Jump to content

annabb20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by annabb20

  1. Καλημέρα!! Έχω το κινητό κανα τρίμηνο τώρα και από την αρχή έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είναι στη φόρτιση και το χρησιμοποιώ κολλάει και επανεκκινεί. Όταν λέμε το χρησιμοποιώ δεν το λιώνω στη χρήση(π.χ. τη μία φορά καταχωρούσα επαφές, την άλλη μπήκα στο internet, μια άλλη μπήκα στις ρυθμίσεις κτλ), άλλωστε δεν προλαβαίνω κιόλας! Αν το φορτίζω κλειστό και πάω να το ανοίξω κολλάει και επανεκκινεί πριν καν προλάβω να το ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Ο φορτιστής δεν φαίνεται να έχει θέμα γιατί το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η μπαταρία είναι μια χαρά κρατάει 4 - 5 μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μου πρότειναν εδώ στο forum να απεγκαταστήσω το clean master αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Χθες το έβαλα να φορτίσει πριν κοιμηθώ και σήμερα που ξύπνησα ήταν κλειστό και δεν άνοιγε. Έβγαλα - έβαλα μπαταρία, άνοιξε και ήταν πλήρως φορτισμένο.. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει πριν πάω στη Samsung? :(
  2. Ναι έχω clean master.. Λες να φταίει αυτό?? Θα το κάνω απεγκατάσταση και θα δω τι θα γίνει στην επόμενη φόρτιση.. Ελπίζω να φταίει αυτό γιατί κατα τ άλλα είναι άψογο.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί αν δεν το χρησιμοποιώ είναι μια χαρά.. Θα δοκιμάσω να σβήσω το clean master και θα επανέλθω με νεότερα.. ;)
  3. Καλημέρα!! Έχω το κινητό κανα τρίμηνο τώρα και από την αρχή έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είναι στη φόρτιση και το χρησιμοποιώ κολλάει και επανεκκινεί. Όταν λέμε το χρησιμοποιώ δεν το λιώνω στη χρήση, άλλωστε δεν προλαβαίνω κιόλας! Π.χ. αν το φορτίζω κλειστό και πάω να το ανοίξω κολλάει και επανεκκινεί πριν καν προλάβω να το ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Ο φορτιστής δεν φαίνεται να έχει θέμα γιατί το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η μπαταρία είναι μια χαρά κρατάει 4 μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Τι μπορεί να φταίει?
×
×
  • Create New...