Jump to content

Feim_98

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Feim_98

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Feim_98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Feim_98

    Sony Xperia XA

    Καλησπέρα, έχω το Sony Xperia XA (F3111). Έχω κάνει αναβάθμιση σε android 7.0 (33.3.A.1.97) αλλά δυστυχώς από τότε το κινητό μου βγάζει "χαζά" μικροπροβλήματα. Κολλάει ακόμα και σε ελαφριές εφαρμογές, κάνει επανεκκινήσεις όταν ζορίζεται, ανεβάζει θερμοκρασία με το παραμικρό, πατιούνται "πλήκτρα" χωρίς να ακουμπάω την οθόνη και άλλα διάφορα. Θέλω να επιστρέψω πίσω στο Android 6.0.1 το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο κινητό όταν το αγόρασα και δεν αντιμετώπιζα τέτοια προβλήματα. Βλέπω στο google και στο Youtube κάποια βίντεο και οδηγίες για επαναφορά android από 7.0 σε 6.0 άλλων μοντέλων Xperia με τη χρήση των Flashtool και XperiFirm αλλά δεν ξέρω ποιο Firmware να κατεβάσω για το κινητό και φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα. Γνωρίζει κανείς πως δουλεύουν αυτά τα προγράμματα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  2. εγκατεστησα το Phoneminer αλλα παρουσιαζε σφαλμα κατα την αναγνωση των αντιγραφων ... Μηπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να μπορει να κανει αυτη τη δουλεια ;;
  3. Καλησπερα στην παρεα! Συγνωμη που διακοπτω, αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου Μετα απο ενα προβλημα που αντιμετωπισα αναγκαστηκα να κανω πανεγκατασταση του λογισμικου στο κινητο με το PC Companion. Eκανα και ενα αντιγραφο ασφαλειας των επαφων μου απο το PC Companion το οποιο αποθηκευτηκε σε μορφη .dbk στα "Εγγραφα μου". Μετα την επανεγκατασταση ομως, η συσκευη μου δεν αναγνωριζει τετοιου ειδους αρχεια, με αποτελεσμα να μην μπορω να ξαναπερασω τις επαφες μου στο κινητο (και αντιγραφο ασφαλειας σε λογαριασμο Google δεν υπαρχει). Τι μπορω να κανω για να ξαναποκτησω τις επαφες μου ;; Ευχαριστω εκ των προτέρων... :thanks:
  4. Feim_98

    Sony Xperia L

    Καλησπερα στην παρεα! Συγνωμη που διακοπτω, αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου Μετα απο ενα προβλημα που αντιμετωπισα αναγκαστηκα να κανω πανεγκατασταση του λογισμικου στο κινητο με το PC Companion. Eκανα και ενα αντιγραφο ασφαλειας των επαφων μου απο το PC Companion το οποιο αποθηκευτηκε σε μορφη .dbk στα "Εγγραφα μου". Μετα την επανεγκατασταση ομως, η συσκευη μου δεν αναγνωριζει τετοιου ειδους αρχεια, με αποτελεσμα να μην μπορω να ξαναπερασω τις επαφες μου στο κινητο (και αντιγραφο ασφαλειας σε λογαριασμο Google δεν υπαρχει). Τι μπορω να κανω για να ξαναποκτησω τις επαφες μου ;; Ευχαριστω εκ των προτέρων... :) :thanks:
×
×
  • Create New...