Jump to content

axniotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About axniotis

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1977

axniotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω αριθμούς κινητών τηλεφώνων από αρχείο excel στο κινητό μου για μαζική αποστολή SMS; (σημ. χωρίς να δημιουργήσω πρώτα τις επαφές) Επίσης, αν μπορεί να γίνει το προηγούμενο, πώς μπορώ να "προσπεράσω" τον περιορισμό των 20 SMS για κάθε αποστολή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!
  2. Όταν δεν υπάρχει η επιλογή LTE στα δίκτυα και το τηλέφωνο είναι updated, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;
  3. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει αποστολές φαξ; Δοκίμασα κάποιες από το store αλλά χρειάζονται προαγορά credits και συνεπώς λογικά η αποστολή γίνεται μέσω ιντερνετ... Θα ήθελα κάποια που να κάνει την αποστολή με κλήση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά λόγω δουλειάς χρειάζομαι άμεσα μια λύση στο πρόβλημα με τον περιορισμό των 20 sms που μπορούμε να στείλουμε σε ομαδική αποστολή sms. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...
  5. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά λόγω δουλειάς χρειάζομαι άμεσα μια λύση στο πρόβλημα με τον περιορισμό των 20 sms που μπορούμε να στείλουμε σε ομαδική αποστολή sms. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...
  6. Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον περιορισμό των 20 γραπτών μηνυμάτων σε ομαδική αποστολή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί ξανά, αλλά επείγομαι πάρα πολύ! Υπάρχει και στο S5 ο περιορισμός των 20 μηνυμάτων για ομαδικές αποστολές sms? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Έκανε πρόσφατα αναβάθμιση το κινητό μου σε 4,2,1 και όταν εγκατέστησα ξανά το sms limit tool δεν με άφηνε να αλλάξω το όριο μηνυμάτων. Μήπως δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση android; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αλλάξω το όριο μηνυμάτων σε αυτή την έκδοση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  10. Έκανε πρόσφατα αναβάθμιση το κινητό μου σε 4,2,1 και όταν εγκατέστησα ξανά το sms limit tool δεν με άφηνε να αλλάξω το όριο μηνυμάτων. Μήπως δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση android; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αλλάξω το όριο μηνυμάτων σε αυτή την έκδοση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  11. Το z4root δεν δουλεύει στο Nexus; Σε μένα σταματάει να τρέχει στα μισά της διαδικασίας...
  12. Ρώτησα ξάνά και μου προτάθηκε ένα πρόγραμμα toolkitsms, το οποίο δεν κατόρθωσα να λειτουργήσω στο κινήτό μου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει μια εναλλακτική λύση, για να απανεργοποιήσω (ή να αυξήσω) το όριο των sms που μπορώ να στείλω ανά ώρα. Είναι κάτι που με ταλαιπωρεί αφάνταστα, γιατί στέλνω συνεχώς μηνύματα σε "ομάδες". Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...