Jump to content

mec_jim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mec_jim

  1. Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές στο κινητο. Υπάρχει καμία διαφορά αν τις βάλω μέσω Play store η aptoide? Το λεω από θεμα ποιότητας της εφαρμογής (π.χ. τίποτα bugs κ.λπ.) γιατί αν είναι οι ίδιες εφαρμογές να βάλω από το aptoide που δεν θέλει και λογαριασμό email όπως το play store.
  2. Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν ηξερα ότι εχει clock speed και η καρτα γραφικών (εγω αυτό έψαχνα). Όπως και να χει νομίζω ότι το βρικα, είναι 450 ΜHz.
  3. Τι βλακεία είπα? Το clock speed εννοω
  4. Μπορει να μου πει κανεις σε τι χρονισμα εχει? Το θελω για να κανω μια συγκριση αλλα δεν βρισκω πουθενα
  5. Ω καλη φαση! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 0.37W/kg (head)
  6. Κι εγω που το δοκιμασα σημερα σε ένα κατάστημα, εχω να πω ότι γενικα μου αρεσε. Στα συν ότι με καλύπτει ως μεσο χρηστη ( καμια εφαρμογουλα, λιγο net και μουσικη), τα 3000mAh και φυσικά η τιμή. Κατ εμε, το μονο μειον είναι το μεγαλο μέγεθος της συσκευης (εχω και μικρα χερια :( ) που σε συνδιασμο με την ελλειψη θηκης τυπου flip cover αυξανει τον κινδυνο για γρατζουνιες.
  7. Καλομίλητο και να το χαρείς! Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις!
  8. Δες το Xolo Q900s Plus (android or Win). Δεν είναι ότι είναι τοοο τρελό κινητό αλλά είναι κινέζο/ινδικό (κατασκευάζεται στην κίνα για ινδική εταιρεία), ομορφούτσικο όπως ζήτησες και το βρίσκεις και εδώ >200ε. Τώρα αν είναι καλό δεν το ξέρω απλά εμένα μου αρέσει και είπα στο δείχνω κι εσένα.
  9. Χαίρεται. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δυο κινητά και χρειάζομαι τη βοήθειά σας, όποιος γνωρίζει: ή το Xolo Q900S Plus ή το ''Xolo Play 8x1100''. Οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής: 1. Τι ξέρουμε για τη μάρκα αυτή? Δεν έχω καμία τρελή απαίτηση, αλλά να αξίζει έστω τα λεφτά του (μην είμαι συνέχεια για service). Από την άλλη σκέφτομαι ότι για να το επέλεξε η mls κάτι θα αξίζει. 2. Το επόμενο πρόβλημά μου είναι να αποφασίσω με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το άθλημα, δεν έχω σαφή εικόνα.Παραθέτω τα εξής: ---- 7.2 Mbps /Qualcomm MSM8212 Snapdragon 200 /Quad-core 1.2 GHz /400MHz /Adreno 302 /150e VS ----21.2Mbps / Mediatek MT6592 / Octa-core 1.7 GHz / 700 MHz / Mali-450MP4 /312e 3. Αν πάρω την ασιατική έκδοση ξέρουμε αν έρχονται σεταρισμένα στα ελληνικά? Γενικά θέλω ένα κινητό με μια αξιοπρεπή ταχύτητα, να σηκώνει μερικές εφαρμογές και γενικά να μην κολλάει με το παραμικρό. Τα υπόλοιπα κάμερες, οθόνες κτλπ. δεν με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...