στον Απρίλιο (απ' ότι μου είπαν τηλεφωνικά) το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας, το Leap. Έχετε άποψη γιαυτό; ξέρω ότι ρωτάω για κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Απλά μέσα μου τέθηκε το ερώτημα αν πρέπει να περιμένω για το Leap που είναι καινούργιο αντί να καταλήξω τελικά στο z30 που είναι του 2013. Πάνω κάτω απ' ότι είδα τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια και η τιμή η ίδια. (το z30 στο skroutz 299 ευρώ και το Leap στο expansys 299,99 ευρώ). Οι μόνες διαφορές που εντόπισα, μέσα από το site της Blackberry είναι στη κατηγορία Multimedia και στη κατηγορία Connectivity. Πιο πολύ είμαι σκεπτικός με την έννοια ότι θα είναι μια συσκευή καινούργια που σίγουρα θα είναι ενημερωμένη με το τελευταίο OS και σίγουρα θα κρατήσει είναι σε θέση να μείνει πιο πολλά χρόνια στα χέρια μου. ( ή όχι; ) Ευχαριστώ και πάλι
×
×
  • Create New...