Jump to content

MTSIK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MTSIK

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !!! Θα επικοινωνήσω μαζί τους ελπίζοντας να μου την αντικαταστήσουν αναλαμβάνοντας και το κόστος μεταφοράς μιας και είμαι από Κρήτη... Το θέμα είναι μήπως και η άλλη είναι ελαττωματική !
  2. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε,!!! Οπότε τώρα λειτουργούν κανονικά και οι 2 sim. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τώρα είναι το εξής: Aγόρασα μια θήκη (1 x Motorola Moto G 2nd Gen XT1068 Θήκη Πορτοφόλι με Βάση Στήριξης (Συνθ. Δέρμα) - Μπλε (70008009) ) από το e-matrix. Όταν τοποθέτησα το κιν. παρατήρησα ότι παρουσίασε την εξής δυσλειτουργία: Όταν έκλεινε η οθόνη, κλείδωνε και δεν ξανάνοιγε! Δηλ.μετά το πάτημα του power button δεν ξεκλείδωνε! Ως τρόπο ξεκλειδώματος έχω επιλέξει το <<σύρσιμο προς τα πάνω>>. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα αυτό δεν το αντιμετώπισα με την άλλη θήκη που έβαλα (1 x Motorola Moto G 2nd Gen XT1068 Θήκη Σκληρή από Καουτσούκ - Μπλε ρουά (70008016) ) που επίσης πήρα από το παραπάνω μαγαζί .
  3. Οκ για το 2ο. Για το 3ο δεν χρησιμοποιώ δεδομένα στην 2η καρτα (cosmoκαρτα)-έκανα αυτό που έγραψε ο charlie_pace4 (απενεργοποίηση - αφαίρεση και των 2 καρτών - τοποθέτηση της cosmoκάρτας μόνο στην θέση της sim1 και επανεκίνηση) και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις, οπότε υποθέτω ότι φταίει η sim.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Για το 2 ερώτημα δεν εννοούσσα αυτό αλλά ότι στις άλλες συσκευές που είχα στο εικονίδειο των κλήσεων π.χ. όταν είχα μια αναπάντητη κλήση εμφανιζόταν ένα κόκκινο κυκλάκι με κάποιον αριθμό ανάλογα με το πόσες αναπάντητες κλήσεις είχα.Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και με τα mail,μηνύματα κλπ. Όσον αφορά το 3ο θα σας ενημερώσω σύντομα !!!
  5. Πήρα χθες το τηλέφωνο.Αμέσως έκανε αναβάθμιση από ΚΚ σε lollipop 5.0.2 και μου εμφανίζει τα παρακάτω buggs(?): 1.Όταν πατήσω παρατεταμένα εν λειτουργία της συσκευής το πλήκτρο εκκίνησης μου εμφανίζει μόνο την επιλογή Απενεργοποίηση.Δεν θα έπρεπε να είχε και επιλογές για Αθόρυβο,Λειτουργία πτήσης,κλπ όπως ήταν στα προηγούμενα Android που είχα? (S4,Z3) ή μήπως αυτό συμβαίνει λόγω του pure Android που έχει η συσκευή μας? 2.Στις αναπάντητες κλήσεις/sms/mail εμφανίζει ένδειξη μόνο στο notification bar χωρίς να εμφανίζεται κάποιο σύμβολο στο αντίστοιχο πλήκτρο όπως γινόταν στα υπόλοιπα τηλέφωνα που είχα. 3.Καθότι dual sim πήρα 1 cosmoκαρτα και την έβαλα στην 2η υποδοχή.Σημειωτέον ότι από το υποκατάστημα της cosmote μου την έκοψαν προκειμένου να έχει το σωστό μέγεθος (microsim).Aφότου την έβαλα και την ενεργοποίησα κανονικά διαπίστωσα ότι ενώ μπορώ να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά sms και να παίρνω τηλ. δεν μπορώ να λαμβάνω κλήσεις. Έχω και τις 2 κάρτες ενεργές και νομίζω ότι και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ΟΚ. Μίλησα με την cosmote, μου είπαν ότι η σύνδεσή μου είναι ΟΚ διαπίστωσαν και αυτοί ότι έχω πρόβλημα στο να λαμβάνω κλήσεις και με παρέπεμψαν σε υποκατάστημά τους για να μου τσεκάρου αν η sim μετά το κόψιμο είναι ΟΚ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Kernel:3.4.42-G48d3b85 Έκδοση συστήματος: 22.21.18 titan_retaildsds.retaildsdsall.en.03.reteu Aριθμός build: LXB22.46-28
×
×
  • Create New...