Jump to content

sagit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sagit

  1. sagit

    Honor 3X (G750)

    καλησπέρα σε όλους.. έγινα κάτοχος ενός τέτοιου smartphone μόλις χτες και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω/κατεβάσω την ελληνική γλώσσα για να μπορώ να στέλνω μηνύματα σε διάφορες εφαρμογές, γιατί δοκίμασα να κατεβάσω 2-3 που βρήκα αλλά η συσκευή δεν μ αφήνει να τις εγκαταστήσω.. όποιος μπορεί παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του..
  2. sagit

    Cubot S168

    Μόλις το παρήγγειλα. Ευχαριστώ τους πάντες στο forum που με βοηθήσατε στο να μου λυθούν οι περισσότερες απορίες και αμφιβολίες μιας και θα είναι η πρώτη συσκευή που αγοράζω από την συγκεκριμένη εταιρία και γενικά εκτός της ελληνικής αγοράς..
  3. βρήκα επίσης:1) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_46416.html 2) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_4168.html 3) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_2104.html παρακαλώ όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του.. :confused:
  4. Καλησπέρα, εντόπισα αυτήν την συσκευή ( http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_62903.html ) και ήθελα να ρωτήσω (είμαι αδαής και με περιορισμένο bugdet) αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την συσκευή ή γενικά για την εταιρία. Και φυσικά δέχομαι προτάσεις για smartphone περίπου στα ίδια χαρακτηριστικά και χρήματα..
  5. Καλή επιτυχία σε όλους! Καλή χρονιά!
×
×
  • Create New...