Jump to content

crazynub

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crazynub

  1. crazynub

    Honor 6

    μάλλον τότε θα ακολουθήσω το παράδειγμα σου.....Να ναι καλά ο mike απ' τα Γιάννενα... χαχαχαχαχ Ευχαριστώ και θα επανέρθω πριν την παραγγελία για τα περαιτέρω..
  2. crazynub

    Honor 6

    Επειδή παρακολουθώ το νήμα γνωρίζω πάνω κάτω τι συμβαίνει απλά το μόνο μου θέμα είναι ότι μου αρέσει να παίζω με τα κινητά..(το Neo V μου φοράει lollipop χαχαχ).Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι το honor υπερτερεί σε πολλούς τομείς.(Dual sim,SD,720p για μπαταρία,3GB Ram). Δηλαδή από την μια έχουμε την υποστήριξη και από την άλλη τα χαρακτηριστικά..Θέλω να δω προς τα που γέρνει η ζυγαριά αυτή.. Επίσης ένας άλλος ανασταλτικός παράγοντας είναι η GPU οπού σε μερικά reviews διαβάζω οτί ειναί χαμήλότερη από την Adreno 330 και αυτό φαίνεται ενώ άλλα λένε πως η διαφορά είναι μόνο στα bench και οτί στα παιχνίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα.Όσο για τις αγορές μονο ξένος δεν είμαι αφού πρέπει να έχω κάνει γύρω στις 20-25 για γνωστούς και φίλους από κινητά μέχρι παπούτσια οπότε δεν υπάρχει θέμα.
  3. crazynub

    Honor 6

    Λοιπόν μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε δύο.. Honor 6 και LG G2 Θα πήγαινα καρφωτός για το Honor αλλά το μόνο που με κρατάει είναι η υποστήριξη για μελλοντικά updates. Αν υπάρχουν κάποιοι χρήστες να βοηθήσουν.. Ξέρω οτί δεν είναι το πιο αντικειμενικό σημείο να ρωτήσω αλλά άμα κάποιος έχει υπάρξει χρήστης και των δύο θα ήθελα να με διαφωτίσει..
  4. Λοιπόν μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε δύο.. Honor 6 και LG G2 Θα πήγαινα καρφωτός για το Honor αλλά το μόνο που με κρατάει είναι η υποστήριξη για μελλοντικά updates. Αν υπάρχουν κάποιοι χρήστες να βοηθήσουν..
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τις επόμενες 10-15 μέρες θα αγοράσω κινητό και είπα να ξεκινήσω από τώρα την αναζήτηση διότι επικρατεί ένας χαμός από πλήθος επιλογών. Το ποσο που διαθέτω είναι μέχρι ~270. Ας ξεκινήσω με το τι χρειάζομαι από το κινητό. 1)Τα κλασσικά, απροβλημάτιστη λειτουργία,καλό GPS,καλή οθόνη 2)Χώρος.Δηλαδή γεμάτο τραγούδια,εφαρμογές,παιχνίδια,φωτογραφίες.(Έχω 64 SD οπότε καλό θα ήταν να την υποστήριζε αλλά όχι αναγκαίο.) 3)Μπαταρία.Μια μέρα από πρωί ως το βράδυ με σκληρή χρήση(Πολλά μηνύματα,ομιλία,emails,συνεχώς ανοιχτό wifi/Data,και παιχνιδάκια όπως έγραψα παραπάνω) 4)Να έχει δυνατη υποστήριξη.(Πχ το Neo V μου έμεινε με ICS από την Sony και τώρα φοράει Lollipop:D ) Η κάμερα και το dual sim με ενδιαφέρουν αλλά σε μικρότερο βαθμό. Το IR blaster επίσης καλή πρόσθηκη και μου έχει φανεί χρήσιμο σε συσκευή που δοκίμασα. Συσκεύες που έχω κοιτάξει στο εύρος 200-280: Xiaomi Mi3 64GB(Σταθερή αξία αλλά πλέον θεωρείται παλιό. +Υποστήριξη -Dual Sim) Honor 6 (Πολύ καλό με ότι χρειάζομαι αλλά από υποστήριξη κάτι πάει να γίνει με CM αλλά τρώει συνεχώς πόρτες) ZTE Nubia Z7 Max(Το ίδιο με το honor 6 -ακριβότερο) Meizu M1 Note(μία από τα ίδια) Και τώρα από Ελλάδα το μόνο που υπάρχει είναι το: LG G2 (Τρομερό κινητό αυτονομία αλλά ισχύει το ίδιο με το Mi3) Υπάρχει και το ενδεχόμενο να περιμένω το Asus Zenfone 2 αλλά κάτι μου λέει οτί θα πέσει στην περίπτωση Z7 Max/Honor 6. Ευχαρίστω προκαταβολικά και συγγνώμη για το μεγάλο post :O
×
×
  • Create New...