Jump to content

Wiper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Wiper

  1. Ίσως (εν μέρει) το πρόβλημα να μοιράζεται (εκτός από την οθόνη και την αφή της) και στην απαιτητικότητα των χρηστών. Οι απλοί χρήστες, απ'όσα διάβασα δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Οι πιο απαιτητικοί είναι συνηθισμένοι αλλιώς-μερικοί από αυτούς μάλιστα συγκρίνουν το 535 με το προ 2-3-4ετίας κινητό τους που το πλήρωσαν μερικές εκατοντάδες ευρώ. Μακάρι να λύσει τα υπάρχοντα θέματα η MS ώστε σε αυτά τα χρήματα να είναι όλοι ευχαριστημένοι.... γιατί αν είναι οι απαιτητικοί θα είναι και οι απλοί.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω ακουστεί χαζό, αλλά από τη στιγμή που το κινητό αυτό θα αναβαθμιστεί δωρεάν στα wp10, ίσως έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με αυτά και όχι με τα wp8.1. Ίσως μιλάμε δηλ. για μια μεταβατική περίοδο μέχρι τα wp10 βγουν κυκλοφορήσουν επίσημα και οι χρήστες μέχρι τότε θα πρέπει να βολευτούν με το λειτουργικό των 8.1.
  3. Γεια χαρά-μήπως έκανες και κανένα τεστάρισμα οθόνης με εφαρμογές σαν το multitouch?
  4. Ευχαριστώ πολύ!!!!
  5. Λογικά θα ισχύει και για τα υπόλοιπα. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, ποιος μου λέει ότι αυτό στη βιτρίνα θα είναι από καινούρια παρτίδα ενώ αυτό που τελικά θα καταλήξει να αγοράσω θα είναι από την παλιά? Προκειμένου να τα ξεφορτωθούν? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  6. Γεια σας. Με ενδιαφέρει και μένα αυτό το κινητό. Πώς μπορεί κάποιος να τσεκάρει τη hardware version στο κατάστημα πριν αγοράσει το κινητό? Αναγράφεται πουθενά πάνω στην όλη συσκευασία?
×
×
  • Create New...