Jump to content

attelco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About attelco

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

attelco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. attelco

    Honor 6

    Τις καλημερες μου και τα χρονια πολλα, Μετα απο αναβαθμιση σε Β317 και αντιμετωπιση αρκετων προβληματων(αργη φορτιση και πολλα αλλα) εκανα roll back σε Β316 και ολα καλα μεχρι εκει αλλα πλεον δεν μου ανοιγει η ενημερωση λογισμικου... Υπαρχει καποιος τροπος πλην των 3 κουμπιων,κατι που το δεν το θελω καθως βρισκομαι στο εξωτερικο (ναυτικος) και το νετ δεν ειναι και στα καλυτερα του, να τρεξω αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ ή να καταφερω να περασω ξανα το app της ενημερωσης? Thx in advance.
  2. attelco

    Honor 6

    Εχεις 100% δικιο..Την περασα και εγω και καμια διαφορα.. Waiting for Lolli...
  3. attelco

    Honor 6

    Τις καλησπερες μου στη παρεα.Μολις μ ηρθε ενημερωση για Β316... Την εχει τσεκαρει κανεις?? Τhx in advance :D
  4. attelco

    Honor 6

    Thx mate...Ειχα μια μικρη ελπιδα οτι κατι θα γινοταν αλλα μαλλον ειναι θεμα υλικου αν και η cosmote λεει οτι δουλευει στα 2100 και το τηλ το υποστηριζει...Τhx anyway
  5. attelco

    Honor 6

    Tις καλησπερες μου.Πρωτο post εδω so newbie.. Λοιπον την πατησα σαν πρωταρης και αγορασα το Huawei Honor 6 H60-L01 οταν βρισκομουν στη Κινα (ναυτικος γαρ...)Ολα καλα και super η συσκευη αλλα οπως αντιληφθηκα εχθες που επεστρεψα στα πατρια εδαφη δεν υποστηριζει το 3g της cosmote αν και στα χαρακτηριστηκα του εχει το 2100...Τεσπα υπαρχει τροπος να υποστηριξει 3g kai 4g στο ελλαντα??thx in advance ;)
×
×
  • Create New...