Jump to content

kostas_1417

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas_1417

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

kostas_1417's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. μήπως γνωρίζει κανένας φίλος πώς μπορώ να δυναμωσω την ένταση ηχου στο bluetooth ενώ έχω δυνατό ήχο συνομιλίας κλήσεων έχω πολύ χαμηλή ένταση στην αναπαραγωγή αρχείων μουσικής και γενικότερα ήχου από youtube και από άλλα αρχεία μήπως γνωρίζει κανείς τον τρόπο;;;τα έχω διπλοτσεκαρει ολα και δεν μπορώ να βρω άκρη.
  2. Για doogee 310 voyager 2 πώς μπορώ να δυναμώσω τον ήχο στο bluetooth η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής και ομιλίας ο ήχος που βγάζει το bluetooth είναι πολύ χαμηλός και ενώ έχω τσεκάρει τα πάντα δεν μπορώ να δυναμώσω τον ήχο ξερει κανεις κατι;σε αντίθεση με τον ήχο όταν έχω τηλεφωνική κλήση και μιλάω με κάποιον που είναι πάρα πολύ δυνατός ενώ η αναπαραγωγή αρχείων σχεδόν δεν ακούγεται.
  3. Για doogee 310 voyager 2 πώς μπορώ να δυναμώσω τον ήχο στο bluetooth η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής και ομιλίας ο ήχος που βγάζει το bluetooth είναι πολύ χαμηλός και ενώ έχω τσεκάρει τα πάντα δεν μπορώ να δυναμώσω τον ήχο ξερει κανεις κατι;σε αντίθεση με τον ήχο όταν έχω τηλεφωνική κλήση και μιλάω με κάποιον που είναι πάρα πολύ δυνατός ενώ η αναπαραγωγή αρχείων σχεδόν δεν ακούγεται
×
×
  • Create New...