Jump to content

CMPUNK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CMPUNK

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

CMPUNK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους !!! Όποιος το πάρει όμως θα μείνει υπερευχαριστημένος!
  2. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΙΜΈΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ 300 ΕΩΣ 2700 ΕΥΡΩ ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ
  3. Όχι στο μοντέλο 2G αυτό που έχει ασημί και μεταλλική κάσα με μαύρο πλαστικό καπάκι για την μπαταρία. https://www.iphoneshopusa.com/12-iphone-2g Δες εδώ και θα καταλάβεις.
  4. Έχει στην κατοχή του ένας γνωστός μου το παραπάνω μοντέλο και θέλει να το πουλήσει είτε σε συλλέκτη είτε για ανταλλακτικά (χωρίς μπαταρία η συσκευή με θήκη από σιλικόνη) μη γνωρίζοντας τι τιμές μπορεί να παίζουν. Για αυτό τον λόγο ζητώ την βοήθειά σας να μου πείτε τι παίζουν κι αν ενδιαφέρεται κάποιος καλώς:):):)
  5. Συμφωνώ μαζί σου αλλά που βάζεις το multitasking , το remote control με την smart tv κ.ά. που τώρα δεν θυμάμαι , παρ' όλα αυτά δεν λέω ότι διαφωνώ
  6. ΟΚ !!!!!! Εσύ όμως τι πιστεύεις , ρωτάω απλώς για να μάθω.
  7. Γεια σε όλους σας παιδιά θέλω να πάρω ένα από τα παρακάτω tablets και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω εάν μπορείτε βοηθήστε με. Τα tablets είναι τα εξής: TAB SONY XPERIA Z3 COMPACT TABLET SAMSUNG PRO T700 S SAMSUNG GALAXY TAB T520 PRO 10.1 SAMSUNG GALAXY TAB PRO 8.4 T320 WHITE EU
  8. Γεια σε όλους σας όπως φαίνεται και από τον τίτλο ψάχνω ένα καλό smartphone (πύραυλο) να πάρω. Είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy s6 (ή edge) και στο καινούριο lg g4 -το οποίο ακούστηκε ότι η τιμή του θα κυμανθεί ενδιάμεσα στις τιμές των galaxy s6 και s6 edge με μεταλλική κατασκευή. Το samsung galaxy s6 το έχω βρει από το kinito.gr σήμερα σε τιμή 580 ευρώ ενώ χθες στην τιμή των 620 ευρώ και δεν ξέρω τι να κάνω , μήπως να περιμένω να βγει το lg g4 ή να το πάρω ή αν γνωρίζετε κανένα άλλο κατάστημα που να το πουλά στα 500 ευρώ καλό θα ήταν , για να ξέρω τι να κάνω.
  9. Πειραιά μένω και ναι 53 ευρώ από έναν καλό τεχνικό ενώ από την SAMSUNG 240 ευρώ
  10. Δηλαδή με λίγα λόγια τη λύση στο πρόβλημα μου πρέπει να την βρω αλλού??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ήδη κατεβασμένο ένα rom από την sammobile αλλά το ερώτημα μου είναι το εξής θα αλλάξει το ΙΜΕΙ και τα υπόλοιπα εάν τη περάσω στο κινητό μου???
  11. Ναι με ΙΜΕΙ και πάει λέγοντας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το διάβασα και λέει ότι δεν κάνει για το κινητό μου λόγω του 0049****
  12. Εντάξει τώρα, εφόσον δε γίνεται με τον συγκεκριμένο τρόπο , πώς εγώ μπορώ καθαρίσω τα δεδομένα της πλακέτας ενδεχομένως και τα ΙΜΕΙ , S/N Number , Bluetooth & WIFI Adress κτλ. , δηλαδή πληροφορίες σχετικά με το κινητό για να τα ξαναβάλω ή να τα ξαναγράψω. Τέλος θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στον φίλο μας bilakos10 για ποιον πρόεδρο της ΠΑΕ μιλάς ακριβώς ???
  13. Kαι κάποια βίντεο που είδα στο youtube να καθαρίζουν τη μνήμη της motherboard και να τοποθετούν ξανά τα δεδομένα-στοιχεία???
  14. Κοίταξε έχω πρόβλημα με ενοχλητικό πλαίσιο όπου εμφανίζεται σε αυτό όλες οι πληροφορίες για το κινητό και επειδή σαν να μην έφτανε και αυτό το ΙΜΕΙ είναι 004999010640000 και το S/N Number είναι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει πίσω από το κινητό κτλ. και τώρα θέλω να σβήσω ό,τι υπάρχει στην μητρική πλακέτα σχετικά με αυτά για να τα ξαναγράψω-ξαναβάλω αλλά και να φύγει αυτό το ενοχλητικό πλαίσιο
×
×
  • Create New...